0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολυ ωραια, δεν θελετε να εχουμε το 3ωρο για το εργαστηριο? μια χαρα! 1) ομως οταν θα ειναι χαλασμενοι οι υπολογιστες του εργαστηριου και θα θελεις να κανεις project, θα σου προσφερω τις "υπηρεσιες" μου μονο στην ωρα που μπαινω ως τεχνικος (εκτος και αν αυτο θελετε να καταργηθει) και για τις υπολοιπες βγαλε ακρη μονος σου. το ιδιο πραγμα θα ισχυει για τον οποιοδηποτε που θα θελει να χρησιμοποιησει το εργαστηριο πληροφορικης (πλην κατι δεινοσαυρων που δεν ξερουν τι ειναι το ποντικι) πχ για εκπαιδευτικα προγραμματα.2) οταν θα χαλασει οποιοσδηποτε υπολογιστης του σχολειου (γραμματειας ή καθηγητων) τοτε να φωναζετε εξωτερικο service και οχι τον πληροφορικο3) επισης το ιδιο οταν θα χαλαει το ιντερνετ, δικτυο, κανα ρουτερ, κανα εκτυπωτης κτλ4) οταν θα θελετε να χρησιμοποιησετε τον βιντεοπροβολεα, να μην μας ψαχνετε για να σας δειξουμε τι μαγικο κουτι ειναι αυτο και πως λειτουργει. να το μαθετε επιτελους μονοι σας. Α, και οταν το στησεις και δεν θα δειχνει τοτε μην μας φωναζετε γιατι δεν ειναι ευθυνη μαςολα αυτα δεν απευθυνονται σε σενα προσωπικα, μιλαω γενικοτεραεσυ ομως ,δεν πιστευεις οτι πρεπει να αφιερωθει ενα 3ωρο την εβδομαδα για ενημερωσεις λειτουργικων, antivirus, browser και ολου του software, ελεγχος δισκων και ανασυγκροτηση και ελεγχος για ιους και malware,adware κτλ? αυτα πρεπει να γινονται εβδομαδιαια. και δεν αναφερω καν τις τυχον βλαβες που θα προκυψουν και ορισμενες φορες δεν αρκουν αυτες οι 3 ωρες για να τις λυσεις.....μιλαμε για 11 υπολογιστες το λιγοτερο ! ποιος θα ασχοληθει με αυτους αν θελετε να ειναι λειτουργικοι?
Απορώ για όλους εσάς που γράφετε πως αξιοποιείτε το 3ωρο κάθε βδομάδα στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου σας. Το ΠΛΗΝΕΤ της περιοχής δεν κάνει τίποτα;Όταν ήμουν ΠΛΗΝΕΤ και είχα "μισό" νησί, κάθε μέρα στα σχολεία ήμουν και μπορώ να πως με βεβαιότητα πως οι πληροφορική των σχολείων δεν κουνούσαν μισό δαχτυλάκι για το εργαστήριο...