0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.... Πιστεύω πως οι αναπληρωτές κάναμε ένα μεγάλο βήμα ....
Συνάδελφοι ανέλαβε κανείς υπεύθυνος εργαστηρίου; Πάντως απο την μία σκέφτομαι ότι καλύτερα που δεν μας μειώνουν το ωράριο γιατί αν το μείωναν θα είχαν πάτημα να μας ενοχλούν συνέχεια για βοήθεια, ενώ τώρα έχουμε εμείς πάτημα λέγοντας ότι έχουμε και το ωράριό μας, ειδικά οι αναπληρωτές που έχουμε 24 ώρες, και θα πρέπει να το σέβονται αυτό.
Εγώ πάντως σαν υπεύθυνος εργαστηρίου αισθάνομαι. Φτιάχνω χαλάω - φορμάρω PC. Ο Διευθυντής δε μου δίνει τα laptop τα έχει κλειδωμένα. Σήμερα που πήγα να βάλω στο δίκτυο τα 6 σαράβαλα που έχω, είδα ότι δεν είναι συνδεδεμένα όλα τα μπριζάκια, δεν έφταναν οι θύρες των switch, και εκτός αυτού κάποια καλώδια δεν έχουν κλιπσάκια στην άκρη για να κουμπώσουν σε switch. Ποιος θα θα τα φτιάξει όλα αυτά? Φυσικά εγώ. Δε θα ρισκάρω να πω εγώ 24ωρο έχω, δε κάνω τίποτα παρά μόνο μάθημα. Πως θα κάνω ποιοτικό μάθημα αν δεν διαμορφώσω το κατάλληλο περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρω να μας το πάρουν το μάθημα οι δάσκαλοι, επειδή εμείς δε κάνουμε καλό μάθημα. Ακόμα και αν δε φταίμε.
Παράθεση από: giak στις Νοέμβριος 24, 2011, 08:14:25 μμΕγώ πάντως σαν υπεύθυνος εργαστηρίου αισθάνομαι. Φτιάχνω χαλάω - φορμάρω PC. Ο Διευθυντής δε μου δίνει τα laptop τα έχει κλειδωμένα. Σήμερα που πήγα να βάλω στο δίκτυο τα 6 σαράβαλα που έχω, είδα ότι δεν είναι συνδεδεμένα όλα τα μπριζάκια, δεν έφταναν οι θύρες των switch, και εκτός αυτού κάποια καλώδια δεν έχουν κλιπσάκια στην άκρη για να κουμπώσουν σε switch. Ποιος θα θα τα φτιάξει όλα αυτά? Φυσικά εγώ. Δε θα ρισκάρω να πω εγώ 24ωρο έχω, δε κάνω τίποτα παρά μόνο μάθημα. Πως θα κάνω ποιοτικό μάθημα αν δεν διαμορφώσω το κατάλληλο περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρω να μας το πάρουν το μάθημα οι δάσκαλοι, επειδή εμείς δε κάνουμε καλό μάθημα. Ακόμα και αν δε φταίμε.Ο διευθυντής δεν έχει δικαίωμα να μη σου δίνει τα laptop. Προορίζονται για το μάθημα της πληροφορικής στα ΕΑΕΠ και όχι για οτιδήποτε άλλο. Εσύ αντίθετα έχεις το δικαίωμα να μη δίνεις τα laptop για άλλη χρήση, γιατί ουσιαστικά εσύ είσαι ο υπεύθυνος γι' αυτά και είναι θέμα χρόνου να σε βάλουν να υπογράψεις και σχετικό έγγραφο. Σχετικά με το εργαστήριο... Και εγώ έχω φρικάρει. Κάθε χρόνο στήνω ένα εργαστήριο, το οποίο το βρίσκω πάντα μισοφτιαγμένο αλλά εντελώς πρόχειρα. Στην τύχη τοποθετημένα καλώδια σε μπριζάκια - patch panel - switch. Τα μισά δεν δουλεύουν, άντε να βρεις που πηγαίνει το κάθε καλώδιο... Στο δικό μου εργαστήριο πχ έφτασα στα 12 μηχανήματα (από τα 5-6 που ξεκίνησα) και ήδη είμαι στο όριο του εργαστηρίου σε θέμα δικτύου-ρεύματος. Κατάφερα να πάρω μέσω του δήμου μόνο 3 ποντίκια και 6 πληκτρολόγια με αρκετό τρέξιμο και γραφειοκρατία, αλλά πχ κάτι πολύμπριζα, καλώδια τα πλήρωσα από την τσέπη μου (όπως είχα κάνει και στο περσινό σχολείο) γιατί ακόμα θα δούλευα με 5 υπολογιστές και 5 παιδιά σε κάθε υπολογιστή... Εννοείται format και στα 12 μηχανήματα, drivers (διαφορετικοί για κάθε μηχάνημα δυστυχώς), άπειρες ενημερώσεις, εγκαταστάσεις προγραμμάτων, βίδωμα-ξεβίδωμα κουτιών. Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω κάρτες γραφικών και μνήμες... Ελπίζω από τον Ιανουάριο να κάνω και εγώ διάλειμμα μαζί με τους υπόλοιπους δασκάλους! Όχι τίποτα άλλο θα με θεωρούν και snob!
Παράθεση από: gpapage στις Νοέμβριος 24, 2011, 08:46:36 μμΠαράθεση από: giak στις Νοέμβριος 24, 2011, 08:14:25 μμΕγώ πάντως σαν υπεύθυνος εργαστηρίου αισθάνομαι. Φτιάχνω χαλάω - φορμάρω PC. Ο Διευθυντής δε μου δίνει τα laptop τα έχει κλειδωμένα. Σήμερα που πήγα να βάλω στο δίκτυο τα 6 σαράβαλα που έχω, είδα ότι δεν είναι συνδεδεμένα όλα τα μπριζάκια, δεν έφταναν οι θύρες των switch, και εκτός αυτού κάποια καλώδια δεν έχουν κλιπσάκια στην άκρη για να κουμπώσουν σε switch. Ποιος θα θα τα φτιάξει όλα αυτά? Φυσικά εγώ. Δε θα ρισκάρω να πω εγώ 24ωρο έχω, δε κάνω τίποτα παρά μόνο μάθημα. Πως θα κάνω ποιοτικό μάθημα αν δεν διαμορφώσω το κατάλληλο περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρω να μας το πάρουν το μάθημα οι δάσκαλοι, επειδή εμείς δε κάνουμε καλό μάθημα. Ακόμα και αν δε φταίμε.Ο διευθυντής δεν έχει δικαίωμα να μη σου δίνει τα laptop. Προορίζονται για το μάθημα της πληροφορικής στα ΕΑΕΠ και όχι για οτιδήποτε άλλο. Εσύ αντίθετα έχεις το δικαίωμα να μη δίνεις τα laptop για άλλη χρήση, γιατί ουσιαστικά εσύ είσαι ο υπεύθυνος γι' αυτά και είναι θέμα χρόνου να σε βάλουν να υπογράψεις και σχετικό έγγραφο. Σχετικά με το εργαστήριο... Και εγώ έχω φρικάρει. Κάθε χρόνο στήνω ένα εργαστήριο, το οποίο το βρίσκω πάντα μισοφτιαγμένο αλλά εντελώς πρόχειρα. Στην τύχη τοποθετημένα καλώδια σε μπριζάκια - patch panel - switch. Τα μισά δεν δουλεύουν, άντε να βρεις που πηγαίνει το κάθε καλώδιο... Στο δικό μου εργαστήριο πχ έφτασα στα 12 μηχανήματα (από τα 5-6 που ξεκίνησα) και ήδη είμαι στο όριο του εργαστηρίου σε θέμα δικτύου-ρεύματος. Κατάφερα να πάρω μέσω του δήμου μόνο 3 ποντίκια και 6 πληκτρολόγια με αρκετό τρέξιμο και γραφειοκρατία, αλλά πχ κάτι πολύμπριζα, καλώδια τα πλήρωσα από την τσέπη μου (όπως είχα κάνει και στο περσινό σχολείο) γιατί ακόμα θα δούλευα με 5 υπολογιστές και 5 παιδιά σε κάθε υπολογιστή... Εννοείται format και στα 12 μηχανήματα, drivers (διαφορετικοί για κάθε μηχάνημα δυστυχώς), άπειρες ενημερώσεις, εγκαταστάσεις προγραμμάτων, βίδωμα-ξεβίδωμα κουτιών. Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω κάρτες γραφικών και μνήμες... Ελπίζω από τον Ιανουάριο να κάνω και εγώ διάλειμμα μαζί με τους υπόλοιπους δασκάλους! Όχι τίποτα άλλο θα με θεωρούν και snob!ας φωναξουν τεχνικουσ να τα κανουνε,εγω δεν χανω ουτε μια ωρα για να ασχοληθω με τετοια.
ηρθανε τεχνικοι σε μενα