0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφε,εμένα σωστά μου φαινονταί αυτά που έγραψες.το θέμα όμως είναι τι θα σου βάλουν αυτοί!φέτος εγώ έκανα φροντιστήριο στην ειδική διδακτική και πάνω κάτω σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκα!τώρα τι βαθμό θα πάρουμε ,δεν ξέρω.σκέψου ότι όταν είπα στον καθηγητή που μου έκανε μάθημα τι είχα γράψει στην ειδικη διδακτική την προηγούμενη φορά και του ζήτησα πολυ χονδρικά να μου πει άνα βαθμο που θα έπρεπε να είχα πάρει,μου είπε πάνω από 50 ,εγώ είχα πάρει <30>!τα σχόλια δικά σου!μας εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Μαΐου 26, 2009, 12:21:54 amσυνάδελφε,εμένα σωστά μου φαινονταί αυτά που έγραψες.το θέμα όμως είναι τι θα σου βάλουν αυτοί!φέτος εγώ έκανα φροντιστήριο στην ειδική διδακτική και πάνω κάτω σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκα!τώρα τι βαθμό θα πάρουμε ,δεν ξέρω.σκέψου ότι όταν είπα στον καθηγητή που μου έκανε μάθημα τι είχα γράψει στην ειδικη διδακτική την προηγούμενη φορά και του ζήτησα πολυ χονδρικά να μου πει άνα βαθμο που θα έπρεπε να είχα πάρει,μου είπε πάνω από 50 ,εγώ είχα πάρει <30>!τα σχόλια δικά σου!μας εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την πατησες την πρωτη φορα με το φροντιστηριο και ξαναπηγες και δευτερη φορα σε φροντιστηριο???Γιατι πατε δεν μπορω να καταλαβω... Νομιζετε οτι σας βοηθαει αν γραψετε καλα