0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ανταπόκριση!Εφόσον δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται μόνο μετά από επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ, και επειδή το 2008, όταν έγινε ο διαγωνισμός, δεν ήμουν ακόμη κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, έχασα τα αντίστοιχα μόρια που θα είχα πάρει τότε, αν είχα ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό μου.Δηλαδή έχασα 2 μόρια, νομίζω, έτσι δεν είναι;
Εγώ θα έλεγα να μην είμαστε και πολύ βέβαιοι ότι θα ζητηθούν "νέα στοιχεία" ή "νέα δικαιολογητικά". Ας περιμένουμε να δημοσιευτεί η εγκύκλιος.Αν κάποιος έχει κάποια αναφορά ας την παραθέσει.
Παράθεση από: Stelios στις Ιούλιος 07, 2012, 11:01:22 πμΕγώ θα έλεγα να μην είμαστε και πολύ βέβαιοι ότι θα ζητηθούν "νέα στοιχεία" ή "νέα δικαιολογητικά". Ας περιμένουμε να δημοσιευτεί η εγκύκλιος.Αν κάποιος έχει κάποια αναφορά ας την παραθέσει.Από την Τρίτη έχει αποσταλεί σε όλες τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης 23σέλιδο pdf με οδηγίες και screenshots σχετικά με τις προσθήκες νέων πεδίων που θα πρέπει να συμπληρωθούν κατά την υποβολή της αίτησης, ακόμα και για όσους έχουν υποβάλει στο παρελθόν αίτηση.Τα πεδία αφορούν: ιθαγένεια, πιστοποιητικό ελληνομάθειας, τίτλος πτυχίου, ακαδημαϊκή/επαγγελματική αναγνώριση για τίτλους πτυχίων εξωτερικού κ.ά.
Και πότε θα βγει η εγκύκλιος χρυσέ μου?Με ρωτάς εμένα αν μπορώ να είμαι απίκο στο ιντερνετ?Θα αρχίσω τα σιχτίρια μέρα που είναι.