0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 31, 2011, 04:17:21 pmΠαράθεση από: xaan στις Οκτωβρίου 31, 2011, 04:11:36 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 30, 2011, 06:03:25 pm Ανισότητα είναι η ίση μεταχείριση μεταξύ άνισωνΣυμφωνώ... Εχοντας μάλιστα υπ΄ όψιν μου τη σχετική παράγραφο 9 της σχετικής εγκυκλίου, Α.Π. 119052/Γ2/17 Σεπ. 2008 (περί αναθέσεων, κλπ.), ήτις ορίζει ότι:"Oι εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι διαφορετικών πανεπιστημιακών τμημάτων ή ΤΕΙ που εντάσσονται στον ίδιο κλάδο ή ειδικότητα, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πράξης και η ποιότητα του διδακτικού τους έργου, προτείνεται, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους, να αναλαμβάνουν μαθήματα σχετικά με την ιδιαίτερη ειδίκευση που απέκτησαν ως πτυχιούχοι διαφορετικών τμημάτων", θα μπορούσα να πω και ότι επαυξάνω...Συνεπώς, μακάρι νά΄ρθει το συντομότερον η ώρα που οι (ανήκοντες άπαντες στον ίδιο κλάδο ΠΕ02, καίτοι απόφοιτοι διαφορετικών τμημάτων της Φιλοσοφικής) απόφοιτοι του Κλασσικού θα διδάσκουν αρχαία, οι του Νεοελληνικού έκθεση και λογοτεχνία, οι του Ιστορικού ιστορία, οι του ΦΠΨ φιλοσοφία, ψυχολογία, κλπ., κατ΄ αντιστοιχίαν των ισχυόντων στον τέως ενιαίο ΠΕ04, όστις (και ορθώς) εχωρίσθη εις τα επί μέρους (ΠΕ04.01 φυσικών, ΠΕ04.02 χημικών, ΠΕ04.03 βιολόγων, κ.ο.κ.). (Εννοείται ότι, αυτονοήτως, τάσσομαι και υπέρ του χωρισμού του νυν ενιαίου ΠΕ01, σε ΠΕ01.01 θεολόγων (σ.σ.: αποφ. των Τμημάτων Θεολογίας) και ΠΕ01.02 κοινωνικών θεολόγων / ποιμαντικής (αποφοίτων των Τμημάτων Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας). μάλλον έκανες λάθος ποστιάΓιατί συνάδελφέ μου; Δεν έχει σχέση με το πόστ ποιός διδάσκει τι (π.χ. ας πούμε το μάθημα της Ιστορίας...), ανάλογα με την ειδίκευσή του, όπως αναφέρει ρητώς και η παρατιθεμένη εγκύκλιος... Τονίζω, πρός άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ότι υπολήπτομαι απολύτως το έργο των συναδέλφων ΠΕ02, αλλά για το εάν έχουν όλοι οι ΠΕ02 την επιστημονική εξειδίκευση να διδάσκουν τα πάντα των πάντων, σχωράτε με αλλά έχω κάποιες αντιρρήσεις... Π.χ. γιατί εγώ με 4 εξάμηνα βυζαντινής ιστορίας (βγάζω απ΄ έξω το μεταπτυχιακό μου) να έχω β΄ανάθεση την Ιστορία της
Παράθεση από: xaan στις Οκτωβρίου 31, 2011, 04:11:36 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 30, 2011, 06:03:25 pm Ανισότητα είναι η ίση μεταχείριση μεταξύ άνισωνΣυμφωνώ... Εχοντας μάλιστα υπ΄ όψιν μου τη σχετική παράγραφο 9 της σχετικής εγκυκλίου, Α.Π. 119052/Γ2/17 Σεπ. 2008 (περί αναθέσεων, κλπ.), ήτις ορίζει ότι:"Oι εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι διαφορετικών πανεπιστημιακών τμημάτων ή ΤΕΙ που εντάσσονται στον ίδιο κλάδο ή ειδικότητα, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πράξης και η ποιότητα του διδακτικού τους έργου, προτείνεται, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους, να αναλαμβάνουν μαθήματα σχετικά με την ιδιαίτερη ειδίκευση που απέκτησαν ως πτυχιούχοι διαφορετικών τμημάτων", θα μπορούσα να πω και ότι επαυξάνω...Συνεπώς, μακάρι νά΄ρθει το συντομότερον η ώρα που οι (ανήκοντες άπαντες στον ίδιο κλάδο ΠΕ02, καίτοι απόφοιτοι διαφορετικών τμημάτων της Φιλοσοφικής) απόφοιτοι του Κλασσικού θα διδάσκουν αρχαία, οι του Νεοελληνικού έκθεση και λογοτεχνία, οι του Ιστορικού ιστορία, οι του ΦΠΨ φιλοσοφία, ψυχολογία, κλπ., κατ΄ αντιστοιχίαν των ισχυόντων στον τέως ενιαίο ΠΕ04, όστις (και ορθώς) εχωρίσθη εις τα επί μέρους (ΠΕ04.01 φυσικών, ΠΕ04.02 χημικών, ΠΕ04.03 βιολόγων, κ.ο.κ.). (Εννοείται ότι, αυτονοήτως, τάσσομαι και υπέρ του χωρισμού του νυν ενιαίου ΠΕ01, σε ΠΕ01.01 θεολόγων (σ.σ.: αποφ. των Τμημάτων Θεολογίας) και ΠΕ01.02 κοινωνικών θεολόγων / ποιμαντικής (αποφοίτων των Τμημάτων Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας). μάλλον έκανες λάθος ποστιά
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 30, 2011, 06:03:25 pm Ανισότητα είναι η ίση μεταχείριση μεταξύ άνισωνΣυμφωνώ... Εχοντας μάλιστα υπ΄ όψιν μου τη σχετική παράγραφο 9 της σχετικής εγκυκλίου, Α.Π. 119052/Γ2/17 Σεπ. 2008 (περί αναθέσεων, κλπ.), ήτις ορίζει ότι:"Oι εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι διαφορετικών πανεπιστημιακών τμημάτων ή ΤΕΙ που εντάσσονται στον ίδιο κλάδο ή ειδικότητα, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πράξης και η ποιότητα του διδακτικού τους έργου, προτείνεται, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους, να αναλαμβάνουν μαθήματα σχετικά με την ιδιαίτερη ειδίκευση που απέκτησαν ως πτυχιούχοι διαφορετικών τμημάτων", θα μπορούσα να πω και ότι επαυξάνω...Συνεπώς, μακάρι νά΄ρθει το συντομότερον η ώρα που οι (ανήκοντες άπαντες στον ίδιο κλάδο ΠΕ02, καίτοι απόφοιτοι διαφορετικών τμημάτων της Φιλοσοφικής) απόφοιτοι του Κλασσικού θα διδάσκουν αρχαία, οι του Νεοελληνικού έκθεση και λογοτεχνία, οι του Ιστορικού ιστορία, οι του ΦΠΨ φιλοσοφία, ψυχολογία, κλπ., κατ΄ αντιστοιχίαν των ισχυόντων στον τέως ενιαίο ΠΕ04, όστις (και ορθώς) εχωρίσθη εις τα επί μέρους (ΠΕ04.01 φυσικών, ΠΕ04.02 χημικών, ΠΕ04.03 βιολόγων, κ.ο.κ.). (Εννοείται ότι, αυτονοήτως, τάσσομαι και υπέρ του χωρισμού του νυν ενιαίου ΠΕ01, σε ΠΕ01.01 θεολόγων (σ.σ.: αποφ. των Τμημάτων Θεολογίας) και ΠΕ01.02 κοινωνικών θεολόγων / ποιμαντικής (αποφοίτων των Τμημάτων Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας).
Ανισότητα είναι η ίση μεταχείριση μεταξύ άνισων
Παράθεση από: xaan στις Οκτωβρίου 31, 2011, 04:50:04 pmΠαράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 31, 2011, 04:17:21 pmΠαράθεση από: xaan στις Οκτωβρίου 31, 2011, 04:11:36 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 30, 2011, 06:03:25 pm Ανισότητα είναι η ίση μεταχείριση μεταξύ άνισωνΣυμφωνώ... Εχοντας μάλιστα υπ΄ όψιν μου τη σχετική παράγραφο 9 της σχετικής εγκυκλίου, Α.Π. 119052/Γ2/17 Σεπ. 2008 (περί αναθέσεων, κλπ.), ήτις ορίζει ότι:"Oι εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι διαφορετικών πανεπιστημιακών τμημάτων ή ΤΕΙ που εντάσσονται στον ίδιο κλάδο ή ειδικότητα, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πράξης και η ποιότητα του διδακτικού τους έργου, προτείνεται, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους, να αναλαμβάνουν μαθήματα σχετικά με την ιδιαίτερη ειδίκευση που απέκτησαν ως πτυχιούχοι διαφορετικών τμημάτων", θα μπορούσα να πω και ότι επαυξάνω...Συνεπώς, μακάρι νά΄ρθει το συντομότερον η ώρα που οι (ανήκοντες άπαντες στον ίδιο κλάδο ΠΕ02, καίτοι απόφοιτοι διαφορετικών τμημάτων της Φιλοσοφικής) απόφοιτοι του Κλασσικού θα διδάσκουν αρχαία, οι του Νεοελληνικού έκθεση και λογοτεχνία, οι του Ιστορικού ιστορία, οι του ΦΠΨ φιλοσοφία, ψυχολογία, κλπ., κατ΄ αντιστοιχίαν των ισχυόντων στον τέως ενιαίο ΠΕ04, όστις (και ορθώς) εχωρίσθη εις τα επί μέρους (ΠΕ04.01 φυσικών, ΠΕ04.02 χημικών, ΠΕ04.03 βιολόγων, κ.ο.κ.). (Εννοείται ότι, αυτονοήτως, τάσσομαι και υπέρ του χωρισμού του νυν ενιαίου ΠΕ01, σε ΠΕ01.01 θεολόγων (σ.σ.: αποφ. των Τμημάτων Θεολογίας) και ΠΕ01.02 κοινωνικών θεολόγων / ποιμαντικής (αποφοίτων των Τμημάτων Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας). μάλλον έκανες λάθος ποστιάΓιατί συνάδελφέ μου; Δεν έχει σχέση με το πόστ ποιός διδάσκει τι (π.χ. ας πούμε το μάθημα της Ιστορίας...), ανάλογα με την ειδίκευσή του, όπως αναφέρει ρητώς και η παρατιθεμένη εγκύκλιος... Τονίζω, πρός άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ότι υπολήπτομαι απολύτως το έργο των συναδέλφων ΠΕ02, αλλά για το εάν έχουν όλοι οι ΠΕ02 την επιστημονική εξειδίκευση να διδάσκουν τα πάντα των πάντων, σχωράτε με αλλά έχω κάποιες αντιρρήσεις... Π.χ. γιατί εγώ με 4 εξάμηνα βυζαντινής ιστορίας (βγάζω απ΄ έξω το μεταπτυχιακό μου) να έχω β΄ανάθεση την Ιστορία της
Την δίνουμε την επιστολή και στο σχολείο και ξανά στη διεύθυνση με την προϋπόθεση να δώσουν έγγραφη απάντηση
Ναι ,γιατί από τη στιγμή που δεν είμαστε ακόμη σύλλογος δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά.