0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον RealFM μιλανε για 750 ευρω στο χερι εισαγωγικο για ΠΕ.
Επειδή κρίνω ότι αν με καλέσουν αναπληρωτή ΜΩ για 5-6 ώρες δεν συμφέρει οικονομικά να διακόψω το ταμείο ανεργίας ήθελα να ρωτήσω: α. Αν ανακοινώσουν το όνομά σου στους διορισμούς ΑΜΩ και δεν εμφανιστείς θεωρείται παραίτηση; Έχεις κάποια επίπτωση στο ταμείο ανεργίας πέραν του ότι σε διαγράφουν από τον πίνακα και για την επόμενη χρονιά; β. Αν είσαι ωρομίσθιος των 3-4 ωρών υπάρχει περίπτωση να δικαιούσαι και το ταμείο ανεργίας λόγω του χαμηλού ποσού που παίρνεις;
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 06:41:21 pmΠαιδιά, όσοι διαμαρτύρεστε, μάλλον δεν έχετε δουλέψει στον ιδιωτικό, να δείτε εκεί ωράρια σπαστά και 12ωρα. Λοιπόν όσοι μπήκατε αναπληρωτές, να είστε ευχαριστημένοι. Άλλωστε γνωρίζατε ότι θα έχετε μετακινήσεις από την στιγνή που βάλατε το κουτάκι. Δεν φταίει για αυτό το κράτοςΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Διότι, όταν πχ ο νομός μου έχει 23 κενά φιλολόγων και παίρνει αναπληρωτές μέχρι το Μάρτιο και εγώ, επειδή είχα την ατυχία να είμαι από τους τελευταίους της Α φάσης βρέθηκα 400 χλμ μακριά, ενώ άλλος με πολύ λιγότερα μόρια παρέμεινε σπιτάκι του, πώς θα χρεωθώ εγώ την ευθύνη; Δεν ευθύνεται το κράτος που δεν ξέρει τι του γίνεται ως προς τα κενά του και δε μπορεί να μοιράσει 2 γαϊδουριών άχυρα;
Παιδιά, όσοι διαμαρτύρεστε, μάλλον δεν έχετε δουλέψει στον ιδιωτικό, να δείτε εκεί ωράρια σπαστά και 12ωρα. Λοιπόν όσοι μπήκατε αναπληρωτές, να είστε ευχαριστημένοι. Άλλωστε γνωρίζατε ότι θα έχετε μετακινήσεις από την στιγνή που βάλατε το κουτάκι. Δεν φταίει για αυτό το κράτος
Παράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:41:38 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 06:41:21 pmΠαιδιά, όσοι διαμαρτύρεστε, μάλλον δεν έχετε δουλέψει στον ιδιωτικό, να δείτε εκεί ωράρια σπαστά και 12ωρα. Λοιπόν όσοι μπήκατε αναπληρωτές, να είστε ευχαριστημένοι. Άλλωστε γνωρίζατε ότι θα έχετε μετακινήσεις από την στιγνή που βάλατε το κουτάκι. Δεν φταίει για αυτό το κράτοςΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Διότι, όταν πχ ο νομός μου έχει 23 κενά φιλολόγων και παίρνει αναπληρωτές μέχρι το Μάρτιο και εγώ, επειδή είχα την ατυχία να είμαι από τους τελευταίους της Α φάσης βρέθηκα 400 χλμ μακριά, ενώ άλλος με πολύ λιγότερα μόρια παρέμεινε σπιτάκι του, πώς θα χρεωθώ εγώ την ευθύνη; Δεν ευθύνεται το κράτος που δεν ξέρει τι του γίνεται ως προς τα κενά του και δε μπορεί να μοιράσει 2 γαϊδουριών άχυρα;Θα συμφωνήσω με τον karxarias29. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Johny. Ποτέ τα κενά δεν βγαίνουν όλα μαζί, ενώ υπάρχουν και το ξέρουμε ότι υπάρχουν. Κενό που υπάρχει ήδη από τον Σεπτέμβριο, βγαίνει Φεβρουάριο για λόγους οικονομίας και γιατί έτυχε ο διευθυντής, ο προϊστάμενος, ο περιφερειάρχης ή δε ξέρω εγώ ποιος άλλος, να το μην το διεκδικήσουν νωρίτερα.Το κουτάκι "ναι σε όλα" το βάλαμε γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη δουλειά. Γιατί δεν είμαστε αχάριστοι και γιατί μας αρέσει η εκπαίδευση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθούμε και μονίμως να είμαστε αδικημένοι σε σχέση με άλλους με λιγότερη εμπειρία.
Εξαρτάται από το ποιο μέρος της Ελλάδας θα ... υποστηρίζεις γραμματειακά.