0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με όσα έγραψες jioannio.Εγώ είμαι στο 1800 και επειδή έχω βάλει το κουτάκι τρέφω ελπίδες να με καλέσουν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα.
Έχω παρατηρήσει, πάντως, ότι φέτος περισσότερο από ποτέ το σύστημα προσπερνάει άτομα. Αυτό είναι πολύ λογικό, γιατί πολύς κόσμος σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να ξενιτευτεί στις ημέρες μας τόσο εύκολα, με έξοδα να τρέχουν και με μισθούς που όλο και μειώνονται. Του χρόνου αυτό το φαινόμενο πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο έντονο...
Με όλα αυτά που γίνονται από την αρχή της βδομάδας κ συνεχίζονται..............ας λέμε να έχουμε την υγεία μας μόνο παιδιά!Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Πάντως πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους αναπληρωτές σίγουρα. Εκτός αν έχουν αρχίσει να τρώνε και τις δήθεν πιστώσεις για τους εκπαιδευτικούς!Πόσα λένε για τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ, πόσα για τις προσλήψεις πλήρους ωραρίου κ μειωμένου.....χαμός!Οπότε μην ακούμε τίποτα κ μην είμαστε σίγουροι για τίποτε μέχρι να το δούμε με τα μάτια μας.
Κοριτσια περιμενουμε φαση για παραλληλη στηριξη? Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να παρουν απο μας ή εχει ακομα πολλα ατομα ο πινακας τησ ειδικης?
σωστά όλα αυτά που λες jioanio...αυτοί που έχουν βάλει μόνο συγκεκριμένες περιοχές δεν έχουν ελπίδες...βλέπε εμένα με σειρά 15 κοντά πλέον που σταμάτησα να ελπίζω...όσο για τα 2 χρονια που λες, θυμάσαι ότι από Φλεβάρη αν αρνηθείς, κυρώσεις δεν θα ματαδείς!!!!καλημέρα σε όλους!!!!!
Παράθεση από: nikitri στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:07:22 amσωστά όλα αυτά που λες jioanio...αυτοί που έχουν βάλει μόνο συγκεκριμένες περιοχές δεν έχουν ελπίδες...βλέπε εμένα με σειρά 15 κοντά πλέον που σταμάτησα να ελπίζω...όσο για τα 2 χρονια που λες, θυμάσαι ότι από Φλεβάρη αν αρνηθείς, κυρώσεις δεν θα ματαδείς!!!!καλημέρα σε όλους!!!!!Γεια σου nikitri, να σε ρωτησω κατι; Αυτο για το Φερβρουαριο ισχυει 100%; Δηλαδη αν δεν δεχτεις την προσληψη πχ τελος Ιανουαριου δεν εχει κυρωσεις; Η θα πρεπει να βγει κ ο Φλεβαρης;
Παράθεση από: fe στις Νοεμβρίου 04, 2011, 04:16:46 pmΠαράθεση από: nikitri στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:07:22 amσωστά όλα αυτά που λες jioanio...αυτοί που έχουν βάλει μόνο συγκεκριμένες περιοχές δεν έχουν ελπίδες...βλέπε εμένα με σειρά 15 κοντά πλέον που σταμάτησα να ελπίζω...όσο για τα 2 χρονια που λες, θυμάσαι ότι από Φλεβάρη αν αρνηθείς, κυρώσεις δεν θα ματαδείς!!!!καλημέρα σε όλους!!!!!Γεια σου nikitri, να σε ρωτησω κατι; Αυτο για το Φερβρουαριο ισχυει 100%; Δηλαδη αν δεν δεχτεις την προσληψη πχ τελος Ιανουαριου δεν εχει κυρωσεις; Η θα πρεπει να βγει κ ο Φλεβαρης;fe, η stefania29 μας είχε αναφέρει σε προηγούμενη συζήτηση, ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις γι' αυτούς που δε δέχονται τη θέση σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων μηνών πριν από τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Αυτό, μας είπε η stefania, ότι αναφέρεται στην εγκύκλιο αναπληρωτών, στη σελίδα 5.