0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η εγκύκλιος για την εξέταση των φυσικώς αδυνάτων:Φ.251/ 45737 /
αυτά τραβάνε οι πληροφορικοί που αναλαμβάνουν να διδάξουν μαθηματικά για να μην ξεκουνηθούν από το σχολείο τους Ο σύμβουλός σου των Μαθηματικών, γνωρίζει ότι καλείσαι να βαθμολογήσεις έχοντας τεράστιο προβλημα;
απότι φαίνεται κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική.Εγώ αναφέρομαι στην πιο απλή περίπτωση όπου ο μαθητής βλέπει, ακούει και γράφει και που ούτε που καταλαβαίνεις ότι έχει πρόβλημα
Είμαι διορισμένος μόνιμος εδώ και χρόνια ως μαθηματικός.
Όχι ο σύμβουλος δεν γνωρίζει.
Ότι ρωτάω εδώ είναι από δικές μου απορίες και υποθετικά σενάρια που ίσως συναντήσω στο μέλλον, γιατί απλά θέλω να έιμαι υπεύθυνος αφού το κράτος είναι ανεύθυνο. Και αυτό γιατί εγώ δεν είμαι στο κάτω κάτω ειδικός για να εξετάσω άτομα με προβλήματα. Δεν έχω την απαραίτητη κατάρτιση ούτε μου έχει γίνει κάποια επιμόρφωση σχετική, πέρα από το παραπάνω επισυναπτόμενο έγγραφο. Ότι ρωτάω εδώ είναι από δικές μου απορίες και υποθετικά σενάρια που ίσως συναντήσω στο μέλλον, γιατί απλά θέλω να έιμαι υπεύθυνος αφού το κράτος είναι ανεύθυνο. Και αυτό γιατί εγώ δεν είμαι στο κάτω κάτω ειδικός για να εξετάσω άτομα με προβλήματα. Δεν έχω την απαραίτητη κατάρτιση ούτε μου έχει γίνει κάποια επιμόρφωση σχετική, πέρα από το παραπάνω επισυναπτόμενο έγγραφο. Την εξέταση θα έπρεπε να την κάνουν Μαθηματικοί με κατάρτιση-μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή. Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε.
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 30, 2012, 03:56:14 pmΕίμαι διορισμένος μόνιμος εδώ και χρόνια ως μαθηματικός. Εξαιρετικά ενδιαφέρον! Μόλις πληροφορούμαστε ότι ο μαθηματικός εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνου εργαστηρίου πληροφορικής στο σχολείο σου καθώς έχει πρόσβαση να απεγκαθιστά(!) προγράμματα!! Δύο σε ένα είσαι.
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 30, 2012, 03:56:14 pmΌχι ο σύμβουλος δεν γνωρίζει. Περίεργο! Οι σύμβουλοι και γνωρίζουν και είναι δουλειά τους να γνωρίζουν και να απαντούν σε τόσο εξειδικευμένα ερωτήματα!
Είδες? υπάρχουν και φιλότιμοι καθηγητές σε αυτήν την εκπαίδευση. Τι να κάνω με το τεμπελόσκυλο τον πληροφορικό μας ο οποίος έχει μόλις 10 διδακτικές ώρες, δεν τον έχουν στείλει πουθενά να συμπληρώσει ώρες, και
Για να εξετάζεται ως φυσικώς αδύνατος κάποιο πρόβλημα έχει. Το ότι δεν είναι εμφανές δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχει πρόβλημα και εξετάζεται προφορικά, εσύ ως εξεταστής είσαι υποχρεωμένος να τον εξετάσεις προφορικά και τίποτα άλλο (στο πρόχειρο του μπορεί να γράψει τις λύσεις μπορεί να γράψει και την ιστορία της ζωής του, εσύ δεν θα το κοιτάξεις και φυσικά δεν θα το βαθμολογήσεις).
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 31, 2012, 09:22:16 pmΕίδες? υπάρχουν και φιλότιμοι καθηγητές σε αυτήν την εκπαίδευση. Τι να κάνω με το τεμπελόσκυλο τον πληροφορικό μας ο οποίος έχει μόλις 10 διδακτικές ώρες, δεν τον έχουν στείλει πουθενά να συμπληρώσει ώρες, και Αν σεμινάρια έχει μόνο στις μεγάλες πόλεις, κάνε ένα ταξιδάκι προς τα εκεί μεριά να επιμορφωθείς! Το να μην ξεκουνάς από τη βόλεψή σου και να περιμένεις να επιμορφωθείς από τα φεκ στο φόρουμ είναι αστείο!