0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!
τις περιοχές που θα δηλώσουμε, σαν προτιμήσεις για αναπληρωτές, θα μας τις δώσουν από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας δεν θυμάμαι από πέρσι..
Για αναπληρωτής και ωρομίσθιος μπορεις να δηλώσεις τα πάντα. Δεν υπάρχουν κενα. Δηλωνεις όλη την Ελλάδαναι όμως είναι 30 οι επιλογές ανάμεσα στις πόσες σε όλη την Ελλάδα,, στην τύχη λοιπόν... :
Παράθεση από: black_rose01 στις Ιουνίου 02, 2006, 10:35:55 amτις περιοχές που θα δηλώσουμε, σαν προτιμήσεις για αναπληρωτές, θα μας τις δώσουν από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας δεν θυμάμαι από πέρσι..Για αναπληρωτής και ωρομίσθιος μπορεις να δηλώσεις τα πάντα. Δεν υπάρχουν κενα. Δηλωνεις όλη την Ελλάδα.
Επισυνάπτω και μερικά χρήσιμα έγγραφα εκτός από την προκύρηξη:Φόρμα ΑίτησηςΚωδικοί ΠεριοχώνΓραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Επικράτεια
Επισυνάπτω και μερικά χρήσιμα έγγραφα εκτός από την προκύρηξη:
Eρώτηση...Εγώ είμαι ήδη στον πίνακα Γ..Με μηδενική προυπηρεσία...Χρειάζεται απλά μια αίτηση ή πρέπει να ξαναπάω όλο το χαρτομάνι από την αρχή??
Απολύτως σαφές δεν είναι..Γιατί δικαιολογητικά γράφει οτι χρειάζονται αυτοί που πάνε για πρώτη φορά και όχι αυτοί που είναι στον ενιαίο..Εγώ όμως είναι στον Πίνακα Γ...Δεν ειναι ο ενιαίος...Ή κάτι δεν κατάλαβα καλα?