0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα! Να κανω μια χαζη ερωτηση, την αιτηση με τις προτιμησεις μας την κρατανε?Και πρεπει να ειναι γραμμενη στον υπολογιστη ή μπορει να ειναι κ χειρογραφη??
την διάβασα αλλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι δεν αφορά το κουτάκι τους διοριστέους ασεπ γιατί ικανούς τους έχω να πάω τον Αυγουστο να κάνω τα χαρτιά μου και να μου πουν λυπάμαι δεν βάλατε του κουτάκι!
Παράθεση από: ahgioma στις Ιουλίου 17, 2012, 10:29:22 amμπορει καποιος να γραψει τα δικαιολογητικα που χρειαζονται?διαβαστε ρε παιδια καμια εγκυκλιο να ξεστραβωθειτε!!!!!ολα ετοιμα τα θελετε πια;;;κ να πεις οτι δουλευουμε καλοκαιριατικα κ δεν προλαβαινουμε...
μπορει καποιος να γραψει τα δικαιολογητικα που χρειαζονται?
Παράθεση από: vivitsa στις Ιουλίου 16, 2012, 01:09:38 amΓεια σας! ήθελα να ρωτησω κάτι και εγώ. Με βάση τα περσινά δεδομένα όσοι πε70 δούλευαν ως 10 μήνες παράλληλη στήριξη μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ένταξη και στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Τώρα, στην αίτησή μας έχει μια επιλογή που αναφέρει πως: Είμαι υποψήφιος και στον / στους κλάδους (της ίδιας βαθμίδας). Απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η εγκύκλιος ειδικής αγωγής ώστε να ξέρουμε αν θα ισχύει, πως θα το συμπληρώσουμε;Καλημέρα! Είσαι σίγουρη γι' αυτό που αναφέρεις? Νομίζω πως είναι συγκεκριμένα τα κριτήρια για να ενταχθείς στους πίνακες της ειδικής αγωγής για τους δασκάλους. Αν κάνω λάθος με ενδιαφέρει να μου στείλεις την απόφαση. Και πάλι καλημέρα.
Γεια σας! ήθελα να ρωτησω κάτι και εγώ. Με βάση τα περσινά δεδομένα όσοι πε70 δούλευαν ως 10 μήνες παράλληλη στήριξη μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ένταξη και στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Τώρα, στην αίτησή μας έχει μια επιλογή που αναφέρει πως: Είμαι υποψήφιος και στον / στους κλάδους (της ίδιας βαθμίδας). Απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η εγκύκλιος ειδικής αγωγής ώστε να ξέρουμε αν θα ισχύει, πως θα το συμπληρώσουμε;
ο λογος που δε ζηταται ηφωτοτυπια της ταυτοτητας bitch ειναι οτι ο αριθμος της αναγραφεται στην αιτηση δηλωση κ με δεδομενο οτι αυτη ενεχει θεση υπευθυνης δηλωσης, τοτε καθισταται περιττο!οσον αφορα στην υπευθυνη δηλωση κ τα επικυρωμενα αντιγραφα, εδω κ πανω απο 10 χρονια διδεται το δικαιωμα στον πολιτη μεσω του 1599 να ΜΗΝ επικυρωνει τα φωτοαντιγραφα των δημοσιων εγγραφων που πρεπει να προσκομιζει σε υπηρεσιες κ αντ αυτου να επισυναπτει μια υπευθυνη δηλωση στην οποια θα δηλωνει ΥΠΕΥΘΥΝΑ κ γνωριζοντας τις συνεπειες του νομου για ψευδη δηλωση οτι τα αντιγραφα που εχει ειναι αντιγραφα των γνησιων!!αυτη ειναι κ η ουσια του νομου..η εμπιστοσυνη του κρατους στον πολιτη..
2 ερωτήσεις για ωρομίσθιος. Αυτήν την στιγμή πληρώνω ΤΕ