0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε ξερω αν εννοουμε το ιδιο. Εγω εκανα εναρξη για ιδιαιτερα με εδρα το σπιτι μου αλλα ο νομος μου δινει το δικαιωμα να κανω μαθηματα και εκτος αυτου. Τα μονα εξοδα μου ειναι 452
Άποψή μου είναι ότι όχι, δεν αξίζει, ειδικά αν δεν μπορείς να διδάξεις ο ίδιος. Τα Ιταλικά δεν έχουν ιδιαίτερη πέραση, οι περισσότεροι θέλουν αγγλικά και γερμανικά. Οι ξένοι υπήκοοι νομίζω ότι για να βγάλουν άδεια διδασκαλίας πρέπει να έχουν πιστοποιητικό γνώσης της ελληνικής (δεν ξέρω λεπτομέριες, καλυτερα να απευθυνθείς στον ΕΟΠΠΕΠ). Πάντως σκέψου ότι για να έχεις την επιχείρηση στο όνομά σου πρέπει να γραφτείς στον ΟΑΕΕ, το οποίο σημαίνει ότι θα πληρώνεις γύρω στα 250
Γιατί εσύ την πρώτη μέρα που δίδαξες/άνοιξες φροντιστήριο είχες? (δεν λέω εθελοντικά/σποραδικά- εννοώ κανονικά με ένσημα ή/και σαν επιχειρηματίας), όλοι (και εγώ φυσικά) στου Κασίδη το κεφάλι μάθαμε.
Να είχα τι? Εμπειρία; Ναι, πριν διδάξω για πρώτη φορά με ένσημα είχα διδάξει ήδη χωρίς ένσημα (και εθελοντικά). Πριν ανοίξω το φροντιστήριο είχα ήδη 20+ χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Το άνοιγμα του φροντιστηρίου παραπάμενει η μεγαλύτερη βλακεία που έχω κάνει στη ζωή σου - μπορείς να το πεις και οικονομική αυτοκτονία.Αλλά ΟΚ δεν έχω και καμιά διάθεση να σταματήσω όποιον θέλει να πετάξει τα λεφτάκια του ανοίγοντας φροντιστήριο. Ελάτε να γίνουμε πολλοί