*

Αποστολέας Θέμα: Ε΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ 60  (Αναγνώστηκε 53831 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ε΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ 60
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 11:08:37 pm »
Συμφωνώ με όσα έγραψες jioannio.Εγώ είμαι στο 1800 και επειδή έχω βάλει το κουτάκι τρέφω ελπίδες να με καλέσουν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:33 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 11:59:01 pm »
Συμφωνώ με όσα έγραψες jioannio.Εγώ είμαι στο 1800 και επειδή έχω βάλει το κουτάκι τρέφω ελπίδες να με καλέσουν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα.

Είμαστε πολύ κοντά σε σειρά stefania29. Με βάση τους περσινούς αριθμούς θα μας καλούσαν μετά τα Χριστούγεννα (συγκεκριμένα Φεβρουάριο). Φέτος ο αριθμός των αναπληρωτών που πήραν μέχρι τη Δ' έχει μειωθεί. Ωστόσο, το φετινό φαινόμενο είναι αυτό ακριβώς...ότι το κουτάκι έχει δηλωθεί από λιγότερα άτομα, οπότε και πάλι ό,τι γίνει μετά τα Χριστούγεννα! Κοινή πορεία θα έχουμε, να μου το θυμηθείς!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 12:09:11 am »
Ναι, όντως κι εγώ το πιστεύω αυτό για σας. Το σύστημα έχει προσπεράσει 100 άτομα, έστω μια φορά.
Έχω παρατηρήσει, πάντως, ότι φέτος περισσότερο από ποτέ το σύστημα προσπερνάει άτομα. Αυτό είναι πολύ λογικό, γιατί πολύς κόσμος σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να ξενιτευτεί στις ημέρες μας τόσο εύκολα, με έξοδα να τρέχουν και με μισθούς που όλο και μειώνονται. Του χρόνου αυτό το φαινόμενο πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο έντονο...
Ο μισθός του αναπληρωτή χωρίς προϋπηρεσία θα είναι 830 ευρώ. Γιατί να πάει κάποιος να ξενιτευτεί; Για να μπαίνει κάθε χρόνο μέσα; Αυτό που αποτρέπει τους περισσότερους από το να μην δεχτούν τη θέση είναι το ότι τους πετάει έξω για 2 χρόνια.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 01:33:27 am »
Όντως, κι αν δεν υπήρχε αυτό με τα 2 χρόνια εκτός πίνακα, τότε πολλοί δε θα δέχονταν και την αναπλήρωση. Εφόσον ισχύει όμως, απλά είναι πιο διστακτικοί απέναντι στο κουτάκι και στο να ξανοίγονται δηλώνοντας μακρινά μέρη...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:33 »

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 09:07:22 am »
σωστά όλα αυτά που λες jioanio...αυτοί που έχουν βάλει μόνο συγκεκριμένες περιοχές δεν έχουν ελπίδες...βλέπε εμένα με σειρά 15 κοντά πλέον που σταμάτησα να ελπίζω...όσο για τα 2 χρονια που λες, θυμάσαι ότι από Φλεβάρη αν αρνηθείς, κυρώσεις δεν θα ματαδείς!!!!καλημέρα σε όλους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος xristina 22

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 02:50:45 am »
εδώ και καιρό παρακολουθώ φυσικά τα όσα λέτε.... αλλά τι να γράψω πάλι κουράγιο και υπομονή??? έλεος δλδ!!! αυτό το περίμενε είναι τόσο ψυχοφθόρο... ότι είναι να γίνει θα γίνει ούτε έναν παραπάνω αποψή μου πάντα δεν πιστεύω οτι θα καλέσουν συγκριτικά με τον περσινό αριθμό.... μακάρι πάντως να γίνουν λίγο γενναιόδωροι στην επόμενη φάση...

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:20:51 am »
Με όλα αυτά που γίνονται από την αρχή της βδομάδας κ συνεχίζονται..............ας λέμε να έχουμε την υγεία μας μόνο παιδιά!Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Πάντως πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους αναπληρωτές σίγουρα. Εκτός αν έχουν αρχίσει να τρώνε και τις δήθεν πιστώσεις για τους εκπαιδευτικούς!Πόσα λένε για τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ, πόσα για τις προσλήψεις πλήρους ωραρίου κ μειωμένου.....χαμός!Οπότε μην ακούμε τίποτα κ μην είμαστε σίγουροι για τίποτε μέχρι να το δούμε με τα μάτια μας.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:44:15 am »
Με όλα αυτά που γίνονται από την αρχή της βδομάδας κ συνεχίζονται..............ας λέμε να έχουμε την υγεία μας μόνο παιδιά!Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Πάντως πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους αναπληρωτές σίγουρα. Εκτός αν έχουν αρχίσει να τρώνε και τις δήθεν πιστώσεις για τους εκπαιδευτικούς!Πόσα λένε για τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ, πόσα για τις προσλήψεις πλήρους ωραρίου κ μειωμένου.....χαμός!Οπότε μην ακούμε τίποτα κ μην είμαστε σίγουροι για τίποτε μέχρι να το δούμε με τα μάτια μας.

dimi-asia έχεις απόλυτο δίκαιο όλα αυτά τα "ΡΑΔΙΟ ΑΡ

Αποσυνδεδεμένος mxatzimarkou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Μια φορα στα 1000 χρονια γινεται η αγαπη αιωνια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 06:51:31 pm »
Κοριτσια περιμενουμε φαση για παραλληλη στηριξη? Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να παρουν απο μας ή εχει ακομα πολλα ατομα ο πινακας τησ ειδικης?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:41:56 pm »
Κοριτσια περιμενουμε φαση για παραλληλη στηριξη? Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να παρουν απο μας ή εχει ακομα πολλα ατομα ο πινακας τησ ειδικης?
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εξαντληθεί ο πίνακας της ειδικής.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 04:16:46 pm »
σωστά όλα αυτά που λες jioanio...αυτοί που έχουν βάλει μόνο συγκεκριμένες περιοχές δεν έχουν ελπίδες...βλέπε εμένα με σειρά 15 κοντά πλέον που σταμάτησα να ελπίζω...όσο για τα 2 χρονια που λες, θυμάσαι ότι από Φλεβάρη αν αρνηθείς, κυρώσεις δεν θα ματαδείς!!!!καλημέρα σε όλους!!!!!
Γεια σου nikitri, να σε ρωτησω κατι; Αυτο για το Φερβρουαριο ισχυει 100%; Δηλαδη αν δεν δεχτεις την προσληψη πχ τελος Ιανουαριου δεν εχει κυρωσεις; Η θα πρεπει να βγει κ ο Φλεβαρης;

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 09:23:41 pm »
Γεια σου nikitri, να σε ρωτησω κατι; Αυτο για το Φερβρουαριο ισχυει 100%; Δηλαδη αν δεν δεχτεις την προσληψη πχ τελος Ιανουαριου δεν εχει κυρωσεις; Η θα πρεπει να βγει κ ο Φλεβαρης;

fe, η stefania29 μας είχε αναφέρει σε προηγούμενη συζήτηση, ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις γι' αυτούς που δε δέχονται τη θέση σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων μηνών πριν από τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Αυτό, μας είπε η stefania, ότι αναφέρεται στην εγκύκλιο αναπληρωτών, στη σελίδα 5.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 05, 2011, 02:37:07 pm »

fe, η stefania29 μας είχε αναφέρει σε προηγούμενη συζήτηση, ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις γι' αυτούς που δε δέχονται τη θέση σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων μηνών πριν από τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Αυτό, μας είπε η stefania, ότι αναφέρεται στην εγκύκλιο αναπληρωτών, στη σελίδα 5.
Άρα οι 4 μήνες ισχύουν λογικά από τις 21 Φεβρουαρίου και μετά.
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 04:26:12 pm »
Ανακοινώθηκαν τα Γυμνάσια και Λύκεια για τη ΖΕΠ. Άντε να δούμε και τα νηπιαγωγεία!
http://www.pde.gr/index.php?page=3441
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653