0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(...)Οταν διορίζουν αναπληρωτές διορίζουν από τον πίνακα
Παράθεση από: tempo στις Ιουνίου 03, 2006, 11:27:03 am2 ερωτήσεις και απο εμένα για να έχουμε καλύτερη εικόνα όλοι μας:1. έστω ότι δηλώνω μια περιοχή για διορισμό ως αναπληρωτής, με διορίζουν στην περιοχή αυτή άλλα για κάποιο λόγο δεν δέχομαι την τοποθέτηση.Τότε χάνω το δικαίωμα πρόσληψης σαν αναπληρωτής μόνο για την τρέχουσα σχολική χρονιά ή και παραπάνω???2. στην δήλωση για ωρομίσθιος δηλώνεις μόνο μια διεύθυνση
2 ερωτήσεις και απο εμένα για να έχουμε καλύτερη εικόνα όλοι μας:1. έστω ότι δηλώνω μια περιοχή για διορισμό ως αναπληρωτής, με διορίζουν στην περιοχή αυτή άλλα για κάποιο λόγο δεν δέχομαι την τοποθέτηση.Τότε χάνω το δικαίωμα πρόσληψης σαν αναπληρωτής μόνο για την τρέχουσα σχολική χρονιά ή και παραπάνω???2. στην δήλωση για ωρομίσθιος δηλώνεις μόνο μια διεύθυνση
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Ιουνίου 03, 2006, 10:19:07 am(...)Οταν διορίζουν αναπληρωτές διορίζουν από τον πίνακα
1. Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι χάνεις το δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση για τα επόμενα δύο χρόνια. Οπότε μαζί με την τρέχουσα, σύνολο τρια χρονια.
Παράθεση από: Autaras στις Ιουνίου 02, 2006, 01:20:12 pmΑν δεν κάνω λάθος είναι στο 5ο φύλλο από το αρχείο που ανέβασε ο Dr_Michael πριν απο λίγο...Επειδή είμαι και λίγο αργόστροφος, Κλάδος : ΠΕ20Ομαδοπ.Ειδικότητα: ?Ειδικότητα: ΠΕ20Λεκτικό ειδικότητας: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙΣτις περιοχές προτίμισεις θα βάλουμε και τους κωδικούς ή μόνο την περιοχή?Φίλε Autara εαν δεν κανω λάθος θα πρέπει να είναι ως εξής (το παράδειγμα είναι για ΠΕ20):Κλάδος: ΠΕ20Ομαδοπ. Ειδικότητα: Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙΕιδικότητα: ΠληροφορικήςΛεκτικό Ειδικότητας: Πληροφορικής ΤΕΙΓια τις περιοχές προτίμησης απ' ότι θυμάμαι μάλλον τους κωδικούς
Αν δεν κάνω λάθος είναι στο 5ο φύλλο από το αρχείο που ανέβασε ο Dr_Michael πριν απο λίγο...Επειδή είμαι και λίγο αργόστροφος, Κλάδος : ΠΕ20Ομαδοπ.Ειδικότητα: ?Ειδικότητα: ΠΕ20Λεκτικό ειδικότητας: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙΣτις περιοχές προτίμισεις θα βάλουμε και τους κωδικούς ή μόνο την περιοχή?
Sophie πολυ αμφιβαλλω αν την περνανε αυτόματα. Σιγα μην καθισουν ν ασχοληθουν. Οσο για τον πινακα Γ υποψιαζομαι οτι εξυπηρετει στο να διοριζονται αυτοι που εχουν μεσον...
Παράθεση από: tempo στις Ιουνίου 03, 2006, 11:27:03 am2 ερωτήσεις και απο εμένα για να έχουμε καλύτερη εικόνα όλοι μας:1. έστω ότι δηλώνω μια περιοχή για διορισμό ως αναπληρωτής, με διορίζουν στην περιοχή αυτή άλλα για κάποιο λόγο δεν δέχομαι την τοποθέτηση.Τότε χάνω το δικαίωμα πρόσληψης σαν αναπληρωτής μόνο για την τρέχουσα σχολική χρονιά ή και παραπάνω???1. Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι χάνεις το δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση για τα επόμενα δύο χρόνια. Οπότε μαζί με την τρέχουσα, σύνολο τρια χρονια.Παιδιά,πάνω στο έντυπο της φετινής αίτησης λέει ξεκάθαρα στα τελευταία "ψιλά" γραματάκια(στο11),οτι,αν αρνηθείς πρόσληψη μία φορά, διαγράφεσαι για το τρέχον σχολικό έτος.Αν αρνηθείς και δεύτερη τότε διαγράφεσαι για τα δύο επόμενα.
2 ερωτήσεις και απο εμένα για να έχουμε καλύτερη εικόνα όλοι μας:1. έστω ότι δηλώνω μια περιοχή για διορισμό ως αναπληρωτής, με διορίζουν στην περιοχή αυτή άλλα για κάποιο λόγο δεν δέχομαι την τοποθέτηση.Τότε χάνω το δικαίωμα πρόσληψης σαν αναπληρωτής μόνο για την τρέχουσα σχολική χρονιά ή και παραπάνω???1. Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι χάνεις το δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση για τα επόμενα δύο χρόνια. Οπότε μαζί με την τρέχουσα, σύνολο τρια χρονια.
Εκεί που λέει για ομαδοποιημένη ειδικότητα έχει μόνο να κάνει με τους πίνακες που καλύπτουν δύο περιπτώσεις πχ της πληροφορικής. Έτσι στον κλάδο βάζεις ΠΕ19 ή ΠΕ20 και στην ομαδοποιημένη ειδικότητα ΠΕ19. Αν δεν ύπαρχει ομαδοποιημένη ειδικότητα φαντάζομαι βάζεις ότι και στον κλάδο.