0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γειας παιδια θα ήθελα να σας ρωτίσω εαν φέτος θα παρουν ωρομίσθιους ;;;πέρυσι που είχα κάνει τα χαρτιά μου, τέτοια εποχή ήξερα που θα πηγαίνα φέτος;;
ρωτάω γιατι σήμερα απο τη δευτεροβαθμια μου είπαν ότι γ' φάση δε θα υπάρξει και ότι, ότι κενά θα υπάρξουν από δω και πέρα θα τοποθετούν ωρομίσθιους, αλλα ποιος ξέρει μπορεί να μας δουλεύουν κιόλας.
Η δευτεροβαθμια κυκλάδων. εγώ πέρυσι δήλωσα δωδεκάνησα και τέλος οκτωμβρίου με έστειλαν στη Δ-Δωδεκανήσου ωρομίσθια. τι να πω τώρα.. τα χω χάσει!!!!!!!!!
Παράθεση από: AntreaEirini στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:30:33 pmΠαράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:28:07 pmενημέρωση από άτομο πολύ μέσα στα πράγματα: κενά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αλλά ακόμη γίνεται κατανομή ωρών και αναθέσεων τόσο στα σχολεία όσο και στη διεύθυνση!(Αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί νόμιζα ότι οι ...διεργασίες και οι αλχημείες είχαν τελειώσει.)Οι μετακινήσεις καθηγητικού πληθυσμού θα κρατήσουν καμιά δεκαριά μέρες και τότε θα μπορεί να μου πει πιο σίγουρα πράγματα.Μήπως αφού γίνεται και κατανομή αναθέσεων όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσετε ενεργά με την παρουσία σας στις διευθύνσεις την εφαρμογή του ορίου των 7 ωρών;ως μονάδα δεν έχω την αρμοδιότητα να απαιτήσω να παρίσταμαι ή να ελέγχω διεργασίες της δ/θμιας.Γι'αυτό και η κίνηση της σύστασης του συλλόγου,ώστε να μπορούμε να παρεμβαίνουμε με νόμιμο συμφέρον.
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:28:07 pmενημέρωση από άτομο πολύ μέσα στα πράγματα: κενά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αλλά ακόμη γίνεται κατανομή ωρών και αναθέσεων τόσο στα σχολεία όσο και στη διεύθυνση!(Αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί νόμιζα ότι οι ...διεργασίες και οι αλχημείες είχαν τελειώσει.)Οι μετακινήσεις καθηγητικού πληθυσμού θα κρατήσουν καμιά δεκαριά μέρες και τότε θα μπορεί να μου πει πιο σίγουρα πράγματα.Μήπως αφού γίνεται και κατανομή αναθέσεων όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσετε ενεργά με την παρουσία σας στις διευθύνσεις την εφαρμογή του ορίου των 7 ωρών;
ενημέρωση από άτομο πολύ μέσα στα πράγματα: κενά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αλλά ακόμη γίνεται κατανομή ωρών και αναθέσεων τόσο στα σχολεία όσο και στη διεύθυνση!(Αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί νόμιζα ότι οι ...διεργασίες και οι αλχημείες είχαν τελειώσει.)Οι μετακινήσεις καθηγητικού πληθυσμού θα κρατήσουν καμιά δεκαριά μέρες και τότε θα μπορεί να μου πει πιο σίγουρα πράγματα.
Αρχές του μήνα θα έχουμε νέα φάση..