0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ilek05 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:45:53 pmΔεν μου λέτε... Όσο περιμένουμε στο ΚΥΣΔΕ, πέρα από τους αιρετούς μας, ποιος είναι; Ποιο είναι αυτό το συμβούλιο;;Και τρεις διευθυντές ΔΔΕ
Δεν μου λέτε... Όσο περιμένουμε στο ΚΥΣΔΕ, πέρα από τους αιρετούς μας, ποιος είναι; Ποιο είναι αυτό το συμβούλιο;;
Συνάδελφοι μίλησα με τον αιρετό (καρλαύτη) μου είπε πως δεν τελείωσε το συμβούλιο και οτι απ΄οτι φαίνεται θα πάρουν απόσπαση οι τρίτεκνοι και συνάδελφοι με προβλήματα υγείας και απο αυτούς όχι όλοι μόνο εκεί που υπάρχουν κένα!!!έλεοοοοςςςς
Γνωρίζω πάντως, ότι η πρόεδρος του apf είναι σήμερα στο Υπουργείο, έξω από το ΚΥΣΔΕ με την πρόθεση να εκθέσει το πρόβλημά μας και να διεκδικήσει ουσιαστική λύση και όχι άλλα ψέματα. Δεν ξέρω αν θα την δεχτούν και τι αποτέλεσμα θα φέρει αλλά ξέρω ότι θα προσπαθήσει ως θεσμικό όργανο.
στις ουτω καλουμενες βασικες ειδοτητες υπαρχει η γραμμη απο την πολιτικη ηγεσια να μη δοθουν αποσπασεις κ τροποποιησεις αυτων γιατι το πληγμα στη λειτουργια του σχολειου θα ειναι καιριο. Εαν μαλιστα κατ' αυτους εχουν παρει οι συναδελφοι των ειδικοτητων αυτων κατευθυνση, ή εχουν αναλαβει προτζεκτ η λειτουργια του σχολειου ερχεται τουμοα- για να πουμε την μαυρη αληθεια δεν εχουν κ τελειως αδικο....
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 04:15:07 pmστις ουτω καλουμενες βασικες ειδοτητες υπαρχει η γραμμη απο την πολιτικη ηγεσια να μη δοθουν αποσπασεις κ τροποποιησεις αυτων γιατι το πληγμα στη λειτουργια του σχολειου θα ειναι καιριο. Εαν μαλιστα κατ' αυτους εχουν παρει οι συναδελφοι των ειδικοτητων αυτων κατευθυνση, ή εχουν αναλαβει προτζεκτ η λειτουργια του σχολειου ερχεται τουμοα- για να πουμε την μαυρη αληθεια δεν εχουν κ τελειως αδικο....Σ'ευχαριστούμε ραταπλαν. Για τις "δευτερεύουσες ειδικότητες", κανένα νέο; Πως τα βλέπεις τα πράγματα, θα τελειώσουν απόψε;
Προς τις ομοιοπαθεις συναδελφους γαλλικων Δελτιο τυπου της APFhttp://www.apf.gr/default.asp?static=34&ID=1393κι αλλο κακο να μη μας βρει...
γεια σας συναδελφοι !!ειμαι καθηγητρια γαλλικων, διορισμενη εδω και τρια χρονια στην αρτα, εκ των οποιων υπηρετησα τον πρωτο χρονο, γιατι μετα εμεινα εγκυος και πηρα την αδεια ανατροφης φετος εκανα πρωτη φορα αιτηση για αποσπαση και ειχα 26 μορια για β'αθηνας (παντρεμενη με παιδι), και πηρα μια μεγαααααλη κρυολουσια, για να μην πω τιποτε χειροτερο οι περσινες αποσπασεις μου ειχαν δωσει πολλες ελπιδες, ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα επαιρνα για πρωτοβαθμια, αδικο ειχα;;;τεσπα, ενα μηνα μετα, ειμαι στην αρτα με την μικρη μου, 16 μηνων, και ο αντρας μου ειναι στην αθηνα....εκανα αιτηση επαναξετασης και ψαχνω και μεσον, αλλα απο ο,τι γραφετε ειναι σκουρα τα πραγματα.....να μην ελπιζω δηλ.;;;επισης, να πω οτι στεναχωρηθηκα που ειδα μια διενεξη μεταξυ μονιμων και αναπληρωτων, λες και δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι κι εγω που ειμαι μονιμη, καποτε ημουν αναπληρωτρια (δηλ. ωρομισθια, ακομα χειροτερα) κι εσυ καποτε θα εισαι μονιμος....θελω να ρωτησω και την εμπειρια σας, αν καποιος/α εμεινε μακρια απο το σπιτι του και τον/την συζυγο και το παιδι του, γιατι με απασχολει πολυ πώς θα κυλησει αυτη η χρονια για την οικογενεια μας, μιας και δεν βλεπω φως στο τουνελ...
Παράθεση από: mariefrance στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 04:32:59 pmΠρος τις ομοιοπαθεις συναδελφους γαλλικων Δελτιο τυπου της APFhttp://www.apf.gr/default.asp?static=34&ID=1393κι αλλο κακο να μη μας βρει...Δλδ έχουν τελειώσει; Ραταπλαν; Τι περιμένουν;
Παράθεση από: Ilek05 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 04:40:57 pmΠαράθεση από: mariefrance στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 04:32:59 pmΠρος τις ομοιοπαθεις συναδελφους γαλλικων Δελτιο τυπου της APFhttp://www.apf.gr/default.asp?static=34&ID=1393κι αλλο κακο να μη μας βρει...Δλδ έχουν τελειώσει; Ραταπλαν; Τι περιμένουν;εχουν τελειωσει απο την τριτη το απογευμα. χθες απεργια, αρα γιοκ συνεδριαση, σημερα τελευταιες προσπαθειες να διευρυνθει ο αριθμος, η οριστικοποιηση, κ υπογραφες.....