0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθηγήτρια ξυλοφόρτωσε μαθητήΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012, 15:34 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=452908&cid=4Απίστευτο και όμως ελληνικό… Μία καθηγήτρια στο ** Γυμνάσιο *********** χτύπησε εντός της αιθούσης 13χρονο μαθητή, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο ΔΕΠΥ, με αποτέλεσμα το ανήλικο αγόρι να καταλήξει στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο δάχτυλο και ένα εξαθρωμένο.
Το έγκλημα ξεκινά από το γεγονός ότι στην παράλληλη στήριξη προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί από τους πίνακες γενικής χωρίς γνώσεις ειδικής αγωγής.
Δεν είμαι σίγουρη ότι έχει να κάνει με τους νέους μισθούς...οπωσδήποτε με άλλη διάθεση πηγαίνω στο Λασίθι π.χ. από την Πάτρα όταν παίρνω 2000 μισθό και ξέρω ότι θα κάνω και την αποταμίευσή μου και όλα μου και με άλλη όταν θέλω 12 ώρες να φτάσω και να πληρώνομαι με 630 ευρώ. Όμως το να έχω νεύρα και να νιώθω απογοήτευση απέχει πολύ από το να χτυπάω 3-4 φορές ένα παιδί.Εγώ αυτά που είδα τα 3 χρόνια που εργάζομαι σε σχολείο μου δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι με καθόλου σώας τας φρένας και όμως διδάσκουν. Αυτό που λέγεται ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θα έπρεπε επιτέλους να εφαρμοστεί και σε αυτή την χώρα.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιανουαρίου 14, 2012, 06:44:55 pmας πάει να ... (μ' αυτό περνάνε όλα!),Ολα συναδελφισα ολα;;;;....
ας πάει να ... (μ' αυτό περνάνε όλα!),