0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...ακόμα και αν η πρόλσληψη αναπληρωτή στοιχίζει περισσότερο από την πρόσληψη μόνιμου...
Irenead, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μας ρωτά κανένας πώς θα γίνουν οι διορισμοί! Επίσης, για ποια δικαιοσύνη και για ποια λογική μιλάς στη Χώρα του Παραλόγου και της Αδικίας; Σεβόμενη τους κανονισμούς του forum, το οποίο εκτιμώ, σταματώ εδώ τη συζήτηση προκειμένου να μη γίνει αντιπαράθεση. Προσωπικά, με κάλυψαν απόλυτα οι απόψεις του nickitol και του Στέλιου στην προηγούμενη σελίδα. Το γιατί δε διορίζονται κάποιοι ας ανατρέξουν στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια, στην οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε, στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί σ'αυτή τη χώρα και στην Τρόικα που έχουμε πάνω απ'το κεφάλι μας. Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι φιλόλογοι!
Παράθεση από: sijun στις Αυγούστου 07, 2012, 10:45:58 am...ακόμα και αν η πρόλσληψη αναπληρωτή στοιχίζει περισσότερο από την πρόσληψη μόνιμου...sijun, μάλλον κάνεις λάθος εδώ. Με τα σημερινά δεδομένα (μισθοί, αποζημιώσεις, φορολογία, απαγόρευση 2ης εργασίας, προσλήψεις μετά τις 20 Οκτωβρίου) ο αναπληρωτής κοστίζει λιγότερο ή το ίδιο με έναν μόνιμο. Και κατά την άποψή μου κάνει καλύτερα τη δουλειά του (και επιπλέον σκάει και κολυμπάει).
Αdigoni, επειδή είμαι αρκετά χρόνια μέλος του forum και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχω πολύ καλή μνήμη, θέλω να σου πω ότι αυτό το σενάριο είχε ¨παιχτεί" και πέρυσι αλλά τίποτα τέτοιο δε συνέβη τελικά...Οπότε φΛούδες ελπίδες!!!
Έχει περάσει απ' το μυαλό κανενός ότι μπορεί να κάνουν συμπληρωματικές προσλήψεις με νέα εγύκλιο διορισμών τέλη Σεπτεμβρίου, αν δουν ότι τα κενά είναι τόσο υπέρμετρα, που μπορεί να χρειαστεί να προσλάβουν 20.000 αναπληρωτές και βάλε;Υπόθεση κάνω....Αν υπάρχει χάος στα σχολεία το πρώτο δεκαήμερο από πλευράς κενών, δε θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στο υπουργείο;
Αντι να τσακωνεστε για το ποιοι ειναι πιο ικανοι να διοριστουν δεν αποφασιζουμε φετος να πιεσουμε ολοι για την καταργηση του 3848 και την επιστροφη στο παλιο καθεστως ? Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη στη ζωη μας ? Λεω εγω τωρα ή υπαρχει κανεις που διαφωνει παλι ?