0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@emmakiΓια να είμαστε ενωμένοι θα πρέπει εσείς οι Αθμιοι1) να αλλάξετε το καταστατικό σας, έτσι ώστε να μπορεί να προκηρυχθεί απεργία από την βάση και να μην είσαστε πρόβατα.2) να αγωνιστήτε όπως εμείς για να προκηρυχθεί απεργία διαρκείας στον κλάδο σας, και να μην κάνετε απαξιωτικά, αποθαρυντικά ή προβοκατόρικα σχόλια σε αυτούς που προσπαθούν.Το γεγονός ότι δεν θέλω να μιλάω με άλλου κλάδου, είναι γιατί θέλω να πείσω όσο μπορώ περισσότερους του κλάδου μου, τώρα που είναι κοντα οι ΓΣ.(συγνώμη και πάλι για το Offtopic αλλά η συνάδελφος ποιό πάνω είχε καλή προαίρεση)
απαξιωτικά, αποθαρυντικά ή προβοκατόρικα
Παράθεσηαπαξιωτικά, αποθαρυντικά ή προβοκατόρικαεπειδή υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και δεν θέλω να αφήνω παρεξηγήσεις.@emmaki1)μιλάω για εσάς τους Αθμιους, όχι για εσένα την Αθμια.2) υπάρχει ένα διαζευκτικό "ή" που σημαίνει διαλέγεις ένα από τα παραπάνω , ή όλα. Στην δική σου περίπτωση, ταιριάζει το "αποθαρυντικά". είμαστε εντάξει τώρα, μπορώ να φύγω;
Δεν θέλω να διαμορφώσω καμιά κοινή γνώμη, και δεν με ενδιαφέρει κανενός άλλου η γνώμη, παρά μόνο των συναδέλφων μου της