0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ: Αυτά τα ΙΕΚ κόκαλα έχουν?
Παράθεση από: jtsop στις Αυγούστου 06, 2012, 12:43:54 pmΥΓ: Αυτά τα ΙΕΚ κόκαλα έχουν?ελα ντε! παρατηρησα πως στην περσινη ανακοινωση αποσπασεων ιεκ (31-8-2011) ηταν και τα σδε. μηπως θελουν να τα βγαλουν μαζι παλι και υπαρχει τετοια καθυστερηση?!
αντε να τελειώνει το βάσανο αυτο σήμερα....
Παράθεση από: tama στις Αυγούστου 06, 2012, 01:21:22 pmαντε να τελειώνει το βάσανο αυτο σήμερα....Κάντε ένα.. τάμα... tama..
Μια καταγγελία............................Αγαπητοί συνάδελφοι,δεν φανταζόμουν ποτέ ,όταν διοριζόμουν,ότι θα ερχόμουν στη δυσάρεστη θέση να στείλω άρθρο δημόσια προκειμένου να καταγγείλω συναδέλφους μου και δη ανωτέρους μου.Ονομάζομαι Κολλημένου Ελένη κλάδου ΠΕ11και είμαι διορισμένη από το 2001.Η οργανική μου θέση είναι στο γυμνάσιο Λεχαινών και επί 10συναπτά έτη αποσπώμαι στη Δ/
http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/protovathmia/item/29295-perifereiaki-dieythyntria-thessalias-pros-v-paliginni-gia-tin-ikanopoiisi-prosopikon-kai-mono-filodoksion-sas-amfisviteite-ta-kena-daskalon.htmlΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Καλησπερα συναδελφοι!Ανηκω στους κλαδους που ηταν να γινουν μεταταξεις στην Πρωτοβαθμια και οπως ηταν αναμενωμενο δεν πηρα αποσπαση.θελω να κανω αιτηση επανεξετασης.Να τη στειλω στη ΔΔΕ που ανηκω ή να παω στην οικεια ΔΔΕ του τοπου διαμονης μου?Θα βγει παλι εγκυκλιος που θα οριζει καποια προθεσμια και θα γινουν ηλεκτρονικα οπως το Μάιο?Ξερω οτι πρεπει η αιτηση επανεξετασης να γινει αμεσα σε 3 μερες αν δεν κανω λαθος.Περυσι παντως μου ειχαν πει στην οικεια ΔΔΕ να τη στειλω στο ΠΥΣΔΕ που ανηκω και αυτο εκανα.Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανουμε?Επικοινωνησατε με καποια διευθυνση ή τη διευθυνση της οργανικης σας?Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας!!!