0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο/Η josua έχει ένα θεματάκι-θεματάρα θα έλεγα- με τους δασκάλους...
Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση! Δηλαδή τον στέλνουν όπου λάχει; Κι αν είναι στην αρχή της λίστας θα έχει άραγε ελπίδες για την πρώτη επιλογή; Δύσκολη απόφαση!
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 18, 2012, 05:59:26 pmΠαράθεση από: daizy στις Ιουλίου 18, 2012, 05:27:51 pmΔεν θα ισχύει τίποτα.Δεν θα υπάρχει 40%.Aυτό το ξέρεις σίγουρα ή είναι προσωπική εκτίμηση κι έτσι απλά το πέταξες;Μάλλον δε διάβασες την εγκύκλιο.
Παράθεση από: daizy στις Ιουλίου 18, 2012, 05:27:51 pmΔεν θα ισχύει τίποτα.Δεν θα υπάρχει 40%.Aυτό το ξέρεις σίγουρα ή είναι προσωπική εκτίμηση κι έτσι απλά το πέταξες;
Δεν θα ισχύει τίποτα.Δεν θα υπάρχει 40%.
Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες...
Όλοι παίζουν το παιχνιδάκι τους!
Όσον αφορά την κατηγορία μου που ενοχλεί πολλούς ο 24 μηνο αλλά έχει 3 υπέρ και ένα κατά : 1) Έχει γνωμοδοτήσει το ΝΣΚ υπέρ του
2) Την πρόταση << σύμφωνα με τις ανάγκες >> που είναι η πρόταση που χρησιμοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια για οποιονδήποτε διορισμό στο δημόσιο.
3) Προηγείται σίγουρα του 40 % διοτι το 40 % δεν έχει περάσει διαγωνισμό που καλώς η κακώς είναι κριτήριο διορισμού στο δημόσιο.
Παράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 18, 2012, 11:40:59 pmΔε νομίζω να ισχύει αυτό που λες...πιθανον να κανω λαθος....απλα πουθενα στις προκηρυξεις του 2008 δεν ειδα να υπονοουνται περισσοτερες απο τις προκηρυχθεισες θεσεις.... αν εσυ εχεις δει κατι τετοιο τοτε ειμαι λαθος!
Παράθεση από: troktiko στις Ιουλίου 18, 2012, 09:39:48 pmΌλοι παίζουν το παιχνιδάκι τους!Tο βλέπουμε!Παράθεση Όσον αφορά την κατηγορία μου που ενοχλεί πολλούς ο 24 μηνο αλλά έχει 3 υπέρ και ένα κατά : 1) Έχει γνωμοδοτήσει το ΝΣΚ υπέρ του Η οποία γνωμοδότηση προωθήθηκε από στέλεχος του Υπουργείου του οποίου το παιδί είναι 24μηνήτης. Το Υπουργείο το γνωρίζει αυτό όπως γνωρίζει πως δίνονται αυτές οι αποφάσεις οι οποίες δεν δεσμεύουν κανέναΠαράθεση2) Την πρόταση << σύμφωνα με τις ανάγκες >> που είναι η πρόταση που χρησιμοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια για οποιονδήποτε διορισμό στο δημόσιο.Για δώσε μας ένα παράδειγμα...Παράθεση3) Προηγείται σίγουρα του 40 % διοτι το 40 % δεν έχει περάσει διαγωνισμό που καλώς η κακώς είναι κριτήριο διορισμού στο δημόσιο.Αλήθεια; Σε ποιον νόμο γράφει ακριβώς ότι στους εκπαιδευτικούς είναι κριτήριο η βάση του ΑΣΕΠ; Το 60/40 που είναι ψηφισμένο από την ελληνική βουλή είναι άκυρο;