0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα και πως θα διορίζουν χωρίς ΑΣΕΠ; Θέλουν να επανέλθει η επετηριδα;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Νοεμβρίου 04, 2012, 10:50:52 amΜα και πως θα διορίζουν χωρίς ΑΣΕΠ; Θέλουν να επανέλθει η επετηριδα;Γαιτί όχι. Αφού θα μετράσει ως συντάξιμος χρόνος και ο χρόνος της αδιοριστίας. Πρόσληψη στα 54 και συνταξιοδότηση στα 55!! Δεν είναι καθόλου κακό. Πάμε...
Παράθεση από: giouvis77 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 12:53:58 pmΚαι η καραμελα για τους νεους και τις χαμενες ευκαιριες συνεχιζεται...Ξερετε ποτε πραγματικα θα εχουν οι νεοι μια ευκαιρια;Οταν διοριστουν ολοι οι παλιοι που βρισκονται μπροστα τους με τις τεραστιες προυπηρεσιες.Το να ζηταν ΑΣΕΠμονο για να ανακατευτει η τραπουλα ειναι σαν να ζηταω εγω που ειμαι αναπληρωτρια να ξεδιοριστουν οι μονιμοι που δεν εχουν ΑΣΕΠ για να διοριστω εγω στη θεση τους.να διεκδικούσες αυτό που έπρεπε, όταν έπρεπε...εμάς του νέους ρίξτε μας στη θάλασσα ή στείλτε μας με τις συναδέλφους στα ξένα http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=135220&artTitle=eiste_anergoi_nipiagogoi_trexte_sto_monacho_kanoun_proslipseis
Και η καραμελα για τους νεους και τις χαμενες ευκαιριες συνεχιζεται...Ξερετε ποτε πραγματικα θα εχουν οι νεοι μια ευκαιρια;Οταν διοριστουν ολοι οι παλιοι που βρισκονται μπροστα τους με τις τεραστιες προυπηρεσιες.Το να ζηταν ΑΣΕΠμονο για να ανακατευτει η τραπουλα ειναι σαν να ζηταω εγω που ειμαι αναπληρωτρια να ξεδιοριστουν οι μονιμοι που δεν εχουν ΑΣΕΠ για να διοριστω εγω στη θεση τους.
Αντε και εγινε . Οι παλιοι με τις μεγαλες προυπηρεσιες θα διοριστουν στις λιγες θεσεις που θα δωθουν . Οι νεοι τι κερδισαν ;
επιτελους μιληστε ανοιχτα..εμας τους νεους μας συμβουλευουν να φυγουμε στο εξωτερικο για να σωθουμε..Ο καθενας ας κανει ο,τι ειναι καλυτερο για τον εαυτο του αλλα οχι να μας αποκλειουν κ απο τα δικαιωματα μας..Διαβασα πολλα τραγικα παραπανω να μη γινει ο ασεπ κ τετοια...Ειμαστε σοβαροιιιιιι"?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΝ.το οτι καποιος εχει επαγγελματικη ή διδακτικη εμπειρια κ μοριοδοτειται ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι αυτοματα ειναι κ καλος εκπαιδευτικος..Θυμηθειτε λιγο τους καθηγητες μας στο σχολειο που διοριστηκαν με επετηριδες ποσο ανεπαρκεις ηταν οι περισσοτεροι(και 60 χρονων με πεπαλαιωμενες μεθοδους διδακτικης ) κ οτι εσεις θα επρεπε να βρισκεστε στη θεση τους.