0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ευχαριστω πολυ!!μπορω να σ πω οτι των ιαννινων ειναι πολλη περισσοτερη η υλη,οπου εχω αγρασει τα βιβλια και εδωσα γυρω στα 200 με 250 ε!!!!"Κωδικός
βεβαια τα βιβλια ποτε δεν πανε χαμενα οποτε και τα λεφτα...αλλα κ ανεργη ειμαι κ ντερπομαι να ζητησω παλι απο γονεις θα μ δωσουν φυσικα αλλα.............
εχεισ δικιο!και εκτοσ αυτου εχω ηδη βγαλει αρκετη υλη...να σε ρωτησω και κατι αλλο? στην ανακοινωση δεν λενε ποσα ατομα θα παρουν λες αν παρω στην γραμματεια να μ πουν?αν το σηκωσουν φυσικα....
Παράθεση από: anastasiab στις Αυγούστου 18, 2010, 04:00:39 pmεχεισ δικιο!και εκτοσ αυτου εχω ηδη βγαλει αρκετη υλη...να σε ρωτησω και κατι αλλο? στην ανακοινωση δεν λενε ποσα ατομα θα παρουν λες αν παρω στην γραμματεια να μ πουν?αν το σηκωσουν φυσικα.... Τηλεφωνικά θα μάθεις. Αν και εσένα δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει ιδαίτερα το πόσους θα πάρει. Κάνε εσυ οτι καλύτερο μπορείς
Παράθεση από: vasp στις Αυγούστου 18, 2010, 04:07:42 pmΠαράθεση από: anastasiab στις Αυγούστου 18, 2010, 04:00:39 pmεχεισ δικιο!και εκτοσ αυτου εχω ηδη βγαλει αρκετη υλη...να σε ρωτησω και κατι αλλο? στην ανακοινωση δεν λενε ποσα ατομα θα παρουν λες αν παρω στην γραμματεια να μ πουν?αν το σηκωσουν φυσικα.... Τηλεφωνικά θα μάθεις. Αν και εσένα δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει ιδαίτερα το πόσους θα πάρει. Κάνε εσυ οτι καλύτερο μπορείς αντε να δουμε!!!εσυ ειπες εχεις δωσει για μεταπτυχιακο στα γιαννενα??τι εχεις τελειωσει???
Ειμαι απο πατρα και πηγα στο τει και ρωτησα κ μου εδωσαν την υλη η οποια ειναι τεραααααααασιτα!!!!!!παιρνουν 3-4 ατομα και πολλες φορες ουτε και αυτα γιατι κανεις δεν γραφει καλα:(