0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εγώ στείλω μια καταγγελία (επωνύμως) για κάποιο θέμα σε μια δημόσια υπηρεσία τι απάντηση μπορώ να πάρω;*"Δεν το γνωρίζουμε δώστε μας στοιχεία"Μπορεί να σου απαντήσει (η δημόσια υπηρεσία) "φέρε μου στοιχεία" αλλιώς θα σε μηνύσω;
καλημέρα! βρε παιδιά, έχουμε μπλεχτεί λίγο. έχουμε ανοίξει δύο θέματα " κίνηση για τη δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων φιλολογων" κ "δευτεροβάθμιες στις οποίες εστάλη η επιστολή " κ γράφουμε τα ίδια πράγματα κ στα δύο.!!! Ανοίγω εναλλάξ το ένα μετά το άλλο κ βλέπω τα ίδια. μήπως να γίνει ένα;; ας βάλουμε μια σειρά. Κ για τις επιστολέ ςέχει δίκιο ο Markos. Στέλνω ένα προσχέδιο στους συντονιστές σε λίγο με τις παρατηρήσεις του. κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μία κοινή γραμμή. όχι να στέλνει ο ένας ώς ιδιώτης, ο άλλος ως εκπρόσωπος του υπο σύσταση συλλόγου κ ο τριτος ώς εκπρόσωπος του συλλόγου με υπογραφές των μελών. Νομίζω πως θα ήταν καλό να συνεννοηθούμε για μια κοινή φόρμα, σε όσες ββάθμιες κ περιφέρειες έχουν μείνε σε εκκρεμότητα. Κ Προσοχή, να μή στέλνουμε στις ίδιες ιδυθύνσεις 2 φορές. Αυτά . καλημέρα σας είπα;;; ή σας πήρα μονότερμα;; α, σας είπα!!
Συνάδεφοι σήμερα η επιστολή στάλθηκε σε διδε Καρδίτσας,Λάρισας,Μαγνησίας,Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (τμήματα φιλολογίας,ιστορίας -αρχαιολογίας),Περιφερειακή διεύθυνση δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας και παιδαγωγικό ινστιτούτο. Στη διδε Τρικάλων την παραδώσαμε οι ίδιοι ,αλλά έλειπε ο προιστάμενος τον οποίο θα συναντήσουμε την Τρίτη.Μιλήσαμε επίσης με τη σχολική σύμβουλο φιλολόγων Τρικάλων.Αύριο θα συναντηθούμε με τον Πρόεδρο της Πεφ ο οποίος θα βρίσκεται στα Τρίκαλα για ημερίδα.Βρήκαμε συγκλονιστικά στοιχεία για β' αναθέσεις μέχρι και Λογοτεχνία διδάσκει Αγγλικού.