0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω αλλαξα διευθυνση αλλα δεν μου ζητησαν υπευθυνη δηλωση.ΤΙ ΚΑΝΩ??? Το αλλο λαθος που μου εκαναν διορθωθηκε σημερα. Με κουρασαν..Θα βρω μπελα χωρις υπευθυνη δηλωση για αλλαγη κατοικιας??? Συγγνωμη για το ατονο συστημα αλλα δεν λειτουργει το πληκτρο...
Παράθεση από: Th2008 στις Ιουλίου 17, 2012, 10:51:23 amΠαράθεση από: vivitsa στις Ιουλίου 16, 2012, 01:09:38 amΓεια σας! ήθελα να ρωτησω κάτι και εγώ. Με βάση τα περσινά δεδομένα όσοι πε70 δούλευαν ως 10 μήνες παράλληλη στήριξη μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ένταξη και στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Τώρα, στην αίτησή μας έχει μια επιλογή που αναφέρει πως: Είμαι υποψήφιος και στον / στους κλάδους (της ίδιας βαθμίδας). Απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η εγκύκλιος ειδικής αγωγής ώστε να ξέρουμε αν θα ισχύει, πως θα το συμπληρώσουμε;Καλημέρα! Είσαι σίγουρη γι' αυτό που αναφέρεις? Νομίζω πως είναι συγκεκριμένα τα κριτήρια για να ενταχθείς στους πίνακες της ειδικής αγωγής για τους δασκάλους. Αν κάνω λάθος με ενδιαφέρει να μου στείλεις την απόφαση. Και πάλι καλημέρα.Moυ το είχε πει ένας σύμβουλος ειδικής αγωγής. Τον Ιανουάριο είχα τηλ στο υπουργείο και μου είχαν πει πως ισχύει μεχρι στιγμής. Τώρα που τηλ αυτές τις 2 μέρες για να ρωτήσω αυτά που αναφέρω παραπάνω και αν εξακολουθεί να ισχύει δεν το σηκώνει κανείς. Αν έχω νέα θα σε ενημερώσω. Πες μου και συ αν πάρεις και το σηκώσουν.
Παράθεση από: vivitsa στις Ιουλίου 16, 2012, 01:09:38 amΓεια σας! ήθελα να ρωτησω κάτι και εγώ. Με βάση τα περσινά δεδομένα όσοι πε70 δούλευαν ως 10 μήνες παράλληλη στήριξη μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ένταξη και στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Τώρα, στην αίτησή μας έχει μια επιλογή που αναφέρει πως: Είμαι υποψήφιος και στον / στους κλάδους (της ίδιας βαθμίδας). Απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η εγκύκλιος ειδικής αγωγής ώστε να ξέρουμε αν θα ισχύει, πως θα το συμπληρώσουμε;Καλημέρα! Είσαι σίγουρη γι' αυτό που αναφέρεις? Νομίζω πως είναι συγκεκριμένα τα κριτήρια για να ενταχθείς στους πίνακες της ειδικής αγωγής για τους δασκάλους. Αν κάνω λάθος με ενδιαφέρει να μου στείλεις την απόφαση. Και πάλι καλημέρα.
Γεια σας! ήθελα να ρωτησω κάτι και εγώ. Με βάση τα περσινά δεδομένα όσοι πε70 δούλευαν ως 10 μήνες παράλληλη στήριξη μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ένταξη και στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Τώρα, στην αίτησή μας έχει μια επιλογή που αναφέρει πως: Είμαι υποψήφιος και στον / στους κλάδους (της ίδιας βαθμίδας). Απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η εγκύκλιος ειδικής αγωγής ώστε να ξέρουμε αν θα ισχύει, πως θα το συμπληρώσουμε;
Οι Πε2 συμπληρώνουν την αίτηση για κοινούς κλάδους ή όχι? (δε μπόρεσα να βρω σχετική οδηγία).Συμπληρώνουμε τις ασπρόμαυρες αιτήσεις που έχουν 2 σελίδες ή αυτές με τα πράσινα κουτάκια? Και μια τελευταια ερώτηση: κατάλαβα καλά ότι για αναπληρωτής δηλώνεις όπου θες (ως 30 επιλογές), αλλά για ωρομίσθιος πρέπει να δηλώσεις μόνο έναν νομό (περιφέρεια) και εκεί δηλώνεις τα σχολεία που προτιμάς?Δεν έχω ξανακάνει τα χαρτιά μου..