0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ήπιους τόνους μιλάμε. Εντελώς αντικειμενικά, εσύ κλέβεις το κράτος και το κράτος κλέβει εμένα. Εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω.
Όσο υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμμένος να κάνει "μαύρα κατάμαυρα" ιδιαίτερα με 5 και 10 ευρώ την ώρα, και με δεδομένη την εχθρότητα του Υπουργείου Παιδείας απέναντι στα φροντιστήρια, το μικρομεσαίο / συνοικιακό φροντιστήριο δεν θα ορθοποδήσει. Ελπίζω να έχετε ένα Plan B για όταν θα είσαστε 40 χρονών και θα έχετε ανάγκη ασφάλισης και ενός σταθερού μισθού για να ζήσετε την οικογένειά σας.
Ειδικά στο θέμα της δημιουργίας φροντιστηρίου, τίθεται και άλλο θέμα. Η μη πληρωμή διδάκτρων.Και ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύ έντονο αυτό.
Αν όμως πληρώσει τους πρώτους 4 και σταματήσει μετά, τον διώχνεις στη μέση της χρονιάς.;;
Το παράδειγμά σου είναι ατυχές. Στα Μικελ πληρώνεις επί τόπου και δε παίζει φέσι. Στα φροντιστήρια είναι αλλιώς, αν δε πληρώσει ένα μήνα λες ας κάνω λίγη υπομονή, ίσως δυσκολεύονται. Δεν είναι και ότι πιο ευγενικό να πάρεις αμέσως τηλ στις μέρες μας. Μόλις παίρνεις τηλ μετά από κανα δυο μήνες σου λέει κάνε υπομονή κι έτσι δημιουργείται ένα ωραιότατο φέσι που άλλοτε τελικά εξοφλείται και άλλοτε όχι. Παίζει ρόλο πόσο θα το κυνηγήσεις και το αν πραγματικά έχουν χρήματα. Σίγουρα δεν είμαστε ίδρυμα αλλά είναι δύσκολο και το να διώξεις παιδί στα μέσα της χρονιάς όταν στο παρελθόν έχουν φανεί συνεπείς.
Τα βλέπεις απόλυτα τα πράγματα και δεν είναι έτσι. Δε μπορείς να πεις τζαμπατζή κάποιον που άργησε να σε πληρώσει 1 μήνα. Μπορεί και να είναι βέβαια. Δε μπορείς να ξέρεις όμως. Και αν αρχίσεις τα τηλέφωνα με το στυλ που υποδεικνύεις εδώ, το έχασες το παιχνίδι. Μπορεί να γλυτώσεις από ένα τζαμπατζή αλλά θα χάσεις άλλους 3 που τελικά θα σε πλήρωναν και θα βγάλεις και άσχημη φήμη.Επίσης το να πληρώνεσαι με το μάθημα είναι το καλύτερο αλλά δε μπορούν να πληρώνουν όλοι έτσι. Η χρυσή τομή είναι πιστεύω κάθε εβδομάδα ή 15μερο.
το ξέρεις πως έχω Excelaki 2,400 Ευρώ απλήρωτα (από σχεδόν 6,000 Ευρώ!!!!) επειδή έκανα αυτά που λες??? πλέον βέβαια κομμένα τα καλά παιδιά! λειτουργώ το πρωί ως εισπρακτική εταιρία του εαυτού μου+ το βράδυ ως καθηγητής..... ΥΓ υπήρχε ένας πίνακας παλιά ο πωλών της μετρητοίς και το άλλο το ξέρεις.....
Στα ιδιαίτερα είναι διαφορετικά..Στο φροντιστήριο που τον έχεις σε τμήμα, κάνεις λίγο υπομονή.