0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωρίζει κανείς αν πρέπει να πηγαίνουμε στο σχολείο τις ημέρες που δεν έχουμε επιτήρηση ή εισήγηση; μπορεί να μου το επιβάλει ο διευθυντής;
καθισιό!!!!!!!καλό είναι να πηγαίνεις γιατί θα χρεωθούμε έτσι άλλο ένα "καθισιο", με αποτέλεσμα να σου λένε ότι θα αυξηθούν οι ώρες διδασκαλίας αφού συνέχεια κάθεσαι!
Παράθεση από: SIOUXSIE στις Μαΐου 17, 2012, 09:07:45 amγνωρίζει κανείς αν πρέπει να πηγαίνουμε στο σχολείο τις ημέρες που δεν έχουμε επιτήρηση ή εισήγηση; μπορεί να μου το επιβάλει ο διευθυντής;Ναι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ελάχιστοι διευθυντές το επιβάλλουν και έτσι παραμένουμε στο σπίτι. Και το λέω εγώ που τα τελευταία επτά χρόνια έχω περάσει από 13 σχολεία μαζί με τις διαθέσεις (δύο σχολεία σχεδόν κάθε χρόνο)
Παράθεση από: egdk στις Μαΐου 17, 2012, 03:29:14 pmΠαράθεση από: SIOUXSIE στις Μαΐου 17, 2012, 09:07:45 amγνωρίζει κανείς αν πρέπει να πηγαίνουμε στο σχολείο τις ημέρες που δεν έχουμε επιτήρηση ή εισήγηση; μπορεί να μου το επιβάλει ο διευθυντής;Ναι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ελάχιστοι διευθυντές το επιβάλλουν και έτσι παραμένουμε στο σπίτι. Και το λέω εγώ που τα τελευταία επτά χρόνια έχω περάσει από 13 σχολεία μαζί με τις διαθέσεις (δύο σχολεία σχεδόν κάθε χρόνο)μη το λες΄......... το επιβάλλουν πολλοί κομπλεξικοι διευθυντες μονο και μονο για να αποδειξουν οτι έχουν εξουσία......και σε κρατουν ολο το ωραριο σε γραφειο 10 τετραγωνικών και μιλουν-κουτσομπολευουν ασταματητα για να επιστρεψεις σπιτι το απογευμα και να τρελαθεις στο διορθωμα των γραπτων...........