0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
killbill κάνεις λάθος γιατί δεν είναι μόνο 841. Γνωρίζω τουλάχιστον 7 με πτυχίο φυσικού που έχουν διοριστεί το 1990-91 και άλλους τόσους την επόμενη χρονιά. Μέχρι το 1996 θα έχουν διορισθεί .....
Παράθεση από: skarag στις Ιούλιος 17, 2013, 02:12:37 μμkillbill κάνεις λάθος γιατί δεν είναι μόνο 841. Γνωρίζω τουλάχιστον 7 με πτυχίο φυσικού που έχουν διοριστεί το 1990-91 και άλλους τόσους την επόμενη χρονιά. Μέχρι το 1996 θα έχουν διορισθεί .....κάτσε βρε, το 1990-91 που λες δεν υπήρχε η πληροφορική στα σχολεία. Η πληροφορική μπήκε το 1996.Οι πίνακες που έχω περιλαμβάνουν τους 841 μόνιμους διορισμούς καθηγητών πληροφορικής χωρίς βασικό πτυχίο πληροφορικής που έγιναν από το 1996 έως και το 2000. Αυτοί είναι 841.
Παιδιά μην ακούτε τα αποβράσματα του συστήματος.οι συνάδελφοι πληροφορικοι να κόψουν από το σεπτέμβρη τα χατιρακια πρωτόκολλο survey μισθοδοσία.ολα με χαρτί και απόφαση συλλόγου.παψτε να πιστεύετε ότι άμα τα έχετε καλα με το διευθυντή κομματοσκυλο έχετε διασφαλισμένη τη θεση σας
Παράθεση από: dennisathens13 στις Ιούλιος 17, 2013, 03:45:15 μμΠαιδιά μην ακούτε τα αποβράσματα του συστήματος.οι συνάδελφοι πληροφορικοι να κόψουν από το σεπτέμβρη τα χατιρακια πρωτόκολλο survey μισθοδοσία.ολα με χαρτί και απόφαση συλλόγου.παψτε να πιστεύετε ότι άμα τα έχετε καλα με το διευθυντή κομματοσκυλο έχετε διασφαλισμένη τη θεση σαςΧμ, εμείς της πληροφορικής αυτή τη στιγμή.... δε μπορούμε.... Κάτσε να τελειώσουμε με τα μαχαιρώματα μεταξύ μας (ΑΣΕΠ vs επετηρίδα, "γνήσιοι" vs "μαϊμούδων πληροφορικής", ΠΕ19 vs ΠΕ20) κι έπειτα θα κάνουμε την αντίστασή μας.......
Ίσως να υπήρχε μόνο στα Γυμνάσια και μάλιστα πιλοτικά σε ορισμένα Γυμνάσια της χώρας. Στα Λύκεια δεν υπήρχε σίγουρα.Τέλος πάντων εγώ η λίστα που έχω αναφέρεται στα 841 άτομα που διορίστηκαν μόνιμοι την περίοδο 1996-2000.Τώρα αν είναι και άλλοι, ακόμα χειρότερα!!Την λίστα την είχε δημοσιεύσει ο σύλλογος Πτυχιούχων Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (http://www.csd.uoc.gr/~speypk/, αλλά πρόσβαση στην λίστα έχουν μάλλον μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.
Ίσως να υπήρχε μόνο στα Γυμνάσια και μάλιστα πιλοτικά σε ορισμένα Γυμνάσια της χώρας. Στα Λύκεια δεν υπήρχε σίγουρα.Τέλος πάντων εγώ η λίστα που έχω αναφέρεται στα 841 άτομα που διορίστηκαν μόνιμοι την περίοδο 1996-2000.Τώρα αν είναι και άλλοι, ακόμα χειρότερα!!Την λίστα την είχε δημοσιεύσει ο σύλλογος Πτυχιούχων Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (http://www.csd.uoc.gr/~speypk/, αλλά πρόσβαση στην λίστα έχουν μάλλον μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.Και κάτι άλλο.αυτοι οι αλεξιπτωτιστές της Πληροφορικής, όχι μόνο κατάφεραν και διορίστηκαν μόνιμοι καθηγητές πληροφορικής χωρίς βασικό πτυχίο πληροφορικής, αλλά έχουν και δεύτερη ειδικότητα αναγνωρισμένη, αυτή του βασικού τους πτυχίου!! Δηλαδή με ένα πτυχίο έχουν δύο ειδικότητες!!!! τι άλλο θα δούμε;