*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60043 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
angiePE06
Επαγγελματική δε μπορεί να θεωρηθεί οποιαδήποτε διδακτική προϋπηρεσία.
Επαγγελματική συνήθως μπορούν να δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί τεχνικών μαθημάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:40:01 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
marion,
Το πόσες ώρες θα σου δώσουν δεν μπορούμε να το ξέρουμε, εξαρτάται από το πόσες ώρες έχουν διαθέσιμες και από τη σειρά που θα έχεις στους πίνακες που θα καταρτιστούν. Δεν πληρωνόμαστε σε μηνιαία βάση, διότι προσλμβανόμαστε με σύμβαση ωρομισθίου. Είναι 15
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:40:46 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Σ' ευχαριστώ πολύ Lasid για την άμεση απάντηση.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:39:26 pm από newseditor »
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Το έντυπο αίτησης θέλει ημερομηνία πρόσληψης και ημερομηνία απόλυσης. Μετά έχει μια στήλη που λέει ώρες και λογικά πρέπει να τη συμπληρώσεις εσύ. Κάνε την αναγωγή με βάση τα παρακάτω.
1 μήνας = 87,5 ώρες.
1 μήνας = 25 μέρες.
1 μέρα = 3,5 ώρες.

Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα. Μιλάμε αναιρούν νόμους ή κάνουν ότι τους αναιρούν τελείως αυθαίρετα. Αναφέρουν μάλιστα το εξής για τις βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας σε σχολεία:

"Οι συνολικές ώρες διδασκαλίας στα μαθήματα της ειδικότητας του βασικού πτυχίου στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται στη βεβαίωση ή προκειμένου για αναπληρωτές το εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας τους."

Και εγώ ρωτάω τους ηλίθιους: δούλεψα ως αναπληρωτής. Πως είναι δυνατόν να μου γράφει η βεβαίωση το εβδομαδιάιο ωράριο διδκασκαλίας, αφού ρε ηλίθιοι δεν πληρωνόμουν με βάση την εβδομάδα, αλλά με βάση σύμβασης ορισμένου χρόνου.  Πως είναι δυνατόν να απειλούν ότι θα μου απορρίψουν την αίτηση όταν ξέρουν ή μάλλον δεν ξέρουν την τύφλα τους, ότι καμία Δευετροβάθμια δεν μπορεί να μου χορηγήσει τέτοια βεβαίωση που να γράφει το εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας ή τελοσπάντων καμιά Δευτεροβάυμια δεν έχει όρεξη να μπει στο τρυπάκι να ψάχνει πόσες ώρες δούλευα ή ακόμα πιο πολύ τα σχολεία.
Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει πε΄ρυσι με τα ΣΔΕ. Το αποτέλεσμα ήταν ότι επειδή πάλι καμία Δευτεροβάθμια δεν μπορούσε να μου δώσει τέτοιου είδους βεβαίωση και όλες έβριζαν τους προσιταμένους των ΣΔΕ ως ανίκανους, στο τέλος έκαναν τα ΣΔΕ αναγκαστικά αναγωγή με βάση το νόμο, όπως αυτή την αναγωγή που μου ανέφερε ο συνάδελφος Lasid.
Το θέμα είναι ότι εδώ απειλούν ξεκάθαρα ότι θα απορριφθεί η αίτηση αν δεν γράφει τις ώρες !!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΑΝΟΗΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

επίσης να ρωτήσω κάτι: οι ειδικότητες σε κάθε μία ΕΠΑΣ αντιστοιχούν σε ένα άτομο ή μπορεί να πάρουν και περισσότερους από έναν;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:39:00 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος angiePE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Lasid
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κοινώς καμία ελπίδα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:41:27 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ

Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα. Μιλάμε αναιρούν νόμους ή κάνουν ότι τους αναιρούν τελείως αυθαίρετα. Αναφέρουν μάλιστα το εξής για τις βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας σε σχολεία:

"Οι συνολικές ώρες διδασκαλίας στα μαθήματα της ειδικότητας του βασικού πτυχίου στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται στη βεβαίωση ή προκειμένου για αναπληρωτές το εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας τους."

Πως είναι δυνατόν να μου γράφει η βεβαίωση το εβδομαδιάιο ωράριο διδκασκαλίας, αφού δεν πληρωνόμουν με βάση την εβδομάδα, αλλά με βάση σύμβασης ορισμένου χρόνου.  Πως είναι δυνατόν να απειλούν ότι θα μου απορρίψουν την αίτηση όταν ξέρουν ή μάλλον δεν ξέρουν την τύφλα τους, ότι καμία Δευετροβάθμια δεν μπορεί να μου χορηγήσει τέτοια βεβαίωση που να γράφει το εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας ή τελοσπάντων καμιά Δευτεροβάυμια δεν έχει όρεξη να μπει στο τρυπάκι να ψάχνει πόσες ώρες δούλευα ή ακόμα πιο πολύ τα σχολεία.
Το θέμα είναι ότι εδώ απειλούν ξεκάθαρα ότι θα απορριφθεί η αίτηση αν δεν γράφει τις ώρες !!!!!!!

Οι ειδικότητες σε κάθε μία ΕΠΑΣ αντιστοιχούν σε ένα άτομο ή μπορεί να πάρουν και περισσότερους από έναν;
Όταν λέει για τους αναπληρωτές να αναφερθούν οι ώρες που είχαν εβδομαδιαίως προφανώς εννοεί αν είχες 21 και ήσουν ΑΚΩ ή αν είχες κάτω από 16 και ήσουν ΑΜΩ. Τι να κάνουμε στον ΟΑΕΔ προσλαμβάνεσαι ως ωρομίσθιος και για αυτό ζητάνε την προϋπηρεσία σε ώρες.

Δε χρειάζεται να σου χορηγήσουν καμιά βεβαίωση προϋπηρεσίας από τη δευτεροβάθμια τροποποιημένη σε ώρες.
Απλά βάλε μέσα στην αίτησή σου τις βεβαιώσεις που έχεις ήδη και γράφουν μήνες / μέρες και κάνε μόνος σου την αναγωγή σε ώρες. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πουθενά δε λέει ότι θα απορριφθεί η αίτησή σου. Κάνω αιτήσεις στον ΟΑΕΔ τα τελευταία 10 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σαν αυτό που λες, ούτε σε μένα, ούτε σε άλλους συναδέλφους.

Όπου ζητάνε μια ειδικότητα μπορεί να χρειάζονται και πάνω από έναν εκπαιδευτικό αυτής της ειδικότητας.
Παίζει ρόλο πόσες ώρες τους περισσεύουν... Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μην τρελαίνεσαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:38:33 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος katia_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
μια τελευταία ερώτηση (αν είχαμε κάνει και πέρυσι χαρτιά)εκεί που λέει διδακτική-επαγγελματική εμπειρία θα γράψουμε μόνο την καινούργια 11-12 ή όση έχουμε απο όλα τα χρόνια θα τα γράψουμε?και απλα δεν θα στείλουμε τα χαρτια τα παλιά?

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Κάτια θα βάλεις μόνο τα καινούρια χαρτιά και φυσικά θα γράψεις μόνο τις καινούριες προϋπηρεσίας!

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όταν λέει για τους αναπληρωτές να αναφερθούν οι ώρες που είχαν εβδομαδιαίως προφανώς εννοεί αν είχες 21 και ήσουν ΑΚΩ ή αν είχες κάτω από 16 και ήσουν ΑΜΩ. Τι να κάνουμε στον ΟΑΕΔ προσλαμβάνεσαι ως ωρομίσθιος και για αυτό ζητάνε την προϋπηρεσία σε ώρες.

Δε χρειάζεται να σου χορηγήσουν καμιά βεβαίωση προϋπηρεσίας από τη δευτεροβάθμια τροποποιημένη σε ώρες.
Απλά βάλε μέσα στην αίτησή σου τις βεβαιώσεις που έχεις ήδη και γράφουν μήνες / μέρες και κάνε μόνος σου την αναγωγή σε ώρες. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πουθενά δε λέει ότι θα απορριφθεί η αίτησή σου. Κάνω αιτήσεις στον ΟΑΕΔ τα τελευταία 10 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σαν αυτό που λες, ούτε σε μένα, ούτε σε άλλους συναδέλφους.

Όπου ζητάνε μια ειδικότητα μπορεί να χρειάζονται και πάνω από έναν εκπαιδευτικό αυτής της ειδικότητας.
Παίζει ρόλο πόσες ώρες τους περισσεύουν... Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μην τρελαίνεσαι.

ευχαριστώ για τις άμεσες και διευκρινιστικές απαντήσεις. Εγώ ήμουν ΑΚΩ, αλλά η βεβαίωση αυτό δεν το γράφει. Υποθέτω είναι αυτονόητο και το γράφει μόνο στους ΑΜΩ;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 09:37:59 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Παρακαλώ Φοίβο. Δεν ξέρω τι γράφει στη βεβαίωση των ΑΜΩ. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βάλεις τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που έχεις ήδη σε μήνες / μέρες, έχοντας κάνει τη μετατροπή σε ώρες!

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ξέρει κανείς φέτος αν θα ισχύσει το ίδιο ποσό χρημάτων με πέρυσι.

Ισχύει ότι δίνουν 21 ώρες με 12,5 ευρώ καθαρά;; Mπορεί να δώσουν 21 ώρες και σε 3 οι περισσότερους που είναι πρώτοι;;

Έχει κανείς υπόψη αν υπάρχουν μειώσεις από πέρυσι;

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
ΟΙ σχολές αυτές είναι απογευματινες ή πρωινές;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Μέχρι τώρα δεν είχαμε καμιά μείωση στο ωρομίσθιο. Απλά λόγω της μείωσης του αφορολόγητου των 12.000

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
ΟΙ σχολές αυτές είναι απογευματινες ή πρωινές;
Είναι και πρωινές και απογευματινές, επειδή κάθε τμήμα έχει ένα πρωινό μάθημα την εβδομάδα.
Εκείνη τη μέρα τα παιδιά δεν εργάζονται. Σε μικρές ΕΠΑΣ συνήθως όλα τα τμήματα έχουν το πρωινό τους την Παρασκευή. Σε μεγάλες ΕΠΑΣ κάνουν το πρόγραμμα ώστε μερικά τμήματα κάθε μέρα να είναι πρωινά.

Δηλαδή κάθε εκπαιδευτικός πρέπει να έχει υπόψη του ότι μπορεί να έχει και ένα πρωινό την εβδομάδα.
Ωστόσο, κυρίως τα μαθήματα γίνονται απογεύματα, επειδή οι μαθητές το πρωί εργάζονται!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2012, 02:59:13 pm από Lasid »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144