0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι δεν έχουν πολλές υποχρεώσεις (ειδικά οικογενειακές), μπορούν σχετικά άνετα να πάνε και μακρυά.Οι υπόλοιποι τα ζυγίζουν και ό,τι τους συμφέρει καλύτερα. Στην τελικά, όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν (όσο υπάρχουν δηλαδή) και άλλες δουλειές. Δεν είναι όλα εκπαίδευση και δημόσιο...
... Απόσταγμα σοφίας προερχόμενο από το μάθημα του... παθήματος.
+++++Μόνο το πάθημα γίνεται μάθημα (δυστυχως)
Εγώ ξέρω πάντως ότι με μαστερ, 940 νομίζ καθαρά στο χέρι θα παίρνω.
Εγώ ξέρω πάντως ότι με μαστερ, 940 νομίζ καθαρά στο χέρι θα παίρνω. Ε εννοείται ότι κανείς μέχρι τώρα ιδιώτης δεν μου έδινε ούτε 900, μάλιστα δεν τολμούσες να αναφέρεις καν αυτό το πόσο, άρα ναι αξίζει με χίλια να πάω, μιας και δεν έχω οικογένεια. Και εννοείται όπου να ναι. Συγνώμη μια χαρά φτάνουν τα 900 ευρουλάκια. Σου περισεύουν και 500 ευρώ το μήνα για έξοδα προσωπικά, εαν είσαι των πλουσίων επιλογών καλά να πάθει κάποιος. Ξέρω άτομα που ακόμα και με 1250 ευρώ σε ερημοχώρι, δεν μπορούσαν να αντιπεξέλθουν. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, το έχω πραγματικά απορία: εφόσον κανείς σας δεν θέλει να πάει αναπληρωτής και όλοι έχετε παράπονα, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΙΤΗΣΗ, αφού μπορείτε και αλλού να βρείτε δουλειά με πολύ καλύτερα χρήματα;; Άνθρωποι που είναι σίγουροι όρι μπορούν να βρουν δουλείες με καλά χρήματα και να τους ικανοποιεί, δεν μπαίνουν καν στο κόπο να κοιτάξουν το αναπληρωτηλίκι, κάνουν άλλες επιλογές. Mπορείτε να μου λύσετε αυτή την απορία;;
επειδή λοιπόν στην ελλάδα υπάρχουν δουλειές τελικά και μάλλον οι δείκτες ανεργίας είναι ψευτικοί και επειδή πλέον καμία επιχείρηση εκεί έξω δεν απολύει,
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:16:32 amΕγώ ξέρω πάντως ότι με μαστερ, 940 νομίζ καθαρά στο χέρι θα παίρνω. 940 ευρώ καθαρά; Είσαι τόσο σίγουρος; Εμείς μόνιμοι είμαστε με παιδιά και τα 800 ευρώ με το ζόρι τα παίρνουμε! Και στο μέλλον βλέπουμε, αν θα τα παίρνουμε κι αυτά!