0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: schmeichel3 στις Αύγουστος 06, 2012, 05:50:23 μμΠολλά δώρα έκανε ο κλάδος μας σε άλλους κλάδους.αυτό λύνεται και αποκαθίσταται πολύ εύκολα με την επιστροφή όλων οσων διορίστηκαν χωρίς να έχουν βασικό πτυχίο πληροφορικής, στον βασικό τους κλάδο.Ειδικά φέτος που προβλέπονται ελάχιστοι έως μηδενικοί μόνιμοι διορισμοί σε όλους τους κλάδους, αυτή η κίνηση θα εξυπηρετούσε πολύ την κατάσταση. ΜΠΟρεί να καλύψει πάρα πολλές θέσεις Μαθηματικών & Φυσικών κλπ χωρίς να προσλάβει αναπληρωτές στη θέση τους, και χωρίς να χρειαστεί να κάνει ούτε προσλήψεις στην πληροφορική, απλά θα αποκατασταθούν οι υπεραριθμίες, και συνάδελφοι που δεν συμπλήρωναν ωράριο θα συμπληρώνουν.Καλύπτει έτσι κενά σε βασικούς κλάδους, και ανακουφίζει τον κλάδο την πληροφορικής, χωρίς κανένα κόστοςΚαι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και κάτι που και οι ίδιοι οι "πληροφορικοί" το επιθυμούν, αφού θα είναι σε πιο ασφαλή νερά με το να είναι Μαθηματικοί παρά ΠληροφορικοίΑπορώ γιατί δεν έχει γίνει ακόμα
Πολλά δώρα έκανε ο κλάδος μας σε άλλους κλάδους.
Παιδιά ισχυει ήδη από πέρισυ: Όποιος Πληροφορικός θέλει μπορεί να αποκτήσει με το δεύτερο πτυχίο του δεύτερη ειδικότητα και να διδάσκει τα μαθήματα της με πρώτη ανάθεση.
Δυστυχώς παρότι έχουν ένα πτυχίο τους αποδόθηκε και η δεύτερη ειδικότητα. Και μάλιστα για να είμαι πιο ακριβής βγήκε και συμπληρωματική εγκυκλιος έτσι ώστε να τους εξασφαλίζει. Ουσιαστικά ο νόμος που βγήκε για τη δεύτερη ειδικότητα πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι ο νόμος βγήκε για να τους φωτογραφίσει. Από προσωπική εμπειρία που έχω στον κλάδο των Μαθηματικών δεν θέλουν να ανακατέψουν άλλους , 1. πόσο μάλλον να δώσουν σε πληροφορικούς Β ανάθεση το μάθημα. Εδώ με δύο πτυχία , όταν ζήτησα να μην διατεθώ στο Δημοτικό 2. αλλά αφότου υπήρχαν τόσα κενά στο Μαθηματικά, και όντως υπεράριθμη η απάντηση ήταν δεν έχουμε κανένα κενό στους Μαθηματικούς και στο τέλος πήραν και αναπληρωτές Μαθηματικούς στην περιοχή μου.
χαίρω πολύ! μα κανείς δεν θέλει!εδώ είναι το θέμα. πρέπει να τους υποχρεώσει!