0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμμμ καλά κάνω και φοβάμαι ότι έχω γίνει υπερευαίσθητος, αφού δίνω την εντύπωση ότι είμαι γυναίκα, Belw.Αποδείξεις υπέρ της εξέλιξης υπάρχουν πολλές. Χρόνος δεν υπάρχει. Το παράδειγμα με τα μικρόβια δεν περνάει σε παιδιά (ή συναδέλφους) που βλέπουν σαν το κέντρο του σύμπαντος, τον άνθρωπο, και δεν έχουν τις βάσεις για να δουν συγγένειες η αναλογίες με βακτήρια. Επίσης κάποιοι συνάδελφοι (άλλες ειδικότητες) έχουν πρόβλημα με την μακροεξέλιξη.
Παράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 03, 2012, 11:34:48 pmΧμμμ καλά κάνω και φοβάμαι ότι έχω γίνει υπερευαίσθητος, αφού δίνω την εντύπωση ότι είμαι γυναίκα, Belw.Αποδείξεις υπέρ της εξέλιξης υπάρχουν πολλές. Χρόνος δεν υπάρχει. Το παράδειγμα με τα μικρόβια δεν περνάει σε παιδιά (ή συναδέλφους) που βλέπουν σαν το κέντρο του σύμπαντος, τον άνθρωπο, και δεν έχουν τις βάσεις για να δουν συγγένειες η αναλογίες με βακτήρια. Επίσης κάποιοι συνάδελφοι (άλλες ειδικότητες) έχουν πρόβλημα με την μακροεξέλιξη.To παραδειγμα το ανεφερα ως διδακτεα υλη μεσα απο το βιβλιο , ωστε με αφορμη το μαθημα να τους κανεις ενημερωση για τον ιο HPV , υπαρχουν γυρω στα 180 στελεχη του ιου , τα δυο απο αυτα ευθυνονται κατα 70% για καρκινο, γι αυτο και το εμβολιο κλπ......
Το θεμα ειναι τα επιχειρηματα που προβαλλεις στα παιδια οταν σου κανουν ερωτησεις οπου φαινεται οτι ειναι επηρεασμενοι απο τους γονεις του.Αν πειθεις τα παιδια , δεν εχεις προβλημα με τους γονεις τους
Α! Κάνουν εξέλιξη στο γυμνάσιο;Δεν το ηξεραΓιατί τότε στο λυκειο πιστεύουν ότι κάποτε είμασταν πιθηκοι;
Γιατί τότε στο λυκειο πιστεύουν ότι κάποτε είμασταν πιθηκοι;
Παράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 04, 2012, 01:12:48 amΓιατί τότε στο λυκειο πιστεύουν ότι κάποτε είμασταν πιθηκοι;