0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xhm32 στις Ιουλίου 18, 2012, 06:10:54 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουλίου 18, 2012, 06:00:26 pmΚαμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα; Τ α πράγματα στην Ανατολικη Θεσσαλονική είναι μέτρια . Έχει αρκετο κόσμο άλλα η σειρά πάει καλά.Οι αιτησεις είναι 8-12 π.μ Την αιτηση μηχανογραφημενη την πέρνεις μετα απο τρεις μέρες 12-2μ.μ.έχω μία απορία, σε όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας παίρνεις την αίτηση μηχανογραφημένη μετά από τρεις μέρες ή μόνο στις Διευθύνσεις Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης?
Παράθεση από: panickos στις Ιουλίου 18, 2012, 06:00:26 pmΚαμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα; Τ α πράγματα στην Ανατολικη Θεσσαλονική είναι μέτρια . Έχει αρκετο κόσμο άλλα η σειρά πάει καλά.Οι αιτησεις είναι 8-12 π.μ Την αιτηση μηχανογραφημενη την πέρνεις μετα απο τρεις μέρες 12-2μ.μ.
Καμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα;
Παράθεση από: ELEN LIA στις Ιουλίου 18, 2012, 09:38:43 pmΠαράθεση από: xhm32 στις Ιουλίου 18, 2012, 06:10:54 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουλίου 18, 2012, 06:00:26 pmΚαμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα; Τ α πράγματα στην Ανατολικη Θεσσαλονική είναι μέτρια . Έχει αρκετο κόσμο άλλα η σειρά πάει καλά.Οι αιτησεις είναι 8-12 π.μ Την αιτηση μηχανογραφημενη την πέρνεις μετα απο τρεις μέρες 12-2μ.μ.έχω μία απορία, σε όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας παίρνεις την αίτηση μηχανογραφημένη μετά από τρεις μέρες ή μόνο στις Διευθύνσεις Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης?Όσες φορές έκανα την κατέθεσα την αίτηση μου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, πήρα την ίδια μέρα την αίτηση μηχανογραφημένη. Το ίδιο συνέβη και σήμερα.Boldini ......Bold like στην επιλογή σου
Καλησπέρα σας! Θέλω να ρωτήσω κάτι κι όποιος ξέρει ας μου απαντήσει. Αν κάποιος που δεν έχει ελπίδες να τον πάρουν φέτος ενώ ανήκει στον πίνακα με προϋπηρεσία λόγω ΑΣΕΠ και δεν κάνει αίτηση βγαίνει από τον πίνακα; Σωστά; Του χρόνου που θα ξαναβγεί η εγκύκλιος, αν κάνει τα χαρτιά του, θα μπει στον ίδιο πίνακα και θα έχει τα λιγοστά μόρια που είχε πριν; Ευχαριστώ!!!
Παράθεση από: lela στις Ιουλίου 18, 2012, 06:16:24 pmΚαλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση, γιατί αγχώθηκα,αν το πτυχίο μας δεν αναγράφει ημερομηνία κτήσης αλλά μόνο ημερομηνία ορκωμοσίας η αίτησή μας δε θα γίνεται δεκτή; (το πτυχίο μου ειναι της Φιλοσοφικής ΑΠΘ).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.μια χαρά γίνεται δεκτή η αίτηση, έτσι είναι και το δικό μου πτυχίο
Καλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση, γιατί αγχώθηκα,αν το πτυχίο μας δεν αναγράφει ημερομηνία κτήσης αλλά μόνο ημερομηνία ορκωμοσίας η αίτησή μας δε θα γίνεται δεκτή; (το πτυχίο μου ειναι της Φιλοσοφικής ΑΠΘ).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ποιο Γυμνασιο ειναι αυτο στην Σταυρουπολη γιατι εχει και αρκετα.. ;Λογικά πρέπει να είναι το 1ο (όταν πήγαινα εγώ συστεγάζονταν το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο εκεί, τις παλιές εποχές με τις διπλοβάρδιες) πάντως έτσι κι αλλιώς είναι στο ίδιο μέρος με το Λύκειο. Η διευθυνση είναι Πεσόντων Ηρώων 2. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Δυτικής Θεσ/νικης, όπου αναφέρονται και οι ειδικότητες που μπορούν να κάνουν εκεί αίτηση.
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 18, 2012, 04:38:57 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εξυπηρετήθηκαν από τη ΔΔΕ στη Δήμητρος στο Μαρούσι ή από
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εξυπηρετήθηκαν από τη ΔΔΕ στη Δήμητρος στο Μαρούσι ή από