0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κάποιος στην αίτηση στο πεδίο ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ τι συμπεριλαμβάνεται; Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, ΤΕΙ, Επαγγελματικές σχολές..; όλα;;;;
πήγα χθες στο ταχυδρομείο και ζήτησα να στείλω το φάκελο με τις ταχυμεταφορές τους (πόρτα-πόρτα) και η κοπέλα μου είπε καλύτερα να το στείλω συστημένο για να έχω την απόδειξη. Άλλωστε όπως μου είπε το ίδιο πράγμα είναι και ότι πρώτη φορά άκουσε να στέλνουν σε δημόσια υπηρεσία οι υποψήφιοι το φάκελό τους με ταχυμεταφορές.Με τα πολλά προτίμησα το συστημένο που κοστίζει 3,5 ευρώ παρά το άλλο μια που όπως βλέπω θα χρειαστεί τελικά να κόβουμε απυ πράγμα που δε σκοπεύω να κάνω
Παράθεση από: Minnie στις Αυγούστου 24, 2011, 03:00:24 pmΞέρει κάποιος στην αίτηση στο πεδίο ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ τι συμπεριλαμβάνεται; Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, ΤΕΙ, Επαγγελματικές σχολές..; όλα;;;;ΟΛΑ......ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΥπΗΡΕΣΙΕΣ που θα παθουμε την πλακα μας
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 24, 2011, 04:42:30 pmΠαράθεση από: Minnie στις Αυγούστου 24, 2011, 03:00:24 pmΞέρει κάποιος στην αίτηση στο πεδίο ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ τι συμπεριλαμβάνεται; Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, ΤΕΙ, Επαγγελματικές σχολές..; όλα;;;;ΟΛΑ......ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΥπΗΡΕΣΙΕΣ που θα παθουμε την πλακα μαςΔηλ. ΚΑΙ προυπηρεσια σε φροντιστηριο;;; Δε νομίζω; Πως μπορούμε αλήθεια να το ξέρουμε στα σίγουρα;
Ok! thanks! Να ρωτήσω τότε κ κάτι άλλο; Την προυπηρεσία σε ώρες δεν την γράφουμε; (έναν αριθμό μόνο) Εννοώ όχι σε μήνες κ μέρες,έτσι; Κ φέτος που δε γράψανε ώρες τι κάνουμε; Το μετρατέπουμε εμείς; Κ το θέμα είναι πως..