0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 16, 2012, 02:58:53 pmΈχω ταυτότητα παλιού τύπου, λέτε να υπάρξει πρόβλημα;Γιατί δηλ. να υπάρξει πρόβλημα;
Έχω ταυτότητα παλιού τύπου, λέτε να υπάρξει πρόβλημα;
Στη
Στη διεύθυνση που πήγα σήμερα ( πρώτη μέρα να τελειώνω, το νιώθω άλλωστε τόσο μάταιο..) είχαν άλλοι την κίτρινη αίτηση, άλλοι μια που έδιναν εκεί. Κράτησαν μόνο το αντίγραφο πτυχίου (υπεύθυνη δήλωση συμπλήρωνες μόνο αν δεν ήταν επικυρωμένο). Ούτε το εκκαθαριστικό μου κράτησαν.Το μόνο ευτράπελο (και εκνευριστικό) ήταν που τηλεφώνησαν στην (εξυπηρετικότατη) υπάλληλο από γραφείο βουλευτή (άκουσον άκουσον) να την μαλώσουν που δεν δέχτηκε την αίτηση μιας κοπέλας που πήγε χωρίς ταυτότητα και χωρίς πτυχίο!!
Παράθεση από: domenica2 στις Ιουλίου 16, 2012, 02:47:22 pmΣτη διεύθυνση που πήγα σήμερα ( πρώτη μέρα να τελειώνω, το νιώθω άλλωστε τόσο μάταιο..) είχαν άλλοι την κίτρινη αίτηση, άλλοι μια που έδιναν εκεί. Κράτησαν μόνο το αντίγραφο πτυχίου (υπεύθυνη δήλωση συμπλήρωνες μόνο αν δεν ήταν επικυρωμένο). Ούτε το εκκαθαριστικό μου κράτησαν.Το μόνο ευτράπελο (και εκνευριστικό) ήταν που τηλεφώνησαν στην (εξυπηρετικότατη) υπάλληλο από γραφείο βουλευτή (άκουσον άκουσον) να την μαλώσουν που δεν δέχτηκε την αίτηση μιας κοπέλας που πήγε χωρίς ταυτότητα και χωρίς πτυχίο!! Μ'έχει πιάσει νευρικό γέλιο! Να γελάσω ή να κλάψω ;
Όσο αφορά τις ημερομηνίες κτήσης πτυχίο και ορκομωσίας. Δεν ξέρω πραγματικά αν έχει μεγάλη σημασία για παλιούς πτυχιούχους, αυτ'η η μερομηνία. Υποτίθεται ότι παλιοί συνάδελφοι έχουν μαζέψει μόρια από προυπηρσία άρα προηγούνται ανεξάρτητα ημερομηνίας κτήσης πτυχίου. Τώρα σε κλάδους που έχουν πολλά άτομα, κοιτάξτε στους περσινούς πίνακες πόσοι είχαν μαζί με εσάς πτυχίο την ίδια χρονιά και αν δείτε ότι προηγείστε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάτε να το αλλάξετε.
Σου είπαν από το Υπουργείο ότι τα μόρια της ειδικής αγωγής θα μετρήσουν σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ της γενικής παιδείας;Μπορεί να μας το διευκρινίσει κάποιος αυτό παρακαλώ;