*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60341 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • πε 17.02
    • Προφίλ
Lasid μην νομιζεις οτι η διοικηση δινει απαντησεις η διευκολυνει οποιον και οποιον,και εκει βρωμαει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
phni δεν υπάρχει τριτοβάθμια επιτροπή για να δεχτεί άλλη ένσταση. Μόνο η διοίκηση υπάρχει για να πεις το πρόβλημά σου, ως τελευταία λύση. Μπορεί να μη δίνει πάντα λύσεις για όποιον απευθύνεται σε αυτήν, αλλά είναι η μοναδική διέξοδος και για να είμαστε θετικοί ας πούμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις ένα τέτοιο τηλεφώνημα βοήθησε!

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
οχι εμενα παντως αντιθετα μαλλον με χαντακωσε. αυριο περισσοτερα μαλλον

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αγαπητέ Lasid, ή ίδια η διευθύντρια μου έδειξε τον πίνακα με τα μαθήματα, στην ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Δ.Ε) έχει 3 μαθήματα τα οποία τα πέρνουν ως πρώτη ανάθεση απόφοιτοι Δ.Ε, παρολαυτα η διευθύντρια επιμένει να προσλάβει δεύτερο οικονομολόγο με λιγότερα μόρια, και  να του δώσει τα μαθήματα της ειδικότητας Δ.Ε,  ως δεύτερη ανάθεση, παρακάπτωντας την πρώτη του πίνακα των ΔΕ και δίνοντας επιπλέον και ώρες πληροφορικής  στον οικονομολόγο, χωρίς να έχουν ζητήσει οικονομολόγους με γνώσεις Η/Υ!!!!. Νομίζω ότι είναι κλασική περίπτωση ευνοικής μεταχείρησης στο συγκεκριμένο άτομο

τί να πω τώρα!!! ελλάς στο μεγαλείο της!!! για αυτό προκόψαμε και είμαστε σε αυτή τη θέση σαν χώρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2012, 11:29:56 pm από Julia_ »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsdl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα σας,

Δεν μπορείτε να φανταστειτε τι παιχνίδια παίζονται σε καποιες επασ για να καταφέρουν να βολέψουν αυτούς που θέλουν....
εμένα προσπάθησαν να μου κόψουν μια ώρα για να βολέψουν έναν φίλο τους που είναι 4 θέσεις  μετά από μένα γιατί ταχαμου ξαφνικά δεν έβγαινε το προγραμμα!!!(μέχρι προχθές το πρόγραμμα ήταν μια χαρά).Και για αλλους συναδελφους ξαφνικά δεν υπάρχει ο νόμος πως μπαίνουν πρώτοι αυτοί στα εργαστήρια...

Τελοσπάντων θα ήθελα να ρωτήσω όσους από σας έχουν δουλέψει σε μια νορμαλ επασ.Τη Δευτέρα είναι κανονικά η ημέρα ανάληψης υπηρεσίας μας στις σχολές.Αυτή θα είναι κι η ημερομήνια συμβασης σύμφωνα με την διοίκηση.Κανονικά δεν πρέπει να μας δώσουν χαρτί ανάληψης υπηρεσίας για να μπορέσουμε να διακόψουμε έγκυρα τον ΟΑΕΔ; και γενικά χαρτί που να τους δεσμεύει απέναντι μας;
τις προηγούμενες χρονιές σας δίναν τετοιο χαρτί;στην επασ που δουλεύω αυτό το χαρτί μας το δίναν μετά απο 20 μέρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τους μήνες ανεργίας που μας είχαν εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (και δεν λάβαμε λόγω έναρξης δουλειας) μετά την απόλυση μας από τις σχολές(στην περίπτωση που δεν εγκριθεί νέο ταμείο ανεργίας)

Αποσυνδεδεμένος hexdec

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Έχω κάνει ήδη ένα τηλέφωνο στην περιφερειακή διεύθυνση και περιμένω να πάρω τηλ και κάτω, εχθές πήγα και σε φίλο δικηγόρο, γενικά επειδή δεν έχω να χάσω τίποτα και επειδή δεν μου άρεσαν καθόλου οι δικαιολογίες τους έχω σκοπό να το ψάξω όσο μπορώ και να δούμε τι θα βγεί.....

Μια ερώτηση οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ υπάγονται στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμίας ;

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Έχω κάνει ήδη ένα τηλέφωνο στην περιφερειακή διεύθυνση και περιμένω να πάρω τηλ και κάτω, εχθές πήγα και σε φίλο δικηγόρο, γενικά επειδή δεν έχω να χάσω τίποτα και επειδή δεν μου άρεσαν καθόλου οι δικαιολογίες τους έχω σκοπό να το ψάξω όσο μπορώ και να δούμε τι θα βγεί.....

Μια ερώτηση οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ υπάγονται στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμίας ;

Οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ δεν υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας.
Αν είσαι σίγουρος ότι αυτά τα μαθήματα δεν είναι πρώτη επιλογή και για τον άλλο συνάδελφο, προχώρα και ενημέρωσέ μας τι θα γίνει. Σε ποια τάξη διδάσκονται αυτά τα μαθήματα;
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
στο υπουργειο εργασιας υπαγονται οι επας του οαεδ

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
Τελικά τι γίνεται? Ισχύει φέτος το ασυμβίβαστο (ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Παιδείας) ακόμη και στην περίπτωση που σου δίνουν μερικές ώρες (πολύ κάτω από τις 21 του πλήρους) στον ΟΑΕΔ?
Το έχει ρωτήσει κανείς για φέτος στα σίγουρα. Μην απαντήσετε για το τι γινόταν πέρυσι...
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Κανονικά δεν πρέπει να μας δώσουν χαρτί ανάληψης υπηρεσίας για να μπορέσουμε να διακόψουμε έγκαιρα τον ΟΑΕΔ; και γενικά χαρτί που να τους δεσμεύει απέναντι μας;
Τις προηγούμενες χρονιές σας δίναν τετοιο χαρτί; Στην ΕΠΑΣ που δουλεύω αυτό το χαρτί μας το δίναν μετά απο 20 μέρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τους μήνες ανεργίας που μας είχαν εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (και δεν λάβαμε λόγω έναρξης δουλειας) μετά την απόλυση μας από τις σχολές(στην περίπτωση που δεν εγκριθεί νέο ταμείο ανεργίας)
Θυμάμαι χρονιές που υπογράφαμε έντυπο ανάληψης υπηρεσίας και σύντομα υπογράφαμε και τη σύμβαση εργασίας. Μια δυο χρονιές, όμως, καθυστερήσαμε αρκετά να υπογράψουμε τη σύμβαση και διδάσκαμε έχοντας κάνει μόνο ανάληψη υπηρεσίας. Με αυτό το έντυπο πήγαινε στο ΚΠΑ του ΟΑΕΔ για να διακόψεις την επιδότηση ανεργίας και αργότερα τους πας και τη σύμβαση. Δεν είναι δική σου υπαιτιότητα για να στερηθείς τη συνέχιση των μηνών που απέμειναν αν δε μπορέσεις να βγάλεις νέο ταμείο ανεργίας.

Αποσυνδεδεμένος hexdec

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Παράθεση
Οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ δεν υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας.
Αν είσαι σίγουρος ότι αυτά τα μαθήματα δεν είναι πρώτη επιλογή και για τον άλλο συνάδελφο, προχώρα και ενημέρωσέ μας τι θα γίνει. Σε ποια τάξη διδάσκονται αυτά τα μαθήματα;

Παιδιά η ίδια η διευθύντρια μου έδειξε τον πίνακα τον αναθέσεων / μάθημα, έχει μαθήματα πρώτης ανάθεσης τα οποία πηγαίνουν σε αποφοίτους Διοίκησης Επιχειρήσεων και ως δεύτερη ανάθεση σε Οικονομολόγους, πράγμα το οποίο παραδέχθηκε και αυτή! Εδώ κάνει ανάθεση πληροφορική στην ίδια  οικονομολόγο χωρίς να έχει προκυρηχθεί τέτοια θέση!! αλλά ισχυρίζεται ότι τον είχαν απο πέρσι και το είδαν στον περσινό του φάκελο!!

Αποσυνδεδεμένος asd

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
τις προηγούμενες χρονιές σας δίναν τετοιο χαρτί;στην επασ που δουλεύω αυτό το χαρτί μας το δίναν μετά απο 20 μέρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τους μήνες ανεργίας που μας είχαν εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (και δεν λάβαμε λόγω έναρξης δουλειας) μετά την απόλυση μας από τις σχολές(στην περίπτωση που δεν εγκριθεί νέο ταμείο ανεργίας)

μπορείς να το εξηγήσεις αυτό λίγο περισσότερο;
αν πας το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας μετά από 20 μέρες, ας έχεις υπόλοιπο μηνών επιδότησης ανεργίας, χάνεις τους υπόλοιπους μήνες επιδότησης όταν ξαναμείνεις άνεργος (αν δεν δικαιούσαι καινούριο) ;

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......................
    • Προφίλ

μπορείς να το εξηγήσεις αυτό λίγο περισσότερο;
αν πας το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας μετά από 20 μέρες, ας έχεις υπόλοιπο μηνών επιδότησης ανεργίας, χάνεις τους υπόλοιπους μήνες επιδότησης όταν ξαναμείνεις άνεργος (αν δεν δικαιούσαι καινούριο) ;

Δεν μου έχει συμβει κάτι τέτοιο γιατι συνήθως ξαναβγαίνω ταμείο και δεν κάνω συνέχιση.

Αλλά μήπως έγινε κανενα λάθος ή δεν ήξερε καποιος υπαλληλος όταν πήγες για το ταμείο ανεργείας?

Δεν μου φαίνεται λογικό να συμβαίνει αυτό! Δηλαδή να σχετίζεται αυτό το 20ήμερο με το αν θά δικαιούται κάποιος  τη συνέχιση του ταμείου (αν δεν βγαίνει σε νέο).

Επίσης νομίζω ότι μπορείς να πάς πρόσληψη για διακοπή ταμείου μεσα σε ένα μήνα απο την ημερ/νια ανάληψης υπηρεσίας.
Τι πάει να πει δεν δικαιούσαι τη συνέχιση του ταμείου?
Νομίζω είναι ανεξάρτητο το ένα με το άλλο.

Ωστώσο μήπως έχει αλλάξει κάτι και δεν το πήραμε πρέφα? αν ξέρει κανείς και γω θα θέλα να μάθω!

Αποσυνδεδεμένος tsdl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μίλησα με προιστάμενο ΚΠΑ ΟΑΕΔ και μου εξηγησε:
Με το που αναλάβουμε υπηρεσία πρέπει μέσα σε 8 μέρες να πάμε στον ΟΑΕΔ και να δηλώσουμε προφορικά(χωρίς να χρειάζεται κάποιο χαρτί) πως ξεκινήσαμε δουλειά ώστε να γίνει αναστολή του ταμείου ανεργίας και όποτε πάρουμε από την δουλειά μας το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας πάμε για διεκπεραίωση της αναστολής.
Αν δεν πάμε μέσα σε 8 μέρες και πάμε όποτε λάβουμε χαρτί από την δουλειά μας, τότε δεν θα γίνει αναστολή αλλά διακοπή του ταμείου και αυτομάτως χάνουμε το δικαιώμα χρήσης των υπολοίπων μηνών ταμείου που μας είχαν εγκριθεί στην περίπτωση που μετά την απόλυση μας δεν συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα ένσημα για έγκριση νέου ταμείου ανεργίας.

Ελπίζω να σας βοήθησα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144