0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:30:15 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??Το πασαρε για δικο της??
Παράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??
επειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:31:46 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:30:15 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??Το πασαρε για δικο της??εγω αυτο ειδα στην σελιδα τ μπρατη για αυτο νομιζα οτι η συναδελφος που το εγραψε αυτο ηταν η κοπελα εδω αλλα με αλλο ονομα, μηπως εχει ομως κ αυτη καμια πληροφορια και γνωριζει και ετυχε? δεν ξερω...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:31:46 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:30:15 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??Το πασαρε για δικο της??ναι για δικο της απο οτι καταλαβα.καλυτερα να το επαιρνε ολοκληρο κ δε με πειραζε αν το θεωρουσε δικη της πληροφορια
Παράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:34:25 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:31:46 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:30:15 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??Το πασαρε για δικο της??ναι για δικο της απο οτι καταλαβα.καλυτερα να το επαιρνε ολοκληρο κ δε με πειραζε αν το θεωρουσε δικη της πληροφοριαλοιπον αγαπητη μου, παραθεσα ακριβως το ποστ σου απο δω στην σελιδα τ μπρατη και της ειπα αφου το κανει αντιγραφη και πλασαρει την πληροφορια σαν δικη της τουλαχιστον να παιρνει ολη την πληροφορια και ναμην πανικοβαλλει τον κοσμο.
αυτο ειναι το vivaki καθαριζει για παρτη μας [/quoκαλα ε ορισμενοι ειναι για πολυ ξυλο ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι τοσο καιρο γενικα με αυτα που βλεπω και διαβαζω... εδω εκανα παραθεση αυτο απο το εσοσ κ η αλλα μ απανταει λεσ κ εγω εβγαλα τον πινακα με την μισθοδοσια οτι να ναι
μια χαρα εισαι, lenaki εμεις εδω θα φυλαμε μεχρι το πασχα χωρις κουτακι, που ειπαμε θες να πας εσυ? εγω β.ελλαδα που δεν αφησαν ουτε χωρουδακι οι μονιμοι με τις αποσπασεις
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:38:37 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:34:25 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:31:46 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:30:15 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??Το πασαρε για δικο της??ναι για δικο της απο οτι καταλαβα.καλυτερα να το επαιρνε ολοκληρο κ δε με πειραζε αν το θεωρουσε δικη της πληροφοριαλοιπον αγαπητη μου, παραθεσα ακριβως το ποστ σου απο δω στην σελιδα τ μπρατη και της ειπα αφου το κανει αντιγραφη και πλασαρει την πληροφορια σαν δικη της τουλαχιστον να παιρνει ολη την πληροφορια και ναμην πανικοβαλλει τον κοσμο.σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!ευχομαι ολα να μας πανε οπως τα θελουμε!!!