*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60384 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
και συνεχίζω: για  να μετρήσει η προυπηρεσία στους ελευθ επαγγελματίες πρέπει το εισόδημα να είναι  πάνω του αφορολογήτου κάθε οικονομικού έτους;;;;;
και έβλεπες τους δημ υπαλ. να κάνουν μάθημα με ένα εισόδημα άνω της τάξεως 15.000!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
και ρωτάω: άραγε πόσο ηθική υπάρχει όταν βλέπουμε δημ. υπαλ. να διδάσκουν στον ΟΑΕΔ; γιατί να τους δίνεται η δυνατότητά αυτή;
Οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι θα πάρουν ώρες στον ΟΑΕΔ, μόνο αν έχουν πάρει όλοι οι υπόλοιποι. Προσωπικά δεν ξέρω καμιά ΕΠΑΣ, στην οποία είχε τελειώσει η λίστα με όλους τους άλλους και τελικά αναγκάστηκαν να προσλάβουν δημόσιο υπάλληλο ή συνταξιούχο!
και συνεχίζω: για  να μετρήσει η προυπηρεσία στους ελευθ επαγγελματίες πρέπει το εισόδημα να είναι  πάνω του αφορολογήτου κάθε οικονομικού έτους;;;;;  και έβλεπες τους δημ υπαλ. να κάνουν μάθημα με ένα εισόδημα άνω της τάξεως 15.000!!!!
και επαναλαμβάνω: σε ποια ΕΠΑΣ το είδες αυτό Julia; Εγώ δεν το έχω δει ποτέ!
Ναι, υπάρχει αυτή η ασφαλιστική δικλείδα των 5.000 τουλάχιστον για να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία του ελεύθερου επαγγελματία. Ίσως γιατί το κράτος θέλει και να εισπράξει κάτι από τον ΕΕ, για να του προσμετρήσει την προϋπηρεσία, εφόσον κάποιοι βγάζουν πολλά και δηλώνουν κάτω από το αφορολόγητο.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Πήραν γνωστό μου και μαλισταν τον πίεζαν ότι πρέπει ν'απαντησει και να υπογραψει μέχρι τη Δευτέρα! Όχι στη

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Εντάξει το ότι γίνεται αγιασμός σήμερα, δε σημαίνει ότι αρχίζουν...
Αν δεν προσληφθούν οι ωρομίσθιοι αρχές Οκτώβρη τα μαθήματα δε γίνονται κανονικά!

Σου άφησαν 3 μέρες, επειδή υπάρχει αρκετό περιθώριο μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις.
Κάνε την υπεύθυνη δήλωση catwoman, για να προχωρήσουν στον επόμενο που περιμένει να δουλέψει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
εχω ενημερωσει απο το πρωι, και θα παω το συντομοτερο...

Αποσυνδεδεμένος erien

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εντάξει το ότι γίνεται αγιασμός σήμερα, δε σημαίνει ότι αρχίζουν...
Αν δεν προσληφθούν οι ωρομίσθιοι αρχές Οκτώβρη τα μαθήματα δε γίνονται κανονικά!

Σου άφησαν 3 μέρες, επειδή υπάρχει αρκετό περιθώριο μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις.
Κάνε την υπεύθυνη δήλωση catwoman, για να προχωρήσουν στον επόμενο που περιμένει να δουλέψει!
γνωρίζετε αν εχουν αρχίσει να καλούν στην αθηνα??
ευχαριστω..

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Καλωσήρθες στο pde erien.

Στη Μακεδονία και στη Ανατολική Μακεδονία Θράκη έχουν αρχίσει να καλούν. Προφανώς και θα καλούν και σε άλλες περιφέρειες (πιθανώς και στην Αθήνα) αλλά ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος συνάδελφος από τα νότια!

Αποσυνδεδεμένος tsdl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
εχω μια απορια
φετος, σύμφωνα με την διοικηση εγκριθηκαν μόνο 1200 συμβάσεις για ωρομισθίους.
αφού θέλουν να μειώσουν τους ωρομίσθιους γιατί φέτος (σύμφωνα με διευθυντες σχολών) δεν υπάρχει ο περιορισμός πως για να καλέσεις τον επόμενο πρέπει να πάρει πλήρες ωραριο ο προηγούμενος;;;
ηδη σε επασ εμαθα πως καλούν χωρίς να δίνουν πλήρες , ούτε καν στον πρώτο και μοιράζουν τις ώρες σε 4 με 5 άτομα, βασιζόμενοι πως φέτος δεν υποχρεούνται να δίνουν πλήρες ωράριο.....
εχει καποια λογική αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Αυτό που γράφεις δεν το έχει πει κανείς άλλος μέχρι τώρα φέτος. Ούτε έχω υπόψη μου κάτι σχετικό που λέει ότι αν έχει 20 ώρες διαθέσιμες σε μια ειδικότητα μπορεί να τις μοιράσει σε 2 δεκάωρα ή σε 4 πεντάωρα.

Κι εγώ θεωρώ δεδομένο ότι ο ΟΑΕΔ θέλει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερους ωρομίσθιους. Έτσι μειώνει το μισθολογικό κόστος (λιγότερα ένσημα) και έχει να βγάλει μισθοδοσία για πολύ λιγότερα άτομα!

Σε ποια ΕΠΑΣ συμβαίνει αυτό το μοίρασμα σε 4-5 άτομα;

Αποσυνδεδεμένος tsdl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σε κάποιες ΕΠΑΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ καλούν κόσμο χωρίς να δίνουν πλήρες ωραριο στον πρώτο, ενώ μπορούν, και μοιράζουν τις ώρες σε περισσοτερους καθηγητές χρησιμοποιώντας την δικαιολογία πως φέτος δεν είναι υποχρεωτικό πως για να πάνε στον επόμενο πρέπει να συμπληρώσει ωράριο ο πρώτος(όπως γινόταν πέρσυ σύμφωνα με χαρτί που τους είχε έρθει)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 10:18:54 pm από tsdl »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Πάρτε τηλέφωνο στη διοίκηση στον Άλιμο για να το επιβεβαιώσουν ή για να τους πούνε να δίνουν πλήρες ωράριο στον πρώτο και μετά να προχωράνε στον επόμενο. Κανείς συνάδελφος, επαναλαμβάνω, μέχρι τώρα δεν έχει πει ότι συμβαίνει αυτό αλλού! Παρακαλώ αν κάποιος συνάδελφος το έχει παρατηρήσει και σε άλλες ΕΠΑΣ να μας ενημερώσει.

Αποσυνδεδεμένος maraki_

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
γνωριζει καποιος αν στους ωρομισθιους πληρωνεται το μεταπτυχιακο ή οικογενειακη κατασταση π.χ. παιδια, ή ειναι στανταρ το ωρομισθιο?

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Δεν πληρώνεται τίποτε από αυτά. Αυτά μόνο μοριοδοτούνται στην προκήρυξη. Το ωρομίσθιο είναι ίδιο για όλους.

Αποσυνδεδεμένος maraki_

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
πριν δυο χρονια που ειχα δουλεψει σε επας νομιζω οτι το μεταπτυχιακο αναγνωριζοταν...παντα ετσι ηταν δηλ?στο υπουργειο παιδειας αναγνωριζεται παντως το μεταπτυχιακο κτλ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182735
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)