0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μιλούσα για μικρού κυβισμού αυτοκίνητα. Ξέρω δύο περιπτώσεις μετατροπής για 1600 cc και 1800 cc.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 29, 2012, 01:02:21 amΔε μιλούσα για μικρού κυβισμού αυτοκίνητα. Ξέρω δύο περιπτώσεις μετατροπής για 1600 cc και 1800 cc.πως γινεται αυτό; ; ειναι ασφαλές; υπάρχει μόνο βορεια Ελλαδα;
Το thread δεν λέγεται: "Να πάω ή να μην πάω αναπληρωτής;"αλλά αν αξίζει τελικά η αναπλήρωση, με στοιχεία που παραθέτει ο κάθε ένας από εμάς.Για αυτό θεωρώ χρήσιμες τις αναφορές για αμοιβές,κόστος ζωής,μεταφορικά,κ.λ.π.Περσι κάποιος Θεσσαλονικιός συνάδελφος βρέθηκε με 8 ώρες ΑΜΩ στην Κρήτη,επειδή είχε παντελή άγνοια..
παιδια ηρεμηστε βαρεθηκα να διαβαζω ασχετα πραγματα.Οποιος δεν θελει και νομιζει οτι δεν αξιζει ας μην παει ,αλλα φτανει αυτη η κουβεντα χωρις νοημα.Κριμα και για το φορουμ
Το thread δεν λέγεται: "Να πάω ή να μην πάω αναπληρωτής;"αλλά αν αξίζει τελικά η αναπλήρωση, με στοιχεία που παραθέτει ο κάθε ένας από εμάς.
Προτείνω την αγορά αυτοκινούμενου τροχόσπιτου (φυσικά μεταχειρισμένου), και παρκάρισμα έξω από το σχολείο...Όσον αφορά τον ΑΜΩ στην Κρήτη, απαντώ με το Κρητικό... λαγός τη φτέρη εκούναγε, κακό της κεφαλής του...Όταν έχεις παντελή άγνοια για τους κανόνες της δουλειάς και την ίδια τη δουλειά που πρόκειται να κάνεις, τότε καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο...
Παράθεση από: porcupinetree στις Ιουλίου 29, 2012, 01:00:50 pmΠροτείνω την αγορά αυτοκινούμενου τροχόσπιτου (φυσικά μεταχειρισμένου), και παρκάρισμα έξω από το σχολείο...Όσον αφορά τον ΑΜΩ στην Κρήτη, απαντώ με το Κρητικό... λαγός τη φτέρη εκούναγε, κακό της κεφαλής του...Όταν έχεις παντελή άγνοια για τους κανόνες της δουλειάς και την ίδια τη δουλειά που πρόκειται να κάνεις, τότε καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο... Απολύτως σεβαστή και αυτη η αποψη. Υπαρχει δοση αληθειας στα λεγομενα του συναδελφου.
Προσωπικά περισσότερο με προβλημάτισε που μία πλειοψηφία αντί να διαβάσει την εγκύκλιο αναπληρωτών συνεχώς ρωτούσε τα αυτονόητα, παρά το εν λόγω θέμα.
(ως απλό μέλος) εδώ θα διαφωνίσω.Πέραν από την (δίκαια ή άδικη) γκρίνια για πράγματα (ενδεχομένως) άσχετα με την ίδια την εργασία (βενζίνες, μετακινήσεις, ενοίκια, λογαρισμοί, κλπ) το υπογραμμισμένο, σημαίνει (όπως το εκλαμβάνω) ότι: "αφού γκρινιάζετε για ασήμαντα και άσχετα, σημαίνει ότι δεν ξέρετε να κάνετε την δουλειά σας".Ποιά είναι η δουλειά του αναπληρωτή; Να διδάσκει. Επειδή γκρινιάζω για βενζίνες, μετακινήσεις, ενοίκια, λογαρισμοί, κλπ έχω άγνοια για την διδασκαλία; Δεν είμαι καλός δάσκαλος δηλαδή;Εκτός αν το μαθηματικό μου μυαλό (λέμε τώρα) με οδηγεί σε λάθος δρόμο