0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά!Είμαι δασκάλα ειδικής αγωγής.Εργάζομαι πρώτη χρονιά φέτος όμως το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι σοβαρά να εργαστώ στην Αγγλία στον τομέα μου.Δεν έχω ιδέα όμως τι απαιτείται και πού μπορώ να απευθυνθώ.Κατατοπίστε με λεπτομερώς όποιος γνωρίζει!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Άρχισα και εγώ να ψάχνομαι όσον αφορά το να γίνω καθηγητής στην Αγγλία. Από ότι διάβασα έχουν έλλειψη σε Φυσικούς και ψάχνονται. Ξέρει κανείς τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω ή έστω που να απευθυνθώ για να μάθω;
Παράθεση από: vantonis στις Φεβρουαρίου 28, 2012, 03:51:15 pmΆρχισα και εγώ να ψάχνομαι όσον αφορά το να γίνω καθηγητής στην Αγγλία. Από ότι διάβασα έχουν έλλειψη σε Φυσικούς και ψάχνονται. Ξέρει κανείς τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω ή έστω που να απευθυνθώ για να μάθω;Απο εμπειρια, σου λεω ειναι δυσκολο να ασχοληθεις με την εκπαιδευση στην αγγλια.Αν δεν εχεις να κανεις κατι αλλο, οκ, δεν χανεις κατι να προσπαθησεις.Σαν φυσικος ομως που εισαι θα σου ελεγα το εξης:Master στην αγγλια (2 full time) και master στις ΗΠΑ στη συνεχεια. Στις ΗΠΑ μπορει να δουλευεις στο πανεπιστημιο και να βγαζεις και τα εξοδα σου.Phd ειναι μια καλυτερη λυση βεβαια αλλα θελει δουλεια. Αν δεν εισαι μετριοτητα θα εχεις δουλεια πριν την ολοκληρωση του διδακτορικου σιγουρα.Σε καθε περιπτωση αποκλειεις την περιπτωση επιστροφης στην Ελλαδα.Αλλιως κατσε στην Ελλαδα, κατι θα βρεθει ισως η αν βαρεθηκες εδω και εχεις καποια χρηματα, πηγαινε Αγγλια στο χαλαρο για ενα diploma του κ@
Master στην αγγλια (2 full time) και master στις ΗΠΑ στη συνεχεια. Στις ΗΠΑ μπορει να δουλευεις στο πανεπιστημιο και να βγαζεις και τα εξοδα σου.Phd ειναι μια καλυτερη λυση βεβαια αλλα θελει δουλεια.
Αν δεν εισαι μετριοτητα θα εχεις δουλεια πριν την ολοκληρωση του διδακτορικου σιγουρα.