*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις  (Αναγνώστηκε 27504 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

erietta

• Επισκέπτης
Απ: Ενστάσεις
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 25, 2007, 02:16:12 pm »
Γεια σε όλους! Επικοινώνησα με δύο δικηγόρους σχετικά με την αίτηση στο ΑΣΕΠ. Μου είπαν ότι είναι ανώφελο να ζητήσω αναβαθμολόγηση, γιατί ο νόμος δεν την επιτρέπει. Ακόμη κι αν το θέμα φτάσει στο δικαστήριο, ο δικαστής δε θα το δεχτεί. Μπορώ να ζητήσω μόνο να λάβω αντίγραφο του γραπτού ή δω το γραπτό. Το θέατρο του παραλόγου ζούμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:38 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 29, 2007, 07:19:57 pm »
επειδή την προηγούμενη φορά είχα κάνει ενσταση και απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι δεν γίνεται αναβαθμολόγηση μόνο ελέγχεται αν περνιουνται σωστα οι βαθμοι και οι προσαυξησεις αυτή τη φορά θα κάνω αίτηση να δω το γραπτό μου. Οπως αναφέρεται πιο πάνω πληρώνουμε 10 ευρώ. τα πληρώνουμε στον ΑΣΕΠ ή πρέπει να το πάρουμε από εφορία ως παράβολο? Πώς γίνεται για να είμαι προετοιμασμένη επειδή θα πάω αυριο το πρωι ? Αν μπορεί κάποιος που έκανε ήδη να μου απαντήσει. 

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 29, 2007, 10:12:59 pm »
kellykou, παράβολο θέλει..

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 29, 2007, 10:26:47 pm »
σε ευχαριστω καλή μου να σαι καλά γιατί θα πήγαινα και μετά θα έψαχνα για εφορία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:38 »

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 29, 2007, 10:34:20 pm »
 ;) anytime!!! Κι εγώ αύριο θα τη στείλω την αιτησούλα μου, μιας που δεν έχουμε να κάνουμε και τίποτε Δευτεριάτικα...30 Ιουλίου!!!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 29, 2007, 10:40:36 pm »
ας είναι καλά αυτοί στον ΑΣΕΠ που μας σκέφτονται! Σου λέει δεν τους δίνουμε που δεν τους δίνουμε δουλειά ας έχουν κάτι να ασχολούνται καλοκαιριάτικα. Τα λεφτά τους κάνουν χρόνια να τα πληρωθούν από ωρομισθίες κ.λ.π. αρα διακοπες δε θα πάνε, ε, ας τους δώσουμε κάτι να γεμίζουν τον ελεύθερό τους χρόνο!

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιουλίου 30, 2007, 02:55:29 am »
Α,την στέλνεις και με ταχυδρομείο? Και εγώ η τρελλή ανέβηκα Αθήνα για να την κάνω.Πάω αύριο το πρωί. Μήπως ξέρει κανείς τελικά αν απαιτείται παράβολο ή όχι? Μην πάω αύριο χωρίς παράβολο και τρέχω σαν την τρελλή να βρώ εφορία μέσα στην ζέστη και τον πανικό...Μέχρι τι ώρα θα είναι λέτε ανοιχτοί αύριο? Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ να το καταθέσει. Αν σας βρίσκεται και κανά τηλέφωνο καλό θα ήταν... Ευχαριστώ
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 30, 2007, 08:29:31 am »
Χαίρετε! Αν και φαινομενικά είναι άσκοπο να κάνουμε αιτήσεις, νομίζω ότι μπορεί να τους προβληματίσει και να πιεστούν, ώστε να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες στο επόμενο ΑΣΕΠ. Ας μην ξεχνάμε ότι στους προηγούμενους διαγωνισμούς δεν έδιναν ποτέ σωστές απαντήσεις και λόγω πίεσης αυτή τη φορά το έκαναν, έστω κι αν αυτό έγινε μόνο για το γνωστικό. Από βδομάδα θα καταθέσω κι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 30, 2007, 09:27:15 am »
Χαίρετε! Αν και φαινομενικά είναι άσκοπο να κάνουμε αιτήσεις, νομίζω ότι μπορεί να τους προβληματίσει και να πιεστούν, ώστε να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες στο επόμενο ΑΣΕΠ. Ας μην ξεχνάμε ότι στους προηγούμενους διαγωνισμούς δεν έδιναν ποτέ σωστές απαντήσεις και λόγω πίεσης αυτή τη φορά το έκαναν, έστω κι αν αυτό έγινε μόνο για το γνωστικό. Από βδομάδα θα καταθέσω κι εγώ.
Στο διαγωνισμό του 2002  είχαν δώσει απαντήσεις στα παιδαγωγικά.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 30, 2007, 12:44:13 pm »
Ρε παιδιά είπαν σε κάποιον από σας ότι θέλει 10 ευρώ για να δούμε το γραπτό μας; Γιατί εμένα μου είπαν μόνο την αίτηση να στείλω και τπτ άλλο.

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 30, 2007, 12:58:58 pm »
Α,την στέλνεις και με ταχυδρομείο? Και εγώ η τρελλή ανέβηκα Αθήνα για να την κάνω.Πάω αύριο το πρωί. Μήπως ξέρει κανείς τελικά αν απαιτείται παράβολο ή όχι? Μην πάω αύριο χωρίς παράβολο και τρέχω σαν την τρελλή να βρώ εφορία μέσα στην ζέστη και τον πανικό...Μέχρι τι ώρα θα είναι λέτε ανοιχτοί αύριο? Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ να το καταθέσει. Αν σας βρίσκεται και κανά τηλέφωνο καλό θα ήταν... Ευχαριστώ

Christianna, αν θες να δεις το γραπτό σου δε χρειάζεται το παράβολο. Κάνεις μόνο μια απλή αίτηση γι' αυτό. Τώρα, αν ζητάς και αντίγραφο του γραπτού σου, τότε καλού κακού πάρε παράβολο των 10 ευρώ. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν κιόλας!
Εγώ έστειλα την αίτηση ταχυδρομικώς και συμπεριέβαλα και παράβολο των 10, για την περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημά μου να πάρω αντίγραφα.
Μόνο στην ένσταση για μόρια προϋπηρεσίας απαιτείται παράβολο των 40 ευρώ.
Για πληροφορίες πάρε στο ΑΣΕΠ:2108706100

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:09:29 pm »
Ρε παιδιά είπαν σε κάποιον από σας ότι θέλει 10 ευρώ για να δούμε το γραπτό μας; Γιατί εμένα μου είπαν μόνο την αίτηση να στείλω και τπτ άλλο.

Και σε εμένα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν να κάνω μια απλή αίτηση χωρίς παράβολο(προκειμένου να δω τα γραπτά μου), και όταν τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω αντίγραφο αυτών, απάντησαν πως αυτό θα αποφασιστεί τη στιγμή που θα πάμε εκεί για να δούμε το γραπτό μας.
Έγώ στην αίτηση που έκανα ζητάω να πάρω και αντίγραφα των γραπτών μου και έστειλα γι' αυτό παράβολο των 10 ευρώ, [σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (απόφαση αρ. 40/2006, Α.Π. 896/11-07-2006)].
Τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια, αλλά καλού κακού αν θες βάλε και εσύ παράβολο, μόνο στην περίπτωση όμως που θες να πάρεις αντίγραφα. Αν θες μόνο να δεις το γραπτό σου δε χρειάζεται παράβολο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2007, 01:17:59 pm από SUPER »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 30, 2007, 03:08:46 pm »
Αν τους το δώσουμε εκεί επί τόπου το παράβολο τους χαλάει; Τώρα την αίτηση την έχω στείλει εδώ και ερκετές μέρες...

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 30, 2007, 04:35:21 pm »
Μόλις γύρισα από Ασεπ. Έκανα απλα μια αίτηση.Δεν χρειαζόταν παράβολο. Ρίκα μην ανησυχείς. Απ'ότι είδα έχουν εκεί τμήμα παραβόλων!!! Σιγά μην τους ξέφευγε. Εδώ ζητάνε λεφτά να σου περάσουν την προϋπηρεσία, που λογικά είναι δικό τους λάθος!!! Τα έχουμε ξαναπεί! Ελλαδιστάν! Εγώ πάντως απο τη στιγμή που επιτρέπεται να πάρω αντίγραφο(σύμφωνα με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων) σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κουβαλήσω μαζί μου το πολυμηχάνημα μου (σκανερ-εκτυπωτης-φωτοτυπικο) και να βγάλω τα αντίγραφα, αφού αυτοί δεν διαθέτουν ούτε τον απαραίτητο εξοπλισμό,ούτε το απαραίτητο προσωπικό. Δεν είναι αυτοί πιο έξυπνοι από εμάς... ;D ;D ;D
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182663
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)