*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις  (Αναγνώστηκε 27509 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 24, 2007, 08:52:40 am »
Ξέχασα να προσθέσω ότι η αίτησή μας μπορεί να σταλεί και με fax. Το ιδανικότερο είναι να κατατεθεί αυτοπροσώπως. Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό (για εμάς της επαρχίας είναι λίγο δύσκολο...), είναι προτιμότερο να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 24, 2007, 09:22:23 am »
Καλημέρα,
πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να λάβουμε αντίγραφο των γραπτών μας και μου απάντησαν πως το μόνο σίγουρο είναι πως μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας. Απο 'κει και πέρα τη στιγμή που θα πάμε εκεί θα μας πουν αν έχουμε το δικαίωμα να πάρουμε αντίγραφο. Και όταν ρώτησα σχετικά με το παράβολο των 10 ευρώ μου απάντησαν πως δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα!
mary02, θα μας βοηθήσεις πολύ με το υπόδειγμα αυτό της αίτησης που έχεις ετοιμάσει!!

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 24, 2007, 12:14:12 pm »
Προσπάθησα να ανεβάσω την αίτηση όμως μου δείχνει μήνυμα ότι "ο φάκελος αποστολής είναι γεμάτος". Τι πρέπει να κάνω; Θα προσπαθήσω ξανά σε λίγο, διαφορετικά θα την αντιγράψω ως έχει.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 24, 2007, 12:59:25 pm »
Αδύνατον να ανεβάσω το αρχείο. Τι να κάνω; Διαχειριστές, πού είσαστε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 24, 2007, 01:05:39 pm »
Γιατί δεν κάνεις copy-paste το κείμενο από το Word; Μπορεί να χαθεί η μορφοποίηση, αλλά δε νομίζω να έχει μεγάλη σημασία...  :)

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 24, 2007, 01:08:09 pm »
Το σκέφτηκα κι εγώ όμως είναι αρκετά μεγάλο σε έκταση (2 σελίδες). Θα περιμένω λίγο ακόμα, μήπως βρεθεί κάποια λύση και, στη χειρότερη περίπτωση, θα κάνω αυτό ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 24, 2007, 01:12:28 pm »
Τελικά το στέλνω έτσι, γιατί πρέπει να φύγω και δε θα προλάβω. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις καλοδεχούμενες και επιθυμητές. Ελπίζω να βοηθήσει!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενώπιον του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), που εδρεύει στη Αθήνα, οδός Πουλίου 6, Τ.Κ.:11523 όπως αυτό νόμιμα εκπροσωπείται.

Α Ι Τ Η Σ Η

Της …………………………. (Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας …………….) κατοίκου Δ.Δ. ………….., οδός …………………, αριθμός … του Δήμου ……….. του Ν. ……………., τηλ. …………………………………..

Συμμετείχα στο γραπτό διαγωνισμό για την Κατάρτιση Πινάκων Διοριστέων Εκπαιδευτικών Λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διεξάχθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού με βάση την Προκήρυξη 10Π/2006 (Φ.Ε.Κ.500/24-08-2006) με  εμπρόθεσμη και παραδεκτή αίτησή μου και λοιπά συνημμένα σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά στην ειδικότητα ΠΕ02 Φιλολόγων (Α.Μ. υποψηφίου: ………….).
Στους από 17-07-2007 Προσωρινούς Πίνακες Αποτελεσμάτων που συντάχθηκαν από το Α.Σ.Ε.Π. κατατάχθηκα στον Αλφαβητικό Πίνακα Υποψηφίων που έλαβαν τουλάχιστον 55 μονάδες ως βαθμό γραπτής εξέτασης και συγχρόνως τουλάχιστον 50 σε κάθε θεματική ενότητα με σειρά κατάταξης ……….. και συνολική τελική βαθμολογία ……………….
        Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους βαθμούς που έλαβα στη

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 24, 2007, 01:56:05 pm »
Ακούστε κι αυτο! Πήρα πριν λίγο τηλ στο ΑΣΕΠ και τους ρώτησα αν άρχισαν οι ελεγχοι για την ορθή αποτύπωση των βαθμών απο τα γραπτά στον πίνακα και ένας κύριος (θεση 8 ) μου απάντησε κατα λέξη: ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!!!!! ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 24, 2007, 02:00:04 pm »
Εμείς δεν το βάζουμε κάτω!

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 24, 2007, 02:05:57 pm »
Είναι πολύ ψυχοφθόρο να ελπίζεις σε κάτι που είναι ηδη καταδικασμένο! Με βάση τα λεγόμενά του, ούτε καν έλεγχος δεν πρόκειται να γίνει! Τι να ελέγξουν δηλαδή? Αν έχει ... ιο το κομπιούτερ?  ???  ???  :-\

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ενστάσεις
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 24, 2007, 04:19:47 pm »
Ακούστε κι αυτο! Πήρα πριν λίγο τηλ στο ΑΣΕΠ και τους ρώτησα αν άρχισαν οι ελεγχοι για την ορθή αποτύπωση των βαθμών απο τα γραπτά στον πίνακα και ένας κύριος (θεση 8 ) μου απάντησε κατα λέξη: ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!!!!! ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος altheliel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 25, 2007, 11:27:45 am »
Kαλημερα σε ολους! Ανηκω και εγω στους επιτυχοντες αλλα μη διοριστεους. Ενω λοιπον αρχισα να συνειδητοποιω και να εξοικειωνομαι ουτως ειπειν με την απαραδεκτη- για μενα- βαθμολογηση μου στην Ειδικη Διδακτικη των Νεων που πηρα μονο 57, με ακριβως τα ιδια βηματα που ειχα ακολουθησει στον προηγουμενο διαγωνισμο και ειχα παρει 78, παρατηρησα σημερα το εξης:
οι μεσοι οροι στην

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 25, 2007, 11:34:43 am »
Kαλημερα σε ολους! Ανηκω και εγω στους επιτυχοντες αλλα μη διοριστεους. Ενω λοιπον αρχισα να συνειδητοποιω και να εξοικειωνομαι ουτως ειπειν με την απαραδεκτη- για μενα- βαθμολογηση μου στην Ειδικη Διδακτικη των Νεων που πηρα μονο 57, με ακριβως τα ιδια βηματα που ειχα ακολουθησει στον προηγουμενο διαγωνισμο και ειχα παρει 78, παρατηρησα σημερα το εξης:
οι μεσοι οροι στην

Αποσυνδεδεμένος altheliel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 25, 2007, 11:42:34 am »
σε ευχαριστω πολυ ioanna μου... τουλαχιστον τωρα θα εχω μονο την αμφιβολια περι του βαθμου μου στην ειδικη διδακτικη... κατι ειναι και αυτο... και παλι ευχαριστω.  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)