0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάζοντας τα μηνύματα στη συγκεκριμένη ενότητα ένα είναι το σίγουρο. Ότι κάποιοι αρέσκονται στο να ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον όποιοι μεταφέρουν πληροφορίες θα έπρεπε να είναι παραμένουν συνδεδεμένοι προκειμένου να διευκρινίζουν κάποια σημεία των όσων ισχυρίζονται. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένους χρήστες οι οποίοι μπαίνουν, πετάνε την πληροφορία και εξαφανίζονται βάζοντας όλους τους υπόλοιπους σε μία μάταιη ανάλυση των λεγομένων τους.Λίγος σεβασμός σε όσους αγωνιούν αυτή την περίοδο δε βλάπτει...
Η γνώση να είναι σπουδή που σκοπεύει στην ανθρώπινη καλλιέργεια και όχι ανταλλάξιμο αγαθό που εξασφαλίζει διορισμό. Για να γίνει αυτό δεν αρκεί μια εκπαιδευτική μεταρρυθμιση...Απο τη σημερινη συνεντευξη του Αρβανιτοπουλου στο βημα,'' το πηραμε το μηνυμα,το πηραμε......''
Παράθεση από: anixia στις Αυγούστου 05, 2012, 11:47:00 amΗ γνώση να είναι σπουδή που σκοπεύει στην ανθρώπινη καλλιέργεια και όχι ανταλλάξιμο αγαθό που εξασφαλίζει διορισμό. Για να γίνει αυτό δεν αρκεί μια εκπαιδευτική μεταρρυθμιση...Απο τη σημερινη συνεντευξη του Αρβανιτοπουλου στο βημα,'' το πηραμε το μηνυμα,το πηραμε......'' Ποιο ειναι το μηνυμα του??? Εγω περα απο μπλα- μπλα- μπλα.... αποστειρωμενα λογια υπουργου και "αλλα λογια να αγαπιομαστε" τιποτα αλλο δεν αντιλλαμβανομαι... υπαρχει καποιο βαθυτερο νοημα και δεν το επιασα....?
Εγω σοφια μου δεν εχω καμια αγωνια αν θα διορθστεις η ποσοι θα διοριστουν, με αυτους τους μηδενικυς διορισμους ειναι κοροιδια σκετη.Η αγωνια μου ειναι που δεν υπαρχει ουτε πολιτικη αξιοπρεπεια, ουτε παιδεια ουτε σωστη αντιμετωπιση αυτης της καταστασης απο τον εκπαιδευτικο κοσμο.