0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστος και με κάθε σεβασμό σε όλους τους συναδέλφους,θάθελα να ρωτήσω κάτι: ενώ η δαμόκλειος σπάθη της εφεδρείας κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις,πιστεύετε οτι πρέπει να συζητάμε αν θα γίνουν διορισμοί ή το πόσοι από εμάς θα βγουμε στη εφεδρεία αν εφαρμοστεί???Τροφή για σκέψη...
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 08, 2012, 02:07:18 pmΣτις ειδικές κατηγορίες επιτρέπεται αίτηση μόνιμου διορισμού σε φιλόλογους, μαθηματικούς, φυσικούς & βιολόγους.Ε δε θα βγει και Σεπτέμβριο η γενική εγκύκλιος διορισμών SOFI1981. Μέσα στον Αύγουστο σίγουρα θα βγει.Αφού είπαν οι συνάδελφοι ότι έχουν στόχο να την βγάλουν στις 13/8 Δευτέρα, ευελπιστώ ότι αν δε βγει Τρίτη(Τετάρτη είναι Δεκαπενταύγουστος) πρέπει να έχει βγει Πέμπτη - Παρασκευή πριν τελειώσει εκείνη η βδομάδα.Δεν έχω πληροφορίες. Αυτά είναι προσωπικά συμπεράσματα από όσα διαβάζω στο φόρουμ. Πέρυσι είχε βγει στις 17/8, δηλαδή δύο μέρες μετά το δεκαπενταύγουστο.Ρώτησα και σε άλλο topic ,αν ξέρει κάποιος, ας μου απαντήσει:Για να βγει η εγκύκλιος των μόνιμων πρέπει να λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών για την Ειδική Αγωγή?Ποιοι συνάδελφοι είπαν για 13/8?
Στις ειδικές κατηγορίες επιτρέπεται αίτηση μόνιμου διορισμού σε φιλόλογους, μαθηματικούς, φυσικούς & βιολόγους.Ε δε θα βγει και Σεπτέμβριο η γενική εγκύκλιος διορισμών SOFI1981. Μέσα στον Αύγουστο σίγουρα θα βγει.Αφού είπαν οι συνάδελφοι ότι έχουν στόχο να την βγάλουν στις 13/8 Δευτέρα, ευελπιστώ ότι αν δε βγει Τρίτη(Τετάρτη είναι Δεκαπενταύγουστος) πρέπει να έχει βγει Πέμπτη - Παρασκευή πριν τελειώσει εκείνη η βδομάδα.Δεν έχω πληροφορίες. Αυτά είναι προσωπικά συμπεράσματα από όσα διαβάζω στο φόρουμ. Πέρυσι είχε βγει στις 17/8, δηλαδή δύο μέρες μετά το δεκαπενταύγουστο.
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 08, 2012, 03:31:42 pmΧωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστος και με κάθε σεβασμό σε όλους τους συναδέλφους,θάθελα να ρωτήσω κάτι: ενώ η δαμόκλειος σπάθη της εφεδρείας κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις,πιστεύετε οτι πρέπει να συζητάμε αν θα γίνουν διορισμοί ή το πόσοι από εμάς θα βγουμε στη εφεδρεία αν εφαρμοστεί???Τροφή για σκέψη...Εμένα πάλι μου μοιάζει όλο αυτό που λες σαν εκείνους που όταν καταφέρνουν να μπούνε σε ένα γεμάτο λεωφορείο στριμώχνοντας τους άλλους, φωνάζουν σε επόμενες στάσεις ότι δε χωράνε να μπούνε άλλοι.Τροφή για σκέψη...Όσοι έχουμε κόψει εισιτήριο από το 2009 για να μονιμοποιηθούμε πρέπει να μείνουμε αδιόριστοι και να βγάλουμε από το μυαλό μας το διορισμό, επειδή ακούγεται ότι μπορεί να εφαρμοστεί η εφεδρεία;Ένας από τους 400 αδιόριστους ασεπίτες!
Συμφωνα με την εγκυκλιο ειδικες κατηγοριες θα παρει μονο Φιλολογους, Μαθηματικους Φυσικους και
Συνήθως βγαίνει στο τέλος της εβδομάδας ώστε μέσα στις 3 εργάσιμες να περιλαμβάνεται και ένα Σαββατοκύριακο.Αν είναι και κάποιος διακοπές εκείνη την εβδομάδα μέχρι Κυριακή, να προλάβει τη Δευτέρα βρε παιδί...