0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έντυπο αίτησης θέλει ημερομηνία πρόσληψης και ημερομηνία απόλυσης. Μετά έχει μια στήλη που λέει ώρες και λογικά πρέπει να τη συμπληρώσεις εσύ. Κάνε την αναγωγή με βάση τα παρακάτω.1 μήνας = 87,5 ώρες.1 μήνας = 25 μέρες.1 μέρα = 3,5 ώρες.
Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα. Μιλάμε αναιρούν νόμους ή κάνουν ότι τους αναιρούν τελείως αυθαίρετα. Αναφέρουν μάλιστα το εξής για τις βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας σε σχολεία:"Οι συνολικές ώρες διδασκαλίας στα μαθήματα της ειδικότητας του βασικού πτυχίου στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται στη βεβαίωση ή προκειμένου για αναπληρωτές το εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας τους."Πως είναι δυνατόν να μου γράφει η βεβαίωση το εβδομαδιάιο ωράριο διδκασκαλίας, αφού δεν πληρωνόμουν με βάση την εβδομάδα, αλλά με βάση σύμβασης ορισμένου χρόνου. Πως είναι δυνατόν να απειλούν ότι θα μου απορρίψουν την αίτηση όταν ξέρουν ή μάλλον δεν ξέρουν την τύφλα τους, ότι καμία Δευετροβάθμια δεν μπορεί να μου χορηγήσει τέτοια βεβαίωση που να γράφει το εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας ή τελοσπάντων καμιά Δευτεροβάυμια δεν έχει όρεξη να μπει στο τρυπάκι να ψάχνει πόσες ώρες δούλευα ή ακόμα πιο πολύ τα σχολεία. Το θέμα είναι ότι εδώ απειλούν ξεκάθαρα ότι θα απορριφθεί η αίτηση αν δεν γράφει τις ώρες !!!!!!!Οι ειδικότητες σε κάθε μία ΕΠΑΣ αντιστοιχούν σε ένα άτομο ή μπορεί να πάρουν και περισσότερους από έναν;
Όταν λέει για τους αναπληρωτές να αναφερθούν οι ώρες που είχαν εβδομαδιαίως προφανώς εννοεί αν είχες 21 και ήσουν ΑΚΩ ή αν είχες κάτω από 16 και ήσουν ΑΜΩ. Τι να κάνουμε στον ΟΑΕΔ προσλαμβάνεσαι ως ωρομίσθιος και για αυτό ζητάνε την προϋπηρεσία σε ώρες.Δε χρειάζεται να σου χορηγήσουν καμιά βεβαίωση προϋπηρεσίας από τη δευτεροβάθμια τροποποιημένη σε ώρες.Απλά βάλε μέσα στην αίτησή σου τις βεβαιώσεις που έχεις ήδη και γράφουν μήνες / μέρες και κάνε μόνος σου την αναγωγή σε ώρες. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πουθενά δε λέει ότι θα απορριφθεί η αίτησή σου. Κάνω αιτήσεις στον ΟΑΕΔ τα τελευταία 10 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σαν αυτό που λες, ούτε σε μένα, ούτε σε άλλους συναδέλφους.Όπου ζητάνε μια ειδικότητα μπορεί να χρειάζονται και πάνω από έναν εκπαιδευτικό αυτής της ειδικότητας.Παίζει ρόλο πόσες ώρες τους περισσεύουν... Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μην τρελαίνεσαι.
ΟΙ σχολές αυτές είναι απογευματινες ή πρωινές;