*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 267680 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 05, 2010, 01:44:47 am »
Ειμαι στους πρώτους στην ειδικότητά μου και σκεφτομαι σοβαρά δ αρκαδίας και δ κορινθιας με μεγάλη πιθανότητα να τις πιάσω ενδιαφέρομαι για Κοντοβάζαινα και Γκούρα.Υπάρχουν σπίτια εκει να μείνει καποιος και πόσο τα ενοίκια.Κάποιοι μου λενε ότι δεν εχει συγκοινωνία και πρέπει να έχεις αυτόκίνητο είναι αλήθεια;Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες;Όσο για τους διορισμούς μεγάλη αδικία φέτος γι΄αυτό φώναζα όταν είδα τις περικοπές. Ας παρηγορεί τουλάχιστον αυτούς που είχαν την ατυχία ότι και αυτοί που διορίζονται έχουν πολλά προβλήματα.Φέτος έχουν αλλάξει πολλά.Δεν είναι απλό ήδη έχω ξεσπιτωθει τρεις χρονιές  και τώρα για τουλάχιστον τριά ακόμη. Τα χρήματα δε φτάνουν πουθενά.εσωτερικός οικονομικός μετανάστης αισθάνομαι.Ειλικρινά δεν ξέρω πως να αισθανθώ.Χαρά ή λύπη.Τι οικογένεια να κάνεις  έτσι.Τέλος πάντων κοιτάζουμε μπροστά και κουράγιο σε όλους.Οποιος μπορεί ας βοηθήσει όλους μας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:57:11 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 05, 2010, 02:29:49 am »
Παιδιά βοήθεια!!! Ξέρει κανείς να μας πει πώς γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία αμέσως μετά το διορισμό μας σε μια περιοχή; Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια; Και αν ναι ποια είναι αυτά; Υπάρχουν περιοχές που έχουν σχολεία με 5, 6, 8, ή 10 μόρια. Πώς θα τα επιλέξουμε και πώς θα μας επιλέξουν; Αν γνωρίζει κανείς.... :(

Y.G. Όσο για το χάλι των φετινών διορισμών, με κάλυψε η tihea. Πραγματικά μας το έβγαλαν ξινό και ειλικρινά μετρίασαν τη χαρά μας, όταν είδαμε να μένουν απ' έξω παιδιά με τα οποία μοιραστήκαμε το άγχος του Ασεπ και πέρυσι όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μοιραστήκαμε και τη χαρά μας.
μαρυβας εύχομαι ό,τι καλύτερο...είναι σίγουρο ότι θα διοριστείς του χρόνου. Εννοείται όμως μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Νομικά κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 05, 2010, 02:34:57 am »
Παιδιά βοήθεια!!! Ξέρει κανείς να μας πει πώς γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία αμέσως μετά το διορισμό μας σε μια περιοχή; Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια; Και αν ναι ποια είναι αυτά; Υπάρχουν περιοχές που έχουν σχολεία με 5, 6, 8, ή 10 μόρια. Πώς θα τα επιλέξουμε και πώς θα μας επιλέξουν; Αν γνωρίζει κανείς.... :(

Y.G. Όσο για το χάλι των φετινών διορισμών, με κάλυψε η tihea. Πραγματικά μας το έβγαλαν ξινό και ειλικρινά μετρίασαν τη χαρά μας, όταν είδαμε να μένουν απ' έξω παιδιά με τα οποία μοιραστήκαμε το άγχος του Ασεπ και πέρυσι όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μοιραστήκαμε και τη χαρά μας.
μαρυβας εύχομαι ό,τι καλύτερο...είναι σίγουρο ότι θα διοριστείς του χρόνου. Εννοείται όμως μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Νομικά κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε.

Δες το θέμα "Χρήσιμες πληροφορίες για νεοδιόριστους".
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20132.0

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 05, 2010, 03:01:05 am »

Δες το θέμα "Χρήσιμες πληροφορίες για νεοδιόριστους".
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20132.0
Ευχαριστώ Ιωάννα, το είδα.
Στο ίδιο θέμα κάνω και κάποιες επιπλέον ερωτήσεις. Αν βρεις χρόνο, απάντησε μου.
Η βοήθειά σας πραγματικά είναι πολύτιμη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:57:11 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 05, 2010, 10:11:11 am »

να σαι καλα! πολλα συγχαρητηρια για το διορισμο σου κ σου ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη τοποθετηση!!!
καταλαβαινω οτι ολοι σας ειστε καπως κουμπωμενοι λογω ολων αυτων που εγιναν κ σας το εβγαλαν απο τη μυτη. Ομως τωρα παει τελειωσε...απολαυστε το διορισμο σας που τοσο πολυ κοπιασατε για αυτον.. μην αφηνετε την ακατονομαστη να σας το χαλασει κ αυτο...
οσο για μας που μειναμε απ'εξω... εχει ο Θεος...θα διοριστουμε του χρονου! ετσι κ αλλιως ειμαι της αποψης "καθε εμποδιο για καλο!!!"  ;)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 05, 2010, 10:32:45 am »
παλι σε δικαστικους αγωνες θα μπλεχτειτε? Τί δικομανία ειναι αυτη?
καντε, αυτο που πολυ σωστα συμβουλευει η καλη φιλη και συναδελφος maryvas, χαρειτε το....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 05, 2010, 02:00:23 pm »
Ειμαι στους πρώτους στην ειδικότητά μου και σκεφτομαι σοβαρά δ αρκαδίας και δ κορινθιας με μεγάλη πιθανότητα να τις πιάσω ενδιαφέρομαι για Κοντοβάζαινα και Γκούρα.Υπάρχουν σπίτια εκει να μείνει καποιος και πόσο τα ενοίκια.Κάποιοι μου λενε ότι δεν εχει συγκοινωνία και πρέπει να έχεις αυτόκίνητο είναι αλήθεια;Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες;Όσο για τους διορισμούς μεγάλη αδικία φέτος γι΄αυτό φώναζα όταν είδα τις περικοπές. Ας παρηγορεί τουλάχιστον αυτούς που είχαν την ατυχία ότι και αυτοί που διορίζονται έχουν πολλά προβλήματα.Φέτος έχουν αλλάξει πολλά.Δεν είναι απλό ήδη έχω ξεσπιτωθει τρεις χρονιές  και τώρα για τουλάχιστον τριά ακόμη. Τα χρήματα δε φτάνουν πουθενά.εσωτερικός οικονομικός μετανάστης αισθάνομαι.Ειλικρινά δεν ξέρω πως να αισθανθώ.Χαρά ή λύπη.Τι οικογένεια να κάνεις  έτσι.Τέλος πάντων κοιτάζουμε μπροστά και κουράγιο σε όλους.Οποιος μπορεί ας βοηθήσει όλους μας.

Καλήμέρα και συγχαρητήρια. Η Γκούρα δίνει μόρια αλλά είναι τελείως απομονωμένη. Υπάρχει συγκοινωνία που σε κατεβάζει Κιάτο αλλά είναι μόνο 1 την ημέρα και αν το επιτρέπει ο καιρός. Εγώ να φανταστείς αν διοριζόμουν εκεί δεν θα έπερνα αυτοκίνητο γιατί ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος και όλο στροφές. Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραία αρκεί να μην θέλεις, ειδικά το χειμώνα, να φεύγεις τα Σαββατοκύριακα. Αυτό λίγο πολύ να το ξεχάσεις.

Αποσυνδεδεμένος trelenioum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 05, 2010, 03:25:20 pm »
δηλαδη ολοι δηλωνεται βαση μοριων ε?
τι να πει κανεις για το υπουργειο της αλληνης....

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 05, 2010, 03:45:56 pm »
Προσωπικά έβαλα πρώτα όλες τις στεριές.Πρώτα αυτές με πολλά μόρια και μετά αυτές που θα ήθελα να ζήσω ανεξαρτήτως μορίων. Άλλωστε πολλές έχουν περιοχές με 4-10 μόρια οπότε δεν ξέρεις που θα καταλήξεις. Μετά έβαλα μεγάλα νησιά και Κυκλάδες.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 05, 2010, 05:48:01 pm »

Υπάρχει τρόπος να βρούμε πόσα κενά υπάρχουν σε κάθε περιοχή; Δηλαδή στο τάδε νησί υπάρχουν τόσες θέσεις.. κτλ.   Κάποιος συνάδελφος είπε μέσω του  αλφαβήτα αλλά δυσκολεύομαι να το βρω..Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τους νηπιαγωγούς.
   Ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 05, 2010, 06:55:22 pm »
Το υπουργείο ξέρει πόσα άτομα θα στείλει σε κάθε περιοχή, αλλά δεν το ανακοινώνει εξαρχής. Τυχαίο;

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:38:55 pm »
Γεια σας. Να ρωτησω κατι για Μούνδρο Λήμνου. Μπορείς να είσαι σε σχολείο στο Μούνδρο και να μένεις στην Μύρινα;
Μιλάω για πρωτοβάθμια. Όποιος ξέρει ας απαντήσει.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 06, 2010, 04:38:08 pm »
1.όταν διαλέγουμε περιοχές τοποθέτησης π.χ. Γ Κορινθίας κλπ επιλέγουμε με βάση τα θέλω μας π.χ. θέλουμε κάτι κοντά; ή πολλά μόρια (εξαρτάται αν έχεις οικογένεια ή όχι.....) πχ Κόρινθο πας και αυθημερόν (500

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 06, 2010, 10:36:37 pm »
Γεια σας. Να ρωτησω κατι για Μούνδρο Λήμνου. Μπορείς να είσαι σε σχολείο στο Μούνδρο και να μένεις στην Μύρινα;
Μιλάω για πρωτοβάθμια. Όποιος ξέρει ας απαντήσει.
Ευχαριστώ
Ανετα, ο δρόμος είναι καταπληκτικός και η αποσταση λογική

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182590
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687