0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να διδάσκουν Ιστορία οι ξενόγλωσσοι; Δεν μου αρέσει η Ιστορία καθόλου. Αγγλική φιλολογία σπούδασα και όχι Ιστορία-Αρχαιολογία. Γιατί να την διδάξω; Αλλά φαντάζομαι πόσο εύκολο θα είναι για την Διεύθυνση ή τον διευθυντή να με αναγκάσει να την διδάξω. Θα μου πεί αν δεν την θέλεις πρέπει να συμπληρώσεις στο τάδε σχολείο στην τάδε πόλη, και στο 10 λεπτο διάλειμμα προλαβαίνεις να πας (Δούλευα πέρσι σε 5 σχολεία και ξέρω πόσο παράλογοι μπορούν να γίνουν. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τον Διευθυντή της Διεύθυνσης να μου λέει ε πώς δεν προλαβαίνεις εγώ σε 10 λεπτά το κάνω!) Και αναρωτιέμαι, δεν μπορούν να συμπληρώσουν ωράριο οι ξενόγλωσσοι με το να τους επιτρέψουν να δουλεύουν π.χ. στην πρωτοβάθμια και να συμπληρώνουν ωράριο με σχολεία που ανήκουν στην Δευτεροβάθμια; Δεν θα ήταν πιο σωστό και για σας και για εμάς;
συνάδερφοι καλησπέρα αν και είμαι διαφορετική ειδικότητα απο εσάς παρακολουθώ το θέμα για το πλαφόν των επτά ωρών των β αναθέσεων.σε πρόσφατη συνομιλία με τον προιστάμενο δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης μου τόνισε πως το εδάφιο "4. Το όριο των επτά (7) διδακτικών ωρών (παρ. 7) αφορά στα μαθήματα δεύτερης ανάθεσης πουμπορεί να διδάξει ο εκπαιδευτικός είτε από τη βασική ειδικότητά του είτε από τη δεύτερηειδικότητα, που μπορεί να του αποδοθεί." αφορά ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ
Παράθεση από: maria1978 στις Ιανουαρίου 23, 2012, 10:17:51 pmσυνάδερφοι καλησπέρα αν και είμαι διαφορετική ειδικότητα απο εσάς παρακολουθώ το θέμα για το πλαφόν των επτά ωρών των β αναθέσεων.σε πρόσφατη συνομιλία με τον προιστάμενο δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης μου τόνισε πως το εδάφιο "4. Το όριο των επτά (7) διδακτικών ωρών (παρ. 7) αφορά στα μαθήματα δεύτερης ανάθεσης πουμπορεί να διδάξει ο εκπαιδευτικός είτε από τη βασική ειδικότητά του είτε από τη δεύτερηειδικότητα, που μπορεί να του αποδοθεί." αφορά ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ