0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: miltos74 στις Ιουλίου 16, 2012, 02:13:48 amΜην ξεχναμε ότι οι διορισμοί μας εμπίπτουν και στο 1/10. Άρα επι συνόλου διορισμών στο δημόσιο ειμαστε από τους ελάχιστους εάν όχι ο μοναδικός τομεας ο οποίος δουλεύει και με αναπληρωτές. Οπότε τοποθετουν μόνιμους σε άλλες θέσεις και στην παιδεία τις βολεύουν με αναπληρωτες.το 1/10 ειναι για τον ευρυτερο δημοσιο τομεα(δεκο..), εδω ισχυει το 1/5
Μην ξεχναμε ότι οι διορισμοί μας εμπίπτουν και στο 1/10. Άρα επι συνόλου διορισμών στο δημόσιο ειμαστε από τους ελάχιστους εάν όχι ο μοναδικός τομεας ο οποίος δουλεύει και με αναπληρωτές. Οπότε τοποθετουν μόνιμους σε άλλες θέσεις και στην παιδεία τις βολεύουν με αναπληρωτες.
Καλησπέρα, ω τσαταλιασμένοι και αγωνιώντες συνάδελφοι. Λοιπόν, πήρα και εγώ στο γνωστό τηλ και ο κυριούλης, για τους φιλολόγους που ρώτησα μού είπε ό,τι είχε πει και η dina94. Δηλαδή, οι διορισμοί σε μας θα γίνουν από 24μηνο, 30μηνο και ειδικές κατηγορίες. Το Φεβρουάριο – Μάρτιο, λέει, έστειλαν οι φορείς τα κενά τους και με βάση την αναλογία 1/5 προέκυψε το 1000 κάτι. Άρα, του λέω, αυτό ήταν το 1000κάτι της Χριστοφιλοπούλου και λέει ναι. Αυτό, βέβαια, μου λέει, δε σημαίνει ότι επειδή ζήτησαν τόσους θα τους πάρουν κιόλας, γιατί μπορεί να μην εγκριθεί το νούμερο αυτό. Φυσικά δεν ήξερε να μου πει αριθμό και τέλος μού είπε ότι και στους άλλους κλάδους που έχει εξαντληθεί το 60% δεν μπορούν να γίνουν διορισμοί από το 40%. Αυτά τα ολίγα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 16, 2012, 05:43:43 pmΚαλησπέρα, ω τσαταλιασμένοι και αγωνιώντες συνάδελφοι. Λοιπόν, πήρα και εγώ στο γνωστό τηλ και ο κυριούλης, για τους φιλολόγους που ρώτησα μού είπε ό,τι είχε πει και η dina94. Δηλαδή, οι διορισμοί σε μας θα γίνουν από 24μηνο, 30μηνο και ειδικές κατηγορίες. Το Φεβρουάριο – Μάρτιο, λέει, έστειλαν οι φορείς τα κενά τους και με βάση την αναλογία 1/5 προέκυψε το 1000 κάτι. Άρα, του λέω, αυτό ήταν το 1000κάτι της Χριστοφιλοπούλου και λέει ναι. Αυτό, βέβαια, μου λέει, δε σημαίνει ότι επειδή ζήτησαν τόσους θα τους πάρουν κιόλας, γιατί μπορεί να μην εγκριθεί το νούμερο αυτό. Φυσικά δεν ήξερε να μου πει αριθμό και τέλος μού είπε ότι και στους άλλους κλάδους που έχει εξαντληθεί το 60% δεν μπορούν να γίνουν διορισμοί από το 40%. Αυτά τα ολίγα.έτσι που το λές, μόνο 1000 οργανικά κενά προέκυψαν . Και αυτοί που φύγαν... από που φύγαν?