*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις  (Αναγνώστηκε 25336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενστάσεις
« Απάντηση #112 στις: Ιούλιος 30, 2007, 04:53:25 μμ »
πήγα σήμερα και αυτοί να επιμένουν ότι δεν μπορούμε να πάρουμε αντίγραφα μόνο να τα δούμε. Ομως εγώ έβαλα στην αίτηση τον αριθμό της απόφασης της Αρχής Προστασίας προσωπικών δεδομένων που παραθέτει παραπάνω μια συναδελφος και έδωσα το παράβολο των 10 ευρώ και έγραψα επάνω ότι είναι για αντίγραφα γραπτών. Αυτοί δεν ήθελαν να το πάρουν και επέμεναν ότι δεν δίνουν αντίγραφα και εγώ τους είπα ότι παρανομουν. Ετσι το πήραν. Αυτή στις πληροφορίες επέμενε ότι δεν μπορούμε να παρουμε αντίγραφα. Αυτες στο πρωτόκολλο το πήραν αμέσως .Προφανώς τους βάζουν να λένε ότι δε δίνουν αντίγραφα για να αποτρέπουν τον κόσμο από το να το ζητάει και μετά να του λένε δεν στα δώσαμε γιατί δεν έδωσες το παράβολο. Χωρίς αντιγραφα πώς θα αποδείξουμε τους ισχυρισμούς μας? Είναι πολύ σημαντικό να επιμένετε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:05:05 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιούλιος 30, 2007, 04:59:02 μμ »
Ενας συναδελφος που δεν το ήξερε και δεν είχε μαζίτου παράβολο των 10 ευρώ μόλις είδε εμας που επιμεναμε ζήτησε και αυτός παραβολο και τον έστειλαν στην κοντινη εφορία και μάλιστα του είπαν ότι είναι στην οδο ΠΑνόρμου και Λαρίσης (Νομίζω αν άκουσα καλά).

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιούλιος 30, 2007, 05:46:34 μμ »
Παιδια απ'οτι κατάλαβα το κανουν επίτηδες και λένε ότι στην αίτηση δε χρειάζεται παραβολο.Δεν χρειάζεται αν θες μόνο να τα δεις. Αν θες να πάρεις και και αντίγραφα πρέπει να δώσεις το παράβολο και πάνω να αναφέρει ότι είναι για αντίγραφα γραπτών. Πολλοί συνάδελφοι μπερδεύτηκαν και στο τέλος θα τους πουν ότι "εμείς σας είπαμε ότι δε χρειάζεται παράβολο για να δειτε τα γραπτα σας' τα αντίγραφα είναι άλλο" . Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, να έχουμε οσο το δυνατόν περισσοτερα αντίγραφα γραπτών, όχι μόνο για αποδείξεις αλλά και για το μέλλον μήπως μαζευτούν λίγο τα πράγματα με την αδιαφάνεια των διορθωτών και των οδηγιών διορθωσης για τα θεματα ανάπτυξης.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Ιούλιος 30, 2007, 06:03:13 μμ »
Σας είπαν πότε πάνω-κάτω θα αρχίσουν να μας καλούν;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:05:05 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιούλιος 30, 2007, 07:05:21 μμ »
ναι τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το βλέπουν για τέλη αυγούστου λόγω αδειών κ.λ.π. το πιο πιθανόν είπαν ότι είναι τις πρώτες μερες του σεπτεμβρη

erietta

• Επισκέπτης
« Απάντηση #117 στις: Ιούλιος 30, 2007, 07:45:55 μμ »
Καλησπέρα! Κι εγώ πήγα την περασμένη βδομάδα για να καταθέσω την αίτηση. Στις πληροφορίες μού είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν αντίγραφα των γραπτών έξω από το ΑΣΕΠ. Τους είπα ότι επικοινώνησα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ότι υπάρχει σχετική απόφαση. Μου απάντησαν ότι αυτή δεν είναι απόφαση του ΑΣΕΠ και ότι δεν πρόκειται να πάρω αντίγραφα. Παράβολο δεν έδωσα, κακώς. Όσοι δεν καταθέσαμε παράβολο, λέτε να την πατήσουμε; Μου φαίνεται απίθανο.

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιούλιος 31, 2007, 01:48:50 μμ »
Καλησπέρα! Κι εγώ πήγα την περασμένη βδομάδα για να καταθέσω την αίτηση. Στις πληροφορίες μού είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν αντίγραφα των γραπτών έξω από το ΑΣΕΠ. Τους είπα ότι επικοινώνησα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ότι υπάρχει σχετική απόφαση. Μου απάντησαν ότι αυτή δεν είναι απόφαση του ΑΣΕΠ και ότι δεν πρόκειται να πάρω αντίγραφα. Παράβολο δεν έδωσα, κακώς. Όσοι δεν καταθέσαμε παράβολο, λέτε να την πατήσουμε; Μου φαίνεται απίθανο.

Καλημέρα σε όλους! Εγώ σήμερα έστειλα την αίτηση με παράβολο 10€ μαζί. Αν αρνηθούν να μου δώσουν αντίγραφα των γραπτών μου, θα το τραβήξω όσο μπορώ. Μέχρι τα κανάλια θα φωνάξω! Ποιος τους δίνει το αυτεπάγγελτο δικαίωμα να παραγράφουν το νόμο όπως τους βολεύει;;;;;  >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιούλιος 31, 2007, 09:51:49 μμ »
Βρίσκουν και τα κάνουν! Θα το τραβηξουν όσο μπορούν προκειμένου να μην αφήσουν να βγουν γραπτα έξω από τον ΑΣΕΠ γιατι με αυτο τον τρόπο βγαίνουν και αποδειξεις. Αν ομως εστω και μια στο εκατομμυριο έχουμε το δικαίωμα να τα πάρουμε, τότε να μην τους κάνουμε τη χάρη. Και να πω και μια προσωπική εμπειρία. Μετα τα αποτελέσματα του 2005 που άρχισσε κόσμος να διαμαρτυρεται κάποια άτομα προσεφυγαν στην αρχή προσωπικων δεδομενων με το αίτημα να έχουν δικαίωμα να δουν τα γραπτα τους . Ετσι η αρχή γνωμοδότησε να έχουν το δικαίωμα να τα βλέπουν. Πήγε λοιπόν μια πολύ καλή μου φίλη και τα είδε. Παιδιά ήταν απιστεύτου ! Είχε μόνο κάτι κόκκινες κουκίδες και γραμμες χωρίς διορθώσεις σε σημεια που αποκλείεται να ήταν λάθη και τα πολλαπλής ήταν διορθωμενα με το χέρι!!!!!!!!!! Βέβαια τότε δεν υπήρχαν απαντήσεις επίσημες του ΑΣΕΠ για να μπορέσει να τσεκάρει τι της διορθωσαν. Διαφορές στους βαθμολογητές απίστευτες και ο τρίτος έβαζα πάντα τον ίδιο βαθμό με αυτόν που ήταν προς τα κάτω. Η κοπελα έπαθε σοκ και ζητησε αντίγραφα και τότε της είπαν ότι έχει ο ΑΣΕΠ προσφύγει στα δικαστηρια με τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος για φωτοντίγραφα, υπαλλήλους που θα κάνουν αυτή τη δουλειά κ.λ.π και το δικαστήριο αποφάσισε να παίρνουμε τα γραπτά μας πληρωνοντας εμεις το κοστος των 10 ευρω με παράβολο. Τώρα αυτοι πάνε να καταργήσουν κάτι που το πετύχαμε με πολλή προσπάθεια. Είνα θέμα ηθικης τάξης να γνωρίζουμε ότι οι κόποι μας και οι προσπάθειες μας γινονται αντικειμενα διαφανους και αξιοκρατικης διαχείρησης. Γι'αυτό πρέπει να επιμένουμε. Εχουμε υποχρέωση και για μας και για τους μαθητές μας που κάποιους από αυτούς που τους έκανα μάθημα για να μπουν στις πανελλήνιες τους είδα φέτος να δίνουν μαζί μου ΑΣΕΠ!!!!   

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιούλιος 31, 2007, 11:36:59 μμ »
Αν καποιος δεν εβαλε την προυπηρεσια του στην αιτηση του ΑΣΕΠ,μπορει να κανει ενσταση και να δηλωσει την προυπηρεσια του?

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Αύγουστος 01, 2007, 08:48:24 πμ »
Δυστυχώς όχι. Ό,τι δε δηλώνεται στη σχετική αίτηση, θεωρείται ως μη υφιστάμενο και δεν είναι δυνατή η εκ των υστέρων προσθήκη του. Σαφώς και μπορείς, αν θέλεις, να κάνεις ένσταση (σήμερα είναι η τελευταία μέρα), όμως μάλλον θα σου απορριφθεί.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Αύγουστος 08, 2007, 12:28:34 μμ »
ϊσως σας ενδιαφέρει: http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070808a.php

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Αύγουστος 08, 2007, 01:28:40 μμ »
Παίρνω απο το πρωί τηλέφωνο στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεν μπορώ να βγάλω γραμμή. Με βάζουν συνέχεια στην αναμονή.
Θέλω να τους ρωτήσω σχετικά με την απόφαση 40/2006, σύμφωνα με την οποία έχουμε δικαίωμα να πάρουμε αντίγραφα των γραπτών μας. Ισχύει όντως ή όχι;
Γιατί όπως φαίνεται απο την ανακοίνωση που έβγαλε η alfavita, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο!
Αν μπορεί και κάποιος άλλος απο εσάς να πάρει τηλέφωνο ή ο,τιδήποτε άλλο, προκειμένου να ξέρουμε τι ακριβώς να πούμε και να κάνουμε όταν μας αρνηθούν να πάρουμε αντίγραφο.
Τηλέφωνο Αρχής Προστασίας Δεδομένων: 2106475601

Αποσυνδεδεμένος ioanna89

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Αύγουστος 08, 2007, 01:37:20 μμ »
Η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει, αλλά το ΑΣΕΠ επικαλείται δική του απόφαση (τουλάχιστον αυτό έκανε μέχρι πέρσι) που λέει ότι δεν χορηγούνται αντίγραφα των γραπτών:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1198.msg10437#msg10437
Είναι, δηλαδή, ανεξάρτητη αρχή εναντίον ανεξάρτητης αρχής για το θέμα αυτό, ενώ για την απλή επίδειξη των γραπτών υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, οπότε το ΑΣΕΠ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος kate1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Αύγουστος 08, 2007, 01:41:19 μμ »
Ακρίβως αυτά μου είπαν και εμένα απο την αρχή προστασίας δεδομένων τον ιούλιο που είχα μιλήσει μαζί τους. Δεν μπορεί η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων , ως ανεξάρτητη αρχή να ελέγξει το ΑΣΕΠ γιατι και αυτό είναι ανεξάρτητη αρχή.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 880
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)