0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ Lasid, ή ίδια η διευθύντρια μου έδειξε τον πίνακα με τα μαθήματα, στην ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Δ.Ε) έχει 3 μαθήματα τα οποία τα πέρνουν ως πρώτη ανάθεση απόφοιτοι Δ.Ε, παρολαυτα η διευθύντρια επιμένει να προσλάβει δεύτερο οικονομολόγο με λιγότερα μόρια, και να του δώσει τα μαθήματα της ειδικότητας Δ.Ε, ως δεύτερη ανάθεση, παρακάπτωντας την πρώτη του πίνακα των ΔΕ και δίνοντας επιπλέον και ώρες πληροφορικής στον οικονομολόγο, χωρίς να έχουν ζητήσει οικονομολόγους με γνώσεις Η/Υ!!!!. Νομίζω ότι είναι κλασική περίπτωση ευνοικής μεταχείρησης στο συγκεκριμένο άτομο
Έχω κάνει ήδη ένα τηλέφωνο στην περιφερειακή διεύθυνση και περιμένω να πάρω τηλ και κάτω, εχθές πήγα και σε φίλο δικηγόρο, γενικά επειδή δεν έχω να χάσω τίποτα και επειδή δεν μου άρεσαν καθόλου οι δικαιολογίες τους έχω σκοπό να το ψάξω όσο μπορώ και να δούμε τι θα βγεί.....Μια ερώτηση οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ υπάγονται στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμίας ;
Κανονικά δεν πρέπει να μας δώσουν χαρτί ανάληψης υπηρεσίας για να μπορέσουμε να διακόψουμε έγκαιρα τον ΟΑΕΔ; και γενικά χαρτί που να τους δεσμεύει απέναντι μας;Τις προηγούμενες χρονιές σας δίναν τετοιο χαρτί; Στην ΕΠΑΣ που δουλεύω αυτό το χαρτί μας το δίναν μετά απο 20 μέρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τους μήνες ανεργίας που μας είχαν εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (και δεν λάβαμε λόγω έναρξης δουλειας) μετά την απόλυση μας από τις σχολές(στην περίπτωση που δεν εγκριθεί νέο ταμείο ανεργίας)
Οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ δεν υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας.Αν είσαι σίγουρος ότι αυτά τα μαθήματα δεν είναι πρώτη επιλογή και για τον άλλο συνάδελφο, προχώρα και ενημέρωσέ μας τι θα γίνει. Σε ποια τάξη διδάσκονται αυτά τα μαθήματα;
τις προηγούμενες χρονιές σας δίναν τετοιο χαρτί;στην επασ που δουλεύω αυτό το χαρτί μας το δίναν μετά απο 20 μέρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τους μήνες ανεργίας που μας είχαν εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (και δεν λάβαμε λόγω έναρξης δουλειας) μετά την απόλυση μας από τις σχολές(στην περίπτωση που δεν εγκριθεί νέο ταμείο ανεργίας)
Παράθεση από: tsdl στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 09:36:20 amτις προηγούμενες χρονιές σας δίναν τετοιο χαρτί;στην επασ που δουλεύω αυτό το χαρτί μας το δίναν μετά απο 20 μέρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τους μήνες ανεργίας που μας είχαν εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (και δεν λάβαμε λόγω έναρξης δουλειας) μετά την απόλυση μας από τις σχολές(στην περίπτωση που δεν εγκριθεί νέο ταμείο ανεργίας)μπορείς να το εξηγήσεις αυτό λίγο περισσότερο; αν πας το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας μετά από 20 μέρες, ας έχεις υπόλοιπο μηνών επιδότησης ανεργίας, χάνεις τους υπόλοιπους μήνες επιδότησης όταν ξαναμείνεις άνεργος (αν δεν δικαιούσαι καινούριο) ;