0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως σαν υπεύθυνος εργαστηρίου αισθάνομαι. Φτιάχνω χαλάω - φορμάρω PC. Ο Διευθυντής δε μου δίνει τα laptop τα έχει κλειδωμένα. Σήμερα που πήγα να βάλω στο δίκτυο τα 6 σαράβαλα που έχω, είδα ότι δεν είναι συνδεδεμένα όλα τα μπριζάκια, δεν έφταναν οι θύρες των switch, και εκτός αυτού κάποια καλώδια δεν έχουν κλιπσάκια στην άκρη για να κουμπώσουν σε switch. Ποιος θα θα τα φτιάξει όλα αυτά? Φυσικά εγώ. Δε θα ρισκάρω να πω εγώ 24ωρο έχω, δε κάνω τίποτα παρά μόνο μάθημα. Πως θα κάνω ποιοτικό μάθημα αν δεν διαμορφώσω το κατάλληλο περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρω να μας το πάρουν το μάθημα οι δάσκαλοι, επειδή εμείς δε κάνουμε καλό μάθημα. Ακόμα και αν δε φταίμε.
Να πάρει επίσημη θέση επιτέλους η ΠΕΚΑΠ και να αγωνιστούμε όλοι για όλους και για όλα. Αν χρειαστεί να απεργήσουμε σαν κλάδος ζητώντας τη συμπαράσταση των υπολοίπων. Αν χρειαστεί να κάνουμε επίσχεση εργασίας μέχρι να μας πάρουν στα σοβαρά.Ίσως φαίνομαι αστείος, αλλά αγωνιώ μη γίνω γελοίος.Θα φύγει και η φετινή χρονιά έτσι όπως και οι προηγούμενες. Χωρίς δεσμεύσεις.Κύριοι της ΠΕΚΑΠ περιμένω θέσεις. Μόνο προεκλογικά έχετε φωνή;Συνάδελφοι περιμένω αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πνεύμα. Καλό Σαββατοκύριακο.
Συνάδερφοι σήμερα μου είπαν στο σχολείο για την εγκύκλιο. Οτι ήρθε, οτι πρέπει να την δούμε κλπ κλπ. Ακούω που λέτε πως δεν θα δεχθείτε τη θέση αυτή. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Εννοώ....είμαστε ή δεν είμαστε υποχρεωμένοι; Και αν ναι.....δεν είναι ευθύνη του διευθυντή να ενημερωθεί για όλα τα έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν και να μας προμηθεύσει;
Ωραία πάει και η ελπίδα της ΠΕΚΑΠ.33% του νέου ΔΣ είναι μεταλαγμένοι 0% ΑδιόριστοιΟ μοναδικός αναπληρωτής υποψήφιος έλαβε 29 ψήφους. Δηλαδή τη δική του και 28 ακόμα. χαχαχα.Ναι το βλέπω και δε το πιστεύω. Σε όλη την Ελλάδα μόνο 28 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί! Όλοι οι άλλοι είτε είναι ευχαριστημένοι με την αδιαφορία της ΠΕΚΑΠ για εμάς, είτε πιστεύουν με άλλα μέσα θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ωραία δε θα σχολιάσω άλλο το αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς οι χιλιάδες αναπληρωτές αποφασίσαμε να μην πιέσουμε μέσω ΠΕΚΑΠ να διεκεδικήσουμε τα αυτονόητα.
Η ερώτηση επανέρχεται: Τί κάνουμε από εδώ και στο εξής?
Παράθεση από: giak στις Νοέμβριος 22, 2011, 03:36:50 μμΩραία πάει και η ελπίδα της ΠΕΚΑΠ.33% του νέου ΔΣ είναι μεταλαγμένοι 0% ΑδιόριστοιΟ μοναδικός αναπληρωτής υποψήφιος έλαβε 29 ψήφους. Δηλαδή τη δική του και 28 ακόμα. χαχαχα.Ναι το βλέπω και δε το πιστεύω. Σε όλη την Ελλάδα μόνο 28 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί! Όλοι οι άλλοι είτε είναι ευχαριστημένοι με την αδιαφορία της ΠΕΚΑΠ για εμάς, είτε πιστεύουν με άλλα μέσα θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ωραία δε θα σχολιάσω άλλο το αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς οι χιλιάδες αναπληρωτές αποφασίσαμε να μην πιέσουμε μέσω ΠΕΚΑΠ να διεκεδικήσουμε τα αυτονόητα.Σας το ξανάπα και δεν το πιστεύατε ...... είσαστε μόνοι σας πια (οι καταρτισμένοι εννοώ). Όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση το όλο θέμα δεν τους αφορά, έχουν χάσει πια κάθε ελπίδα και συνεπώς κάθε ενδιαφέρον.
Παράθεση από: elia στις Νοέμβριος 26, 2011, 04:22:36 μμΠαράθεση από: giak στις Νοέμβριος 22, 2011, 03:36:50 μμΩραία πάει και η ελπίδα της ΠΕΚΑΠ.33% του νέου ΔΣ είναι μεταλαγμένοι 0% ΑδιόριστοιΟ μοναδικός αναπληρωτής υποψήφιος έλαβε 29 ψήφους. Δηλαδή τη δική του και 28 ακόμα. χαχαχα.Ναι το βλέπω και δε το πιστεύω. Σε όλη την Ελλάδα μόνο 28 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί! Όλοι οι άλλοι είτε είναι ευχαριστημένοι με την αδιαφορία της ΠΕΚΑΠ για εμάς, είτε πιστεύουν με άλλα μέσα θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ωραία δε θα σχολιάσω άλλο το αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς οι χιλιάδες αναπληρωτές αποφασίσαμε να μην πιέσουμε μέσω ΠΕΚΑΠ να διεκεδικήσουμε τα αυτονόητα.Σας το ξανάπα και δεν το πιστεύατε ...... είσαστε μόνοι σας πια (οι καταρτισμένοι εννοώ). Όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση το όλο θέμα δεν τους αφορά, έχουν χάσει πια κάθε ελπίδα και συνεπώς κάθε ενδιαφέρον. Τελικά φαίνεται πως είχες απόλυτο δίκιο!
Σας το ξανάπα και δεν το πιστεύατε ...... είσαστε μόνοι σας πια (οι καταρτισμένοι εννοώ). Όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση το όλο θέμα δεν τους αφορά, έχουν χάσει πια κάθε ελπίδα και συνεπώς κάθε ενδιαφέρον.
Και όμως κάτι πρέπει να φταίει για αυτή την αδιαφορία. Και καταλήγουμε όλοι οτι μάλλον είναι η απογοήτευση και η πεποίθηση πως τίποτα δεν θα αλλάξει μέσω οποιασδήποτε διεκδίκησης. Και σίγουρα και η εικόνα της ΠΕΚΑΠ είναι απογοητευτική. Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από της εκλογές, και όποιο θέμα προκύψει στη mailing list, καταλήγει σε προσωπικές διενέξεις μεταξύ των συναδέρφων. Και θα ήθελα να τονιστεί πόσο κακή εντύπωση κάνει αυτό στους υπόλοιπους, που γράφτηκαν με στόχο να ενημερώνονται, να ανήκουν σε ένα σύλλογο, να παίρνουν συμβουλές κλπ.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Νοέμβριος 27, 2011, 11:00:10 πμΚαι όμως κάτι πρέπει να φταίει για αυτή την αδιαφορία. Και καταλήγουμε όλοι οτι μάλλον είναι η απογοήτευση και η πεποίθηση πως τίποτα δεν θα αλλάξει μέσω οποιασδήποτε διεκδίκησης. Και σίγουρα και η εικόνα της ΠΕΚΑΠ είναι απογοητευτική. Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από της εκλογές, και όποιο θέμα προκύψει στη mailing list, καταλήγει σε προσωπικές διενέξεις μεταξύ των συναδέρφων. Και θα ήθελα να τονιστεί πόσο κακή εντύπωση κάνει αυτό στους υπόλοιπους, που γράφτηκαν με στόχο να ενημερώνονται, να ανήκουν σε ένα σύλλογο, να παίρνουν συμβουλές κλπ.μην αφήσετε κάποιους να σας διώξουν από τα κοινά. Αυτό επιθυμούν, να ενεργούν εξ΄ ονόματός μας, χωρίς εμάς.